FOF Køge Bugt Anmeldelser 7

3,6

1. Aftenskole

FOF Køge Bugt er en aftenskole, som tilbyder folkeoplysende undervisning i Køge, Greve, Solrød, Ishøj, Roskilde, Hvalsø, Lejre, Stevns og Egedal. FOF Køge Bugt sætter rammen om gode oplevelser og meningsfulde fællesskaber med plads til alle. Hos os kan du få et bredt og innovativt udvalg: Fra højaktuelle foredrag og debatarrangementer, sprogkurser, madlavning, kommunikation og web, til kreative kurser, motion, musik- og sangundervisning.

3,6

Middel

Meget venlige og hjælpsomme damer på…

Meget venlige og hjælpsomme damer på kontoret - og den yndigste og sødeste hund, der gerne vil klappes!

11. november 2024

Besvarelse fra FOF Køge Bugt

Hej Henrik - Både vi på kontoret og kontorhunden Holger er glade for dine pæne ord! 🤩

Fantastik

Fantastik - godt for kroppen, psyken og sjælen. Kan varm anbefales til alle. Bianca er Danmarks bedste yoga instruktør ❤️ Gina Ryen, psykolog

31. oktober 2024

Hej Gina. Sikke en dejlig besked. Og vi er helt enige. Bianca er fantastisk! 🤩

Abullah Kanwar

Abullah Kanwar
Han var ikke en professionel lærer, han behandlede os med foragt. Han tvang en af ​​os, som var gravid, til at lave førstehjælpsøvelser og truede hende med, at hvis hun ikke gjorde det, ville hun ikke få sin bevis .Vi var bange Generelt havde vi en meget dårlig oplevelse med ham.

Kære Sirwa,

Tak for din henvendelse.

Abdullah Kanwar har ikke afholdt førstehjælpskurser for FOF Køge Bugt denne sæson. Din anmeldelse må derfor være henvendt til en anden aktør.

Mvh Natasha, FOF Køge Bugt

Verdens værste undervisning nogle sinde.

Verdens værste undervisning jeg længe har oplevet (Abdullah Kanwar). Min gruppe og jeg blev nedgjort og ydmyget foran hinanden, folk bliv dissideret bange for den nar. jeg synes ikke at man kan behandle voksne mennesker som små børn, men i hans øjne er vi jo bare "små børn der har flere skavanker end de ældre mennesker der er på plejehjemmene" og det synes jeg ikke er okay at sige eller hentyde til. Han var meget ligeglad med at vi bad ham om at snakke og behandle os pænt men det gad han ikke og gad heller ikke høre på os. Han ville heller ikke svare på de førstehjælps relaterede spørgsmål, sådan noget kan jeg personligt ikke forstå. Det synes jeg på ingen måde er okay. Den mand burde ikke undervise nogle som helst, nogle sinde.

Kære Sara,

Abdullah Kanwar
Han var uprofessional undervisning, Han har behandlet os som børn, respektløs,racism.
Jeg har den oplevelse i min hovedet stadig rundt, fordi han har brugt sin magt over mig, han behandlet mig som jeg kommer fra Somalia, han belandet ikke hvor folk kommer fra, jeg er heller ikke fra Somalia.
Han skal opføre sig ordentligt!

Kære ERI and Eth TV,

Abdullah Kanwar
Jeg vil indgive en klage mod denne person Abdullah Kanwar. Han var uhøflig og respektøs over for os, hn behandlede os som børn ikke som voksen. Han giver os negativ energi, han var dårlige underviser. Jeg giver ham nul stjerne.

Kære Cherni,

Abdullah Kanwar
han var en dårlige underviser , han er respektløs
han kigger på kursister nedlade som vi er ikke mennesker han taler til
det var den dårligst oplevelse som jeg har oplevede i mit liv jeg kan ikke koncentrere mig om første hjælp kurersus
jeg anbefaler ham ikke til være underviser. jeg giver ham minus stjerne

Kære Shayda,