De mannen werken heel zorgvuldig
De mannen werken heel zorgvuldig. Ze komen snel langs en ze rekenen schappelijke prijzen.
Zeer tevreden dus.

Besvarelse fra Foget Plaagdierbeheersing
Ik ben Aaron Foget, oprichter van Foget Plaagdierbeheersing. Wij geloven in een effectieve aanpak tegen plaagdieren en zetten ons in om zowel particulieren als bedrijven te helpen met professionele en betrouwbare plaagdierbeheersing. Wij begrijpen dat overlast van plaagdieren/ongedierte vervelend en soms gevaarlijk kan zijn. Daarom zorgen wij voor snelle service, vaak dezelfde dag nog, zodat u snel weer ongestoord kunt genieten van uw woning of werkplek. Of het nu gaat om plaagdieren in de tuin, op zolder of in een spouwmuur: wij lossen het probleem vakkundig op en geven eerlijk advies over hoe u nieuwe overlast kunt voorkomen.
7731XG, Ommen, Holland
Zeer tevreden dus.

Besvarelse fra Foget Plaagdierbeheersing
Aaron heeft ons goed geholpen met het aanbrengen van wering zodat de muizen voortaan buiten blijven. Gelukkig is ons huis in Ommen nu helemaal muisvrij! En daar ben ik heel blij mee. Dank je wel. Verder geeft hij goed uitleg en is hij heel vriendelijk.

Besvarelse fra Foget Plaagdierbeheersing
In de avond gebeld en volgende ochtend al inspectie naar bedwantsen.
Deskundig, secuur en nemen alle tijd!
Hartelijk bedankt!

Besvarelse fra Foget Plaagdierbeheersing
Echt een top website waar alle informatie makkelijk te vinden is!

Besvarelse fra Foget Plaagdierbeheersing
Compleet van mijn zilvervisjes ontdaan, geweldig!

Besvarelse fra Foget Plaagdierbeheersing
Ik had last van muizen dus ik had Aaron gebeld. Dezelfde dag nog ter plaatste en twee weken later was ik van alle muizen af. Hij heeft ons goed geadviseerd en geholpen. Als je snel van je ongedierte af wil bel Aaron!

Besvarelse fra Foget Plaagdierbeheersing
Goede snelle service, het was meteen weg! Veel geprobeerd, maar Aaron heeft het meteen opgelost.

Besvarelse fra Foget Plaagdierbeheersing
Een afspraak gemaakt voor ongediertebestrijding. Alles ging duidelijk, soepel en snel. Alles is verholpen, dus zeer tevreden!

Besvarelse fra Foget Plaagdierbeheersing
Fijn en duidelijk in contact. Geven helder advies en zorgen dat het daarna voor mekaar wordt gemaakt.

Beste,
Ik had een afspraak gemaakt met Aaron om een muizenplaag te verwijderen in Zwolle, dit is erg soepel gegaan. Ik ben enorm blij.
Echt een aanrader! Ik zou hem zeker nog een keertje bellen 😀

Besvarelse fra Foget Plaagdierbeheersing
Ik heb Aaron gebeld voor een probleem met wespen en binnen een half uur was het probleem al opgelost! Onzettend snel en betrouwbaar. Bedankt Aaron!

Besvarelse fra Foget Plaagdierbeheersing
Ik ben erg blij met de werkzaamheden die zijn uitgevoerd. Ik had veel last van muizen en nestjes, maar die zijn nu gelukkig verdwenen. Dankzij Foget Plaagdierbeheersing!
Nogmaals bedankt, heren.

Besvarelse fra Foget Plaagdierbeheersing
Tijdig antwoord op vraag en kon dezelfde dag nog langskomen om naar muizen in huis te kijken. De tijd genomen om het huis te doorzoeken en meerdere suggesties gedaan. Hadden ook meeste dingen bij zich, een extraatje brachten ze nog kosteloos een paar dagen later brengen. Prima service. Even wachten op wat de muizen er van vinden!

Besvarelse fra Foget Plaagdierbeheersing
er kwam een heel snelle reactie op de aanvraag om een wespennest weg te halen. ook de afspraak was snel gemaakt.
binnen anderhalf uur was de klus geklaard.
wij zijn tevreden over het resultaat.

Besvarelse fra Foget Plaagdierbeheersing
Læs mere om andre typer anmeldelser.