Bestilte onsdag, modtog fredag. 1 mail som ordre bekræftigelse og en når afsendt. På følge seddel var der en lille personlig besked fra Ditte, tak Ditte😀 mange kunne lære af jer, enkelt og go... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 3 af de 6 bedste virksomheder i Fodpleje
Dansk webshop med salg af professionelle fodplejeprodukter med fokus på kvalitet og effektivitet. Professionel rådgivning af uddannet statsautoriseret fodterapeut med mere end 20 års erfaring indenfor faget.
Ulvkærvej 21, 9541, Suldrup, Danmark
- Pernille@fodmagasinet.dk
- fodmagasinet.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Perfekt produkt
Nemt at bestille
Nemt at bestille, hurtig levering.
Dejligt med en hilsen, skrevet på bestillingen, af en medarbejder
Super god og lynhurtig kundeservice
Super god og lynhurtig kundeservice, og endda en personlig skrevet hilsen med en tegnet smiley på fakturaen. Man kan ikke andet end at blive glad og værdsat. 5 store stjerner herfra 😀😘😘
Fantastik kundepleje
Jeg bestiller en vare sidst på dagen.
Næste dag kan jeg afhente varen om formiddagen.
Med følgesedlen fulgte en rigtig sød hilsen
Jeg kan kun anbefale at handle hos dette firma
Jeg fik en god og professionel…
Jeg fik en god og professionel vejledning af Pernille. Jeg købte støttestrømper og en pedi roller, hvilket virkelig har hjulpet på hælspore👏
Virkelig hurtig levering og en service jeg ikke har oplevet før.
Tak for hjælpen
Som førstegangsbruger af varer i Fodmagasinet fik jeg stor hjælp af Pernille, som guidede mig igennem bestillingen. Jeg er 88 år, så det kniber lidt med at finde ud af betjeningen af computeren. Tak til Pernille for hjælpen.
Ellen Petersen
Stjerner til Ditte
Bestiller Mandag aften, pakken hentet i nærboks Onsdag. Alt perfekt der. Men den personlige hilsen skrevet med kuglepen på følgesedlen fra Ditte gjorde udslaget, den kræver mere end 5 stjerner. ********** Du må også have en pragtfuld dag!. :0) Bedste hilsner Tommy
Service i verdens klasse
Jeg bestilte en kasse med strømper som var en fødselsdag gave, får så en besked af PostNord at pakken er klar til afhentning, de laver så noget rod så pakken er flere forskellige steder og så er den udleveret, som den så ikke var. (Lang historie kort) jeg skrev så en mail til fodmagasinet og forklarede hvad der var sket, de reagerede virkelig hurtigt og sendte mig en ny pakke der allerede var klar til afhentning dagen efter! 🥰 det er den bedste service jeg nogensinde har oplevet! Så tak! 😊
Hurtig levering 😀👍👍☀️☀️
En super god sål 👍👍
Super hurtig forsendelse👍
Super hurtig forsendelse👍
Pernille er både sød og hjælpsom, selv i weekend og på helligdage🤩
Venlig og personlig
Der var personlig kontakt pr. Telefon, da it drillede. Fod magasinet fik det fikset, og pakken kom m hurtigt
God service og hurtig levering