Focus Drink® Anmeldelser

2,5

22 mei een bestelling FOCUS-168207 gedaan en toen deze binnen kwam 7 juni klopte het niet en ontbrak het wel bekende limited edition knolpower pakket, nu 4 maanden later nog steeds geen oplossing en... Se mere

Ik had een foutje gemaakt met 1+1 gratis. Toen hebben ze alsnog een doos nagestuurd! Super behandeling. En nogmaals dankjewel!

Op 25-11 besteld, na dagen nog geen ontvangst of update bestelling. Mail gestuurd, daarna bericht dat levering nog wel een week kon duren. Nu nog niets binnen. Geen update op mail of account focusdrin... Se mere

1. Sodavandsbutik

Focus Drink® is een functional drink opgericht door Nederlandse YouTuber Royalistiq en zijn broer Danny. In september 2020 kregen de broers het idee om een verantwoord functioneel drankje op de markt te zetten als tegengeluid voor de cafeïne en taurine bevattende frisdranken met een hoog suikergehalte: Focus Drink® was geboren.

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Vreselijke klantenservice!!

Ik heb een pakket geretourneerd, via een eigen verzendlabel omdat het retourportaal niet werkte.
Deze is op 24 mei afgeleverd op een afhaalpunt en word 31 mei weer retour naar mij gestuurd.
Op mail word niet gereageerd en geven ze niet thuis..
Update 07-06-25
Na een hoop mailen is het opgelost heb ik alles vergoed gekregen en mn geld terug.

22. maj 2025

HIER ABSOLUUT NIETS KOPEN!!!!

HIER ABSOLUUT NIETS KOPEN!!!!
Er wordt helemaal geen contact met je gehouden, er wordt GELOGEN over je verzending voor 15:00 dezelfde werkdag verzonden en gaat tot het UITERST ONZORGVULDIG en SLORDIG om met je bestelling. uiteindelijk mijn bestelling ontvangen dat niet goed is aangekomen, rond uit schandalig.

21. maj 2025

Aanrader!

Lekker smaken. Hele frisse smaken en bevat goede vitamines. Matig koolzuur wat het heel lekker maakt. Zeker een aanrader

3. maj 2025

het is lekker

het is heel lekker omdAT het geen cafiene bevat en bij somige ook geen suiken bosbes vind ik het lekkers het smaakt als rangje met prik en als een beetje smaak de smaak die op de verpaking staat proef je een beetje alleen de rooie is niet persee mijn fovoriet

5. marts 2025

Geen koolzuur

Op de verpakking van topical staat dat het een koolzuurhoudende drank is.
Nou dat was het niet. Dus ik heb een mail gestuurd naar focus, maar helaas geen reactie op gekregen.
Ik heb forrest fruit en dragonblace ook geproefd. Helaas niet lekker en ik merk niets qua focus of energie.
Jammer.

En dan wordt er geadverteerd met dat er groene thee-extract in zit.. Waarom!? Er zit 0.01 % in.. Lachwekkend!

13. januar 2025

Verrassend lekker drankje!

Wijzelf hebben 2 drankjes gekocht; Forest fruit en Dragon Blaze. Deze vonden wij spectaculair lekker. Wij zouden daarom Royalistiq en Enzo Knol willen bedanken voor deze fantastische ervaring. De nasmaak van de Forest fruit was astronomisch, fantastisch lekker. En Dragon Blaze verrassend smaakvol. Wij zouden deze zeker nog eens kopen. Dankjewel team Focus.

Mvg,
Gabriel De Graef en Youri Van de Velde

3. december 2024

Hi Ruben en Youri,

Dat vinden we fijn om te horen en bedankt voor jullie 5-sterrenreview! ⚡️

Vieze nasmaak

Vieze nasmaak van onder andere de stevia en het lijkt me niet beter te doen focussen. Je kan volgens mij even goed een ice tea green met zink supplement drinken.

27. august 2024

Hi Nathan,

Bedankt voor je review. Wellicht dat een andere Focus Drink®-smaak je meer bevalt.

~ Team Focus Drink®

Focus drink helpt om toernooi te winnen

Op een dag kreeg ik een invite voor een EAFC24 toernooi op de PS5 toen rende ik naar de dichtstbijzijnde appie en kocht ik de legendarische Focus drink Dragon fruit. Toen ik thuis kwam startte ik de PS5 op en nam ik de eerste beste slok en het werkte meteen, de beste concentratie ever gekregen door het top spul want voorheen verloor ik elke toernooi
Maar nu is mij prime tijd gekomen dankzij FOCUS DRINK

Focus drink for live

Mvg Focus drink liefhebber
Nick

13. august 2024

Hi Nick,

Kijk, dat is wat we graag willen horen! Op naar nog meer mooie EAFC24-winsten! ⚽⚡️

Mijn eigen mening

Dit is uiteraard mijn eigen mening.
Ik snap niet zo goed hoe mensen dit zo enorm lekker vinden, ik heb vandaag focus drink voor het eerst in mn leven gekocht. De tropical. De smaak is zo raar en naar in je mond (vooral de nasmaak) dat dit misschien wel het vieste drankje is die ik heb gedronken in mijn leven. Uiteraard smaken verschillen, maar voor mij nooit meer. Het voelt alsof mensen dit alleen lekker vinden omdat het van een bekend iemand is

30. marts 2024

Hi Jannes,

Beste Roy

Beste Roy,

Ik ben een super grood ven van jouw, en ik hoop jouw ooid een keer te ondmoeten. je mag mij alteid een meeltje sturen naar jessespaan gmail.com. fokus drink is super lekker en ik mag van mijn mama elke dag 1. Roy nog super veel sukses met je fortnite videos en hopelijk mag ik een keer mee in jeautoo r8.

Met vriendleike groed,
jesse