Banner for føtex

føtex Anmeldelser 55.111

4,1

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 9.606 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er generelt meget tilfredse med kvaliteten af maden og produkterne, og mange fremhæver, at maden er lækker, velsmagende og i rigelige portioner. Bestillingsprocessen beskrives ofte som nem og overskuelig, og mange sætter pris på den hurtige afhentning og den gode service i butikkerne. Dog oplevede nogle kunder problemer med levering og afhentning, hvor varer enten var forsinkede, beskadigede eller ikke stemte overens med bestillingen. Nogle anmeldere var også utilfredse med kvaliteten af visse produkter, såsom havemøbler eller duge, der ikke levede op til forventningerne. Enkelte nævner også manglende kommunikation omkring ændringer i bestillinger.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere nævner tvetydig feedback om produktet. Nogle kunder roser produktkvaliteten og beskriver varer som... Se mere

Quality

Kunder havde positive oplevelser med kvaliteten. Mange roser maden for at være lækker, velsmagende og i... Se mere

Order

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med bestilling. Mens nogle forbrugere fandt det nemt at bestille... Se mere

Delivery service

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med leveringsservice. Mens nogle forbrugere roser hurtig levering... Se mere

Service

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af service. Mens nogle kunder rapporterer om hurtig, nem og fantastisk... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vigtigt: Køb af "El løbehjul" Det var god information, og alt gik som "fod i hose" da jeg købte og bestilte mit El løbehjul i Føtex... Jeg er ingen mobil kyndig, men Føtex hjalp med at bestille,... Se mere

Maden fra delikatessen i Ro's torv er virkelig god. Hvis jeg havde fået alle retterne med havde I fået 5 stjerner. Jeg savnede lakserilette og hønsesalat i mine 9 luksus hapsermenuer i dag. Jeg kommer... Se mere

Varen var som forventet. Jeg undrer mig over at skulle betale fragt intern mellem lager og Føtex butik. Varen afhentede jeg i en af Føtex butikker. Det var ikke muligt selv at hente varen.

1. nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Supermarked

Om føtex

Hos føtex glæder vi os over at kunne tilbyde kvalitet og friskhed hver eneste dag. Vores varer giver dig alt det gode til din familie, hvad enten du ønsker råvarer af højeste kvalitet eller spændende og stort udvalg inden for alt lige fra have og børn over til elektronik og udstyr til hjemmet. Besøg din lokale føtex eller vores webshop på føtex.dk, hvor du finder mere end 40.000 varer.
Besøg føtex.dk

4,1

God

55 t anmeldelser

Fantastisk mad

Fantastisk mad. Vel tilberedt. Nemt at varme og servere. Rigeligt.
Kan absolut anbefale Føtex - mad ud af huset.

Hej Ilse

Tak fordi du deler din oplevelse med os – hvor er det dejligt at høre, at maden var både velsmagende, nem at servere og rigelig. Det sætter vi stor pris på, at du kan anbefale føtex ud af huset videre.

Karoline

Dårlig oplevelse - endnu ej modtaget penge retur!

Modtog varerne (havemøbelsæt) dagen efter oprindeligt aftalt- dette blev dog adviceret. Da vi modtog varerne (d.2/5) var en lamel på bænken knækket, og der var et skrab på en havestol, så vi afviste at tage imod ordren. Fragtmanden nægtede dog at tage ordren med tilbage, og vi oprettede en reklamation samme dag. Da vi ikke hørte noget, forsøgte jeg at kontakte kundeservice - måtte opgive efter at have ventet i 15 min. Vi har endnu ikke modtaget pengene retur eller hørt fra Føtex Kundeservice. Det er virkelig dårlig service og kan IKKE anbefales!!!!

Bestilt bagværk til afhentning

Bestilt bagværk til afhentning. Som sædvanligt virker det bare og kvaliteten er i top. Tak

Hej Michael

Tusind tak for din anmeldelse af føtex ud af huset. Det er virkelig dejligt at høre, at bagværket til afhentning levede op til dine forventninger, og at alt fungerede, som det skulle. Vi sætter stor pris på din tilbagemelding og håber, vi må levere lækkert bagværk til dig igen en anden gang.

En udmærket frokost-menu

En udmærket frokost-menu, der smagte godt. Der var rigeligt af det hele. Kunne vi sagtens se os selv bestille igen. Det eneste minus: Kartoflerne i kartoffelsalaten var ikke kogt nok. Ingen havde lyst til at spise den, så den endte i spanden med grøn affald.

Hej Lisbeth

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med vores frokost-menu. Det glæder os, at maden smagte godt, og at der var rigeligt til alle. Vi tager din feedback om kartoffelsalaten til os – det er vigtigt for os, at alt lever op til forventningerne, og vi sætter pris på, at du gør os opmærksom på det.

Vi håber, vi får lov at lave mad til dig igen en anden gang.

Karoline

Bestilte en kage 2 dage før den skulle…

Bestilte en kage 2 dage før den skulle afhentes, de ringede 2 timer før og sagde at de ikke kunne lave den alligevel

Kære Kunde

Hvor er vi bare ærgerlige over at høre om din oplevelse. Sådan skal det bestemt ikke være.

Vi tager kontakt til vores kollegaer i butikken, så vi kan få fulgt op på episoden, og så hører du fra os snarest muligt.

føtex

Bestilte en hel del sliders på…

Bestilte en hel del sliders på hjemmesiden. Alt OK og fin afhentning med dem alle i bakker.

Hej Sarah

Tusind tak for din anmeldelse og fordi du deler din oplevelse med vores sliders – det glæder os, at alt gik nemt fra bestilling til afhentning, og at du fik det hele med hjem i bakker. Vi håber, vi må lave mad til dig igen en anden gang.

God dag.

Varen var som forventet

Hej Ulla

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er glade for at høre, at varen levede op til dine forventninger. Angående fragtomkostningerne for levering mellem lager og butik, tager vi din feedback med videre, da vi altid arbejder på at gøre det så nemt og gennemskueligt som muligt for vores kunder.

Karoline

Alt gik ok flotte møbler og god…

Alt gik ok flotte møbler og god leverence

Hej Anders

Tusind tak for de fine ord – det er dejligt at høre, at alt gik som det skulle, og at du er tilfreds med både møblerne og leveringen. Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb.

God dag.

Meget lækker brunch

Nemt at bestille.
Alt fungerede ved afhentning
God beskrivelse af, hvad man selv skulle gøre ang. opvarmning
Meget lækker mad i rigelige portioner
Kan absolut anbefales
Vi valgte stor brunch pga de ekstra retter

Kære Kirsten

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er godt at høre, at alt gik som smurt lige fra bestilling til afhentning, så det var nemt at få lækker brunch med hjem.

Vi glæder os meget til at se dig igen, så vi kan give dig flere 5 stjernede oplevelser.

Du ønskes en rigtig dejlig dag.

Hej Marie-laure

Tak for at tage dig tid til at skrive – hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med dit nye havesæt! Vi håber, du får masser af glæde af det, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen hos føtex.dk.

Pålægs-damer

Jeg havde bestil to pålægs-damer en på lyst brød og en på mørkt .
Fik to pålægsfirkanter begge på lyst brød .

Det smagte fint, men lidt øv ikke få det man har bestilt .

Kære kunde

Hvor er det bare ærgerligt at læse, at kagen var knækket.

Hvis du sidder med en ærgerlig fornemmelse over din oplevelse, er du altid mere end velkommen til at komme et smut forbi bagerafdelingen. Vores dygtige kollegaer ude i varehuset står nemlig altid klar til at hjælpe med en rigtig god løsning på situationer som denne.

Du ønskes en dejlig dag.

Kom hurtig i fin stand

Kom hurtig i fin stand

Hej britta

Hvor er det dejligt at læse om din oplevelse – det glæder os at høre, at din ordre kom hurtigt frem og i fin stand. Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb.

Karoline

Det var sådan set godt nok men i skal…

Det var sådan set godt nok men i skal lade være med at lever i pakke shop når jeg har betalt for at få leveret hjemme!😟

Hejsa

Tusind tak for de fine ord – det er godt at høre, at du overordnet har haft en fin oplevelse med os. Vi tager din feedback om leveringsmetoden til efterretning, da vi selvfølgelig ønsker, at du får den leveringsform, du har betalt for. Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål til din levering, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan se nærmere på det.

Hurtigt og venligt

Hej Alice

Hvor er det dejligt at høre, at du oplevede både hurtig og venlig service hos os, Alice. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi er glade for at læse det. Vi håber, du bliver glad for dit køb, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Karoline

Det var super hurtig vare til…

Det var super hurtig vare til afhentning af en lækker el kedel

Hej Henning

Mange tak for din tilbagemelding – det glæder os at høre, at du oplevede en hurtig og nem afhentning af din nye elkedel via Click & Collect. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Karoline

"kvalitets"-haverbænk. Desværre dårlig kvalitet.

Bestilte en "kvalitets"-haverbænk i teak. Efter en fuld uges ventetid blev varen endelig leveret til butik (click-og-hent). Langsomt.

Bænken var i dårlig kvalitet. Et klar B-produkt, som man ikke kan sælge som "kvalitet". Returneret på stedet.

God kundeservice i reklamationsfasen. Desværre kunne kundeservicen ikke garantere en god kvalitet, da varen er i genbrugsteak ... hvilket beskrivelsen for øvrigt ikke nævner noget som helst om. Tværtimod prises ordet "kvalitet".

Første og sidste gang.

Hej signe

Hvor er det dejligt at læse om din oplevelse – hvor er det dejligt at høre, at du oplevede en nem og hurtig levering hos os. Vi håber, du bliver glad for dit køb, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Karoline

Ventede en uge på et TV jeg havde…

Ventede en uge på et TV jeg havde bestilt. Da det ankom til butikken var emballagen smadret og tv’et sende retur. Fair nok. Får så af vide der går Endu en uge før det så ankommer(dog med hjemmelevering). Men fedt at i opdager fejl og sender retur. Men skod at det skal tage 14dage

10. maj 2026

Jeg afhentede min pakke i Føtex på…

Jeg afhentede min pakke i Føtex på Vesterbrogade , men da jeg åbnede den var æsken indeni varden tom , jeg kontaktede kundeservice i Brabrand og fik hjælp af to søde damer, fik mine penge tilbage næste dag, så rigtig fint

Hej Michael

Tak for din anmeldelse og fordi du deler din oplevelse. Det er rigtig rart at høre, at vores kundeservice hurtigt fik hjulpet dig videre, selvom pakken desværre var tom. Vi håber, du får en god oplevelse næste gang du handler hos os.