En udmærket frokost-menu, der smagte godt. Der var rigeligt af det hele. Kunne vi sagtens se os selv bestille igen. Det eneste minus: Kartoflerne i kartoffelsalaten var ikke kogt nok. Ingen havde lyst... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Rosbjergvej 33, 8220, Brabrand, Danmark
Jeg har stadig ikke modtage min ordre, men for seks dage siden trak de pengene på min konto

Besvarelse fra føtex
Pålægsbord ud af huset. Det var ok, men ikke samme standard som andet til tidligere har bestilt og de havde glemt at vedlægge smør. Tror ikke jeg vil bestille det igen.
Pakken lovet leveret 7/5.
Den 8/5 kom sms nu var den på vej til butikken
Den 11/5 kom sms, nu var den på vej til butikken
Den 11/5 kom så den sms, hvor pakken kunne hentes.
Det var varer der skulle bruges den 9/5 til en konfirmation.
Dårlig leveringstid og information.
Føtex tog dog pænt pakken retur med det samme.
Produktet passede på beskrivelsen og levede fuldt ud op til forventningerne. God og fair pris.

Besvarelse fra føtex
Kundeservice, som skulle udlevere min click-and collect vare, manglede en voksen den dag. Jeg ventede mere end 25 min. mens fire unge mennesker for forvildede og uorganiserede rundt. Jeg er normalt meget tilfreds med Føtex, både mht til varer og personale.
Vi bestilte en ordentlig basse af en pakke - en Webergrill - og den ankom til tiden og med flere advarsler om, at den var på vej. Udmærket service med flink chauffør, der ikke havde for travlt til at give en hånd til os to gamle.

Besvarelse fra føtex
Fint du svarer. Har ingen bon , den er smidt ud. Tager ikke et billed af visne roser. Så mine muligheder for at få noget refunderet , eksisterer ikke. Så der er ikke noget at gøre. Er dog blevet så klog , at blomster fra Føtex er ikke noget jeg mere bruger.😠😠😠
Jeg afgav en ordre fire dage i forvejen, og de ringede til mig på afhentningsdagen for at sige, at de ikke kunne opfylde den og ville refundere mine penge. Min datter var ked af det, fordi hun ønskede sig en kage til sin fødselsdag.
Rodet måde at få sine pakker på, har ikke styr på noget som helst varehuschefen liger en undskyldning af sig selv

Besvarelse fra føtex
Super fint smartwatch som virker som det skal til en meget billig penge

Besvarelse fra føtex
Min pakke har været leveret til butikken i 4 dage nu, og jeg venter stadig. Jeg har ikke modtaget nogen QR-kode eller noget som helst, men i dag får jeg e-mails om at bedømme leveringen og servicen, selvom jeg ikke engang har afhentet pakken endnu."
Helt igennem en dårlig oplevelse
Del levering, ufattelig dårlig kundeservice. Ikke så meget af den enekelte medarbejder men hele problematiken med at komme i forbindelse med nogen. Umuligt at ringe nogen op. Flere dages hvis overhovedet noget svar på mail. Gennem deres chat kan man få fat i nogen når man er kommet af med den nytteløse chat robot. Problmemet med chatten er at man får en ny medarbejder HVER gang og praktisk talt kan starte forfra HVER eneste gang. Og så ved de ikke hvad deres transportører laver og hvor pakkerne er.
Så Nej, bare Nej. Det har udsætter jeg ikke mig selv for igen.
Dårlig og forkert information om leveringsdato. Virkelig dårlig håndtering af varen (garderobeskab) som medførte transport skade (knuste hjørner) dårlig og langsom reklamationsproces, som ikke er håndteret endnu flere dage efter. Dårlig kundeservice.
Aldrig mere Føtex!