Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Rosbjergvej 33, 8220, Brabrand, Danmark
Fantastisk mad. Vel tilberedt. Nemt at varme og servere. Rigeligt.
Kan absolut anbefale Føtex - mad ud af huset.

Besvarelse fra føtex
Modtog varerne (havemøbelsæt) dagen efter oprindeligt aftalt- dette blev dog adviceret. Da vi modtog varerne (d.2/5) var en lamel på bænken knækket, og der var et skrab på en havestol, så vi afviste at tage imod ordren. Fragtmanden nægtede dog at tage ordren med tilbage, og vi oprettede en reklamation samme dag. Da vi ikke hørte noget, forsøgte jeg at kontakte kundeservice - måtte opgive efter at have ventet i 15 min. Vi har endnu ikke modtaget pengene retur eller hørt fra Føtex Kundeservice. Det er virkelig dårlig service og kan IKKE anbefales!!!!
Bestilt bagværk til afhentning. Som sædvanligt virker det bare og kvaliteten er i top. Tak

Besvarelse fra føtex
En udmærket frokost-menu, der smagte godt. Der var rigeligt af det hele. Kunne vi sagtens se os selv bestille igen. Det eneste minus: Kartoflerne i kartoffelsalaten var ikke kogt nok. Ingen havde lyst til at spise den, så den endte i spanden med grøn affald.

Besvarelse fra føtex
Bestilte en kage 2 dage før den skulle afhentes, de ringede 2 timer før og sagde at de ikke kunne lave den alligevel

Besvarelse fra føtex
Bestilte en hel del sliders på hjemmesiden. Alt OK og fin afhentning med dem alle i bakker.

Besvarelse fra føtex
Varen var som forventet. Jeg undrer mig over at skulle betale fragt intern mellem lager og Føtex butik. Varen afhentede jeg i en af Føtex butikker. Det var ikke muligt selv at hente varen.

Nemt at bestille.
Alt fungerede ved afhentning
God beskrivelse af, hvad man selv skulle gøre ang. opvarmning
Meget lækker mad i rigelige portioner
Kan absolut anbefales
Vi valgte stor brunch pga de ekstra retter

Besvarelse fra føtex
Jeg havde bestil to pålægs-damer en på lyst brød og en på mørkt .
Fik to pålægsfirkanter begge på lyst brød .
Det smagte fint, men lidt øv ikke få det man har bestilt .
Det var sådan set godt nok men i skal lade være med at lever i pakke shop når jeg har betalt for at få leveret hjemme!😟

Besvarelse fra føtex
Det var super hurtig vare til afhentning af en lækker el kedel

Besvarelse fra føtex
Bestilte en "kvalitets"-haverbænk i teak. Efter en fuld uges ventetid blev varen endelig leveret til butik (click-og-hent). Langsomt.
Bænken var i dårlig kvalitet. Et klar B-produkt, som man ikke kan sælge som "kvalitet". Returneret på stedet.
God kundeservice i reklamationsfasen. Desværre kunne kundeservicen ikke garantere en god kvalitet, da varen er i genbrugsteak ... hvilket beskrivelsen for øvrigt ikke nævner noget som helst om. Tværtimod prises ordet "kvalitet".
Første og sidste gang.
Ventede en uge på et TV jeg havde bestilt. Da det ankom til butikken var emballagen smadret og tv’et sende retur. Fair nok. Får så af vide der går Endu en uge før det så ankommer(dog med hjemmelevering). Men fedt at i opdager fejl og sender retur. Men skod at det skal tage 14dage
Jeg afhentede min pakke i Føtex på Vesterbrogade , men da jeg åbnede den var æsken indeni varden tom , jeg kontaktede kundeservice i Brabrand og fik hjælp af to søde damer, fik mine penge tilbage næste dag, så rigtig fint