Fra første besøg vedrørende den nye Kia EV5 oplevede jeg en professionel, venlig og nærværende behandling. Værdigt bud på min eksisterende bil og endelig levering af den nye på aftalt tidspunkt. En... Se mere
Jeg købte en Kia Ev3 hos Folkersen automobiler, med en på alle måder super god købsoplevelse, hvor jeg fik besvaret alle spørgsmål uden på noget tidspunkt at fornemme pres for køb. Ved kontakter efter... Se mere
Vi kom fra et besøg ved en anden forhandler, hvor vi havde en rigtig dårlig oplevelse, hvor man nærmest havde på fornmmelsen, at sælgeren talte usandt overfor os. Hos Folkersen blev vi betjent af L... Se mere
Vi kontaktede Folkersen telefonisk for at få en prøvetur i en bil vi havde udset os. Vi blev lovet at bilen helt sikkert ville være der om søndagen, selv hvis den var blevet solgt ville den stadig sku... Se mere
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Super service ved køb af bil
Super service ved køb af bil. Sælger var meget hjælpsom og meget vidende om bilen vi købte. Var også god til at forklare om alt det nye ved en elbil.
Rigtig god købsoplevelse
Jeg har lige købt en Kia EV3 hos Folkersen Automobiler, hvor købsoplevelsen var meget tryg og meget god. Der var god behandling i hele forløbet fra prøvekørsel, overvejelser med alle mine spørgsmål, indgåelse af købsaftalen, opfølgning om levering, og super fin gennemgang af bilen ved leveringen.
Rigtig god introduktion diesel til el
Rigtig god introduktion til springet fra diesel til el
Som altid en rar behagelig atmosfære
Glade og utrolig venlige.
Glade og utrolig venlige. Gode snakke og en behagelig handel. Et sted man bare har lyst til at komme, også bare for en god bil snak..
I særdeleshed god service og virkelig…
I særdeleshed god service og virkelig værd at køre efter - man får følelsen af at være en del af familien.
Og den nye bil - KIA EV3 GT line - den kører altså bare godt:-)
Mvh Lars
Dejlig service
Rigtig god service.
Et enkelt minus, vi ville gerne have været spurgt om hvem der skulle stå som prima på bilen.
Rigtig god betjening og service
Vi kom fra et besøg ved en anden forhandler med en dårlig oplevelse, hvor vi som kunder ikke blev imødekommet og mest af alt virkede ligegyldige for forhandleren, så vi var meget opmærksomme da vi kom ind her. Lars Danesø fra salgsafdelingen tog imod os og vi var trygge hele vejen igennem i det der endte med køb af drømmebilen, Kia EV6 GT-LINE. Vi hentede den som aftalt og da vi kom hjem opdagede vi desværre nogle små ridser på bagklappen og en skrue i bagdækket. Vi fik lånebil uden beregning med det samme og 3 dage senere var bagklappen omlakeret og dækket lappet. Vi har kun ros til forhandleren i Helsinge, for den super gode behandling og hurtighed.
Hilsen Sandra og Anders
Uhørte høje priser!
Jeg skulle have ny batteri på min bil. Da dette var udført blev jeg præsenteret for en regning på knap 3.000 kr. Hvoraf batteriet alene var faktureret med 2.175 kr. Jeg fik beskeden at det var hvad et start/stop batteri kostede til min bil! Jeg har efterfølgende fundet et batteri magen til på nettet til 1.309 kr. og at start/stop batterier i gennemsnit koster ca 1.000 kr. Jeg har haft telefonisk og skriftlig kontakt, men har ikke fået medhold/nedslag.
Jeg er tidligere blevet præsenteret for en regning på 10.000 kr for service og nye for bremser, hvilket jeg kan se på en anden anmeldelse her, er for højt!
Så nu er jeg tidligere kunde hos dem!
Fantastisk søde og kompetente mennesker
Fantastisk søde mennesker. Ekstremt fleksible og servicemindede. Lytter til ens ønsker og har stor viden.
Både salgsafdeling og værksted tager sig tid til at servicere en på bedste vis, og de ved, hvad de laver.
Kan kun anbefale Folkersen Automobiler på det varmeste!
Deres gode tone og viden
God tid til instruktion og afvejning af…
God tid til instruktion og afvejning af muligheder. Generel meget serviceminded og hjælpsom
Dårlig arbejde og urimelige priser.
Dårlig arbejde og urimelige priser.
Jeg har tidligere benyttet Folkersen værksted, derfor får jeg en besked på mail om at min bil skal synes og de tilbyder gratis gennemgang af bilen før syn så jeg er sikker på at den kan synes.
Jeg booker en tid og gør ved aflevering opmærksom på at infocenteren ikke virker, så jeg tænker ikke at den kan synes, når man ikke kan aflæse km tælleren.
Jeg fortæller at vi er på vej på weekend så der er god tid, og vi vil gerne have af vide hvad det koster at få den klar til syn.
6 dage senere får vi besked om at der skal laves bremser, noget pladearbejde og infocenteret, samlet ca 28.000 kr. da det er en gammel bil kan det slet ikke betale sig så vi aftaler at vi henter den igen med henblik på skrot.
Da vi henter bilen får vi en regning på 2200,- som dækker pæreskift, gennemgang af bil og synsafgift.
Det viser sig at bilen er synet ca 2 timer efter vi har afleveret den på værkstedet, UDEN det er aftalt med os, Og uden den er gennemgået for fejl. Efterfølgende skal vi så betale for at de bruger tid på at gennemgå bilen og laver et tilbud.
Jeg skriver derfor en klage til Søren som ejer Folkersen auto, der efterfølgende beklager at der ved aflevering ikke er lavet en kundeaftale om hvad der skulle laves, jeg får derfor mine 2200,- retur.
Jeg har efter denne oplevelse kontaktet et andet værksted som har givet et tilbud på 7500,- på at udbedre de 3 fejl på bilen og sørger for at køre den til syn.
Det er en prisforskel på 20.000 kr !!!
Så ikke nok med at Folkersen auto ikke lever op til deres egne reklamer på mails om gratis synsgennemgang, så laver de et fuldstændig horribel tilbud på reparation.
Jeg ved godt at Folkersens auto har refunderet mig mine penge, men jeg sidder tilbage oplevelse af at de forsøgte at snyde mig med vilje…
Fremragende købs- og serviceoplevelse
Lige så glad jeg er for min KIA EV6, er jeg for den gode kundeoplevelse hos Folkersen Auto, hvor særligt salgschefen og værkfører yder både en faglig kompentent og behagelig service. Alle aftaler overholdes punktligt. Mit næste bilkøb bliver hos Folkersen Automobiler.
Det faglige/tekniske arbejde er jeg…
Det faglige/tekniske arbejde er jeg ikke i stand til at vurdere, men en pris på 11.000 kr. for et serviceeftersyn med en timepris på 1.200 for et standardeftersyn på en 2 år gammel Fiat Ducato Autocamper som har kørt 28.000 km synes at være helt i hegnet. Der er efterset bremser, oliskift, skiftet diverse filtre og påfyldt diverse væsker. Har forhørt mig hos flere andre ejere af samme bilmærke, ingen kan genkende prisen.
Endnu en god oplevelse hos Folkersen
Besøgte Folkersen Automobiler for at finde ud af hvad service kampagnen til min EV6 indeholdt og hvornår værkstedet havde tid til at installere opdateringen. Jeg blev meget glad, da værkstedet tilbød at foretage opdateringen straks og imens kunne jeg jo nappe en kop kaffe - begge dele på husets regning!
Tak for endnu en god oplevelse.
Løste kompliceret fejl.
Værkstedet fik løst en fejl på min EV6. De var gode til at fortælle hvad de undersøgte, hvad fejen var og hvad de skiftede.
Fem stjerner, fordi alting forløb som det skulle og fordi værkstedet var nemme at snakke med.