FULDKOMMEN gennemført service fra start til slut 😀✨👏🏼 Jeg orkede ikke købe og sælge flyttekasser da vi skulle flytte for 2 uger siden, og fandt så Flyttekasse.com på nettet. 2 dage efter fik jeg... Se mere
Min bestilling blev glemt, men blev leveret dagen efter. Flink mand, fine kasser. Afhentning foregik uden problemer. Bestiller gerne her igen en anden gang.
Har brugt dem flere til forskellige opgaver - både alm flytninger og mere besværlige m bl.a. et gammelt tungt klaver og det har altid været 100 % i orden. Og prisen er virkelig god oveni. Jeg har også... Se mere
Andre kiggede også på
God service.
Dette firma kan varmt anbefales
Dette firma kan varmt anbefales. De var fleksible, effektive, omhyggelige, sørgede for præcis information. Og ikke mindst holdt de en varm og venlig tone både overfor mig som kunde og indbyrdes mellem flyttemændene. Yderst rimelig pris. Jeg kommer helt sikkert til at benytte dem igen i tilfælde af endnu en flytning.
5 ud af 5
God service, billige priser, fin fleksibilitet og dejligt nemt. Det kan jeg helt klart anbefale.
Helt tilfreds
Aftalerne bliver overholdt og kvaliteten af kasser m.v. var fin.
Den perfekte flytteservice
Gode folk, omhyggelige, effektive og fleksible - og fremfor alt høj integritet og 100% til at stole på. Jeg har brugt dem de sidste 4 flytning og kommer ikke til at kigge andre steder.
God pris og hurtig levering og…
God pris og hurtig levering og afhentning!
Virkelig god oplevelse. Jeg oplevede fin service i både levering af flyttekasser og selve flytningen. Selve flytningen gik nemt og smertefrit, og de var virkelig opmærksomme på at udføre flytningen med omtanke. Derudover klar aftale omkring pris og tidsplan. Kan varmt anbefales.
God venlig service
God venlig service. Billige priser. Kommer til aftalt tid. Pålidelig business.
Jeg har brugt denne flytteservice mange…
Jeg har brugt denne flytteservice mange gange og det har min familie og venner også. Årsagen er simpel:
Fantask service - upåklagelig flytning - velorganiseret - pålidelig- troværdig og gode priser. Der findes ikke noget bedre !
Super hurtig levering og afhentning af…
Super hurtig levering og afhentning af fine kasser😊
Fin kvalitet flyttekasser og god service
Fine kasser
FULDKOMMEN gennemført service fra start…
FULDKOMMEN gennemført service fra start til slut 😀✨👏🏼
Jeg orkede ikke købe og sælge flyttekasser da vi skulle flytte for 2 uger siden, og fandt så Flyttekasse.com på nettet. 2 dage efter fik jeg gratis leveret 60 nærmest nye, stærke kasser, 10 tæpper og mærkater lige når det passede mig! I går blev de igen hentet med maks hensyn til hvornår vi var hjemme, sådan!
Al kommunikation både på mobil og på sms er med smil, venlighed og respektfuld tone. Servicen er til tiden, troværdig og mega effektiv!
Jeg kan VARMT anbefale 😀✨👍🏼
Super service og leje af gode…
Super service og leje af gode flyttekasser. Både levering og afhentning fungerede perfekt - tak ☺️
Fin service
Fin service. Hurtig tilbagemelding, hurtig levering og afhentning, samt billig leje af gode brugte flyttekasser.
Hurtigt, effektiv og fleksibel
Super hurtigt, effektiv og fleksibel service. Vi brugte firmaet til leje af flyttekasser, hvilket var helt perfekt. Kan varmt anbefales.
Pålidelig service
Pålidelig service. Søde mennesker, der leverer varen. Brugt dem flere gange og det har været super hver gang.
Alt i orden. Aftaler overholdes, god kvalitet af flyttekasser, levering og afhentning uden problemer. Alt i alt en god service jeg har benyttet mig af 2 gange.
Meget fin oplevelse..
Rigtig god service!
Jeg har netop benyttet flyttekasse.com til min flytning. Jeg lejede flyttekasser og tæpper hos dem, og jeg fik sågar indpakningspapir og labels med; altsammen til en rigtig fair pris.
Servicen var i top - de kom og leverede det hele som aftalt, og de afhentede igen på min nye adresse, så snart jeg var færdig med det hele. Alt i alt en rigtig god oplevelse!