En udmærket frokost-menu, der smagte godt. Der var rigeligt af det hele. Kunne vi sagtens se os selv bestille igen. Det eneste minus: Kartoflerne i kartoffelsalaten var ikke kogt nok. Ingen havde lyst... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Rosbjergvej 33, 8220, Brabrand, Danmark
Helt igennem en dårlig oplevelse
Del levering, ufattelig dårlig kundeservice. Ikke så meget af den enekelte medarbejder men hele problematiken med at komme i forbindelse med nogen. Umuligt at ringe nogen op. Flere dages hvis overhovedet noget svar på mail. Gennem deres chat kan man få fat i nogen når man er kommet af med den nytteløse chat robot. Problmemet med chatten er at man får en ny medarbejder HVER gang og praktisk talt kan starte forfra HVER eneste gang. Og så ved de ikke hvad deres transportører laver og hvor pakkerne er.
Så Nej, bare Nej. Det har udsætter jeg ikke mig selv for igen.
Dårlig og forkert information om leveringsdato. Virkelig dårlig håndtering af varen (garderobeskab) som medførte transport skade (knuste hjørner) dårlig og langsom reklamationsproces, som ikke er håndteret endnu flere dage efter. Dårlig kundeservice.
Aldrig mere Føtex!
Bestilte en grill i Føtex d. 30. april til levering d. 5. maj. Den 4. maj modtager jeg en sms fra BFT Logistik om at varen bliver leveret d. 5. maj i tidsrummet 11.00 – 15.00, og at jeg skal være hjemme til at modtage ordren. Der vil komme en sms en halv time før levering. Alt er godt.
Den 5. maj modtager jeg så en sms kl. 10.32 om at de ikke kan lokalisere min pakke, og den derfor ikke vil blive leveret. Jeg ringer til BFT Logistik og får at vide at der skulle leveres 2 pakker (da jeg også havde bestilt et cover og noget rens), og at det kun er den lille pakke der er væk, men grillen kommer som planlagt d. 5. maj. De ville kontakte mig. Da jeg ikke hører noget fra dem ringer jeg igen kl. 13.45, da jeg havde en aftale kl. 14, og de jo havde oplyst i beskeden at varerne leveres imellem kl. 11.00 og 15.00. Får at vide at jeg roligt kunne tage til aftalen, da den først leveres senere på dagen. Ringer til dem igen kl. 16.45, hvor de så erkender at det er begge pakker der er forsvundet, og at der derfor ikke vil blive leveret noget den dag. De ville vende tilbage når de vidste noget.
De efterfølgende dage hører jeg ikke noget fra BFT Logistik. Jeg kontakter dem d. 8. maj, men stadig ingen tilbagemelding på hvornår jeg kan forvente at få min levering. Herefter kontakter jeg Føtex som vil gå ind i sagen (til orientering blev pengene trukket d. 6. maj da Føtex nok i god tro havde troede at ordren var leveret). De vil gå ind i sagen, og kontakte BFT Logistik om udsigten til leveringen.
Nu står jeg så her d. 12. maj, med tabt løn pga. at jeg skulle tage fri for at være hjemme d. 5. maj, og ved stadig ikke hvornår jeg kan få leveret min vare der er betalt.
Vigtigt at orientere at det ikke er Føtex der har fået pakken væk, men da det er dem jeg har bestilt varen ved, er det også dem jeg bliver nødt til at give den dårlige anmeldelse.
Håber at jeg snart hører nærmere om min levering.
Christian

Besvarelse fra føtex
Lovet levering onsdag 6/5 mellem 17 og 21. Ingen levering, ingen info, men 4 timers forgæves venten. Kontaktede kundeservice elektronisk pga. tidspunkter, men først svar mandag 11/5. Da havde jeg selv kontaktet distributør. Fik pakken fredag 8/5. Forventer et setup, hvor info om f.eks. manglende/forsinket levering kommer automatisk.

Besvarelse fra føtex
Fine varer svarede til forventninger, levering til tiden

Besvarelse fra føtex
Der var et rigeligt og varieret udvalg af retter og det var nemt at varme.
Alt smagte virkelig godt.

Besvarelse fra føtex
Vil aldrig anbefale andre at handle her. Penge er trukket men jeg har ikke fået min vare. Kundeservice er stoppet med at svare mig på mail. Hele oplevelsen virker meget uprofessionelt og havde det ikke været et brand jeg kendte i forvejen, så ville jeg tro at det var en svindelhjemmeside.
Jeg har bestilt et havebord på hjemmesiden med levering 1/5. På dagen for levering kontakter jeg kundeservice da jeg ikke har fået nogen information om levering. Kundeservice oplyser at bordet ikke bliver leveret som aftalt, men at de kan komme den efterfølgende dag (der er jeg ikke hjemme). Vi aftaler ny leveringsdato. Selvom Føtex ikke kan levere varen til rette tid, trækker de alligevel pengene fra min konto d. 1/5. Aftenen inden den nye aftalte leveringsdato kontakter jeg igen kundeservice, fordi jeg endnu engang ikke har fået information om levering. Kundeservice oplyser mig at de ikke kan give information, da de er gået hjem den pågældende dag. Senere samme aften får jeg besked om at varen vil blive leveret mellem 9-13 den efterfølgende dag. Kl 7.30 (1,5 time før oplyst tidspunkt) får jeg besked om at fragtmanden er ankommet. Vi skynder os hjem, men kort tid efter får vi så en ny besked om at bordet ikke er med alligevel, og vi kan derfor ikke få leveret bordet for anden gang. Jeg kontakter kundeservice endnu engang og får nu at vide at bordet ikke kan leveres før d. 19/5 (19 dage efter første aftalte leveringstidspunkt og 19 dage efter pengene er trukket). Jeg har endnu ikke fået leveret min vare og jeg har oplyst kundeservice på både mail og chat at jeg ønsker pengene leveret tilbage indtil at min vare er på vej. Det har de ikke svaret på og jeg har nu ikke hørt fra kundeservice i 4 dage. Alt i alt en ekstremt dårlig kundeoplevelse, og jeg ville ønske at jeg aldrig havde bestilt noget her, da det kun har kostet mig en masse bøvl, tid og penge for et bord jeg ikke har fået leveret.
Jeg kan ikke sige noget positivt om denne oplevelse.
Kagen der udeblev
Lørdag den 09.05.26 henvendte jeg mig til aftalt tid hos bageren i Føtex Birkerød for at afhente den bestilte luksus jordbærkage til 12 personer. Personalet kunne da oplyse, at min jordbærkage ikke var leveret til butikken. Jeg kunne derfor blande mig i kredsen af andre kunder med samme problem.
Der var totalt kaos - det stakkels personale kunne intet gøre og kunderne inkl. mig selv kunne gå hjem til de inviterede gæster - på grund af Føtex nu skuffede gæster.
Det var under al kritik, og det bliver næppe Føtex, der fra mig får bestilling på en luksus jordbærkagen, hvis jeg en anden gang skal have gæster.
Jeg bestilte en kage til min søns fødselsdag, men den viste sig at være mindre end den samme kage, jeg fik sidste år! Jeg er meget skuffet, fordi jeg var nødt til at købe ekstra ting, da kagen ellers ikke ville have været nok til alle børnene. Jeg vil ikke bestille noget hos Føtex igen, fordi man kan blive mødt af en ubehagelig overraskelse.😔😔😔
Endnu engang dejligt mad fra Føtex Hillerød, denne gang var det frokost. De bedste anbefalinger fra en meget tilfreds kunde:)

Besvarelse fra føtex
Smørrebrødet er altid godt. Så er indpakningen en solid kasse. Skal prøve sliders næste gang. Har fået af vide at de også er gode :-)

Besvarelse fra føtex
Altid godt slagtervarer - grønne afdeling kan være indimellem so so, men også ellers. Gode varer, god vin, mm