Super godt flyttefirma. I junglen blandt flyttefirmaer faldt jeg over FlytteGruppen, og det er jeg meget glad for. Professionel håndtering fra første kontakt, hurtige og effektive flyttemænd og samtid... Se mere
Flytning og Transport, Flyt sikkert. tungløft, flyttebil,
postparken, 2300, Amager , Danmark
Vi havde en aftale med Flyttegruppen kl. 10. Klokken 11 havde vi endnu ikke hørt fra dem og vi måtte selv tage kontakt for at finde ud af, at de først kunne være ved os tidligst klokken 13.
Flyttegruppen var meget lidt imødekommende da vi ville forsøge at finde en fælles løsning og da vi havde taget dagen fri for at kunne flytte og har børn der skal hentes i institutioner, måtte vi se os nødsaget til at finde en anden løsning. Heldigvis stod Jensen Flyt klar til at hjælpe!
Flyttegruppen var skyld i at den dag vi længe havde glædet os til og nøje planlagt, endte med at blive både stresset og hektisk.
Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse jeg ikke vil anbefale nogen.
Min anbefaling til Flyttegruppen er at:
1) Overholde aftaler de har indgået
2) Kommunikere klart og rettidigt med deres kunder i tilfælde af ændringer til planen
3) Applicere en løsningsorienteret tilgang i dialogen med deres kunder
Mads og alle de gode folk hjalp mig gennem en virkelig bøvlet flytning, som bestod af afhentning af containere i Espergærde, indbæring af containergods i Kbh K, genmøblering af fraflytterlejligheden, og så indbæring til loftlejlighed i Vandkunsten med den smalleste trappe som gjorde alting dobbeltbesværligt.
Hele vejen igennem fik jeg den allerbedste service, opbakning, godt humør - langt mere end man kan forvente eller forlange.
Jeg anbefalede dem til min bedste veninde, som lige har haft samme utrolig positive oplevelse.
De allerbedste anbefalinger herfra.

Besvarelse fra Flyttegruppen
Jeg bestilte Flyttegruppen med ca. en månedsvarsel, hvor de stadig havde mulighed for at lave en aftale, som passede mig. De mødte til den aftalte tid. De var hurtige, flittige og effektive. Alle tingene blev transporteret forsvarligt. Varm anbefaling herfra til, at I roligt kan benytte jer af Flyttegruppen.
Derudover smilende og observante :)

Besvarelse fra Flyttegruppen
På selve dagen havde vi et godt samarbejde med tre friske flyttefolk. De var søde snaksalige og arbejdsomme. Vi valgte selv at hjælpe til, da vi havde mange ting og skulle flytte fra et stort hus. Alle gik virkelig til den og flyttemændene virkede glade for hjælpen. Det skulle vi aldrig have gjort, vores fejl. Umiddelbart efter flytningen rejste vi på en længe planlagt ferie, så vi tjekkede ikke alle møbler efter for skader, desværre. Efter hjemkomst skulle vi hænge vores Montana reoler op og opdagede lange ridser på tre moduler. De to var i bunden, så det kunne vi leve med, men den tredje var det hele oversiden, der var skrammet. Den var sat omvendt/ på hovedet i stuen, så først da vi skulle hænge den op, opdagede vi det. Jeg kontaktede straks flyttegruppen for at høre, om der var en forsikring, der kunne dække en erstatning af modulet. Det var for sent. Man har kun 24 timer at reagere i. Jeg tog derefter kontakt til et malerfirma og fik et tilbud på en omlakering af den ene overflade og håbede at flyttefirmaet og jeg kunne finde en mindelig løsning på denne ærgerlige hændelse, og Mads var også umiddelbart imødekommende. Jeg synes det var et fair forslag, at vi levede med de to moduler, der var ridsede på undersiden, og så fik vi dækket omlakeringen af det sidste. Det kunne ikke lade sig gøre, da vi selv havde hjulpet til (vi slæbte ud og ind, pakkede ikke noget på bilen, hvor skrammerne, efter vores overbevisning, er kommet, da det ligner skuremærker af noget der er blevet kuret ovenpå).
Mads tilbød dog at betale 1000 kr af de 1500 lakeringen ville koste, som han ville mobilepay senere. Det var da et plaster på såret. Pengene blev dog aldrig betalt, så jeg tænker bare at det var hans måde at lukke munden på mig på. Jeg synes jeg hele tiden henvendte mig i en ordentlig tone, var bare ked af det skete og håbede på en rimelig afslutning, da alt andet ellers var forløbet helt tilfredsstillende, men nej desværre, sådan skulle det ikke gå. Det klæder jer ikke!

Besvarelse fra Flyttegruppen
De tre gutter var ikke bare super effektive, de var også enormt flinke, rare og hjælpsomme. Ville 10 ud af 10 dage vælge dem igen. En flytning fra 3. Sal til 3. Sal tog under tre timer.

Besvarelse fra Flyttegruppen
Super fint flytning af Jakob og Thomas. Flinke fyre og god service.
Ville bruge den igen.

Besvarelse fra Flyttegruppen
Opdateret efter svar fra Flyttegruppen her på Trustpilot: Det er trist, at de ser sig nødsaget til at finde på ting og lyve offentligt så vel på mail privat. Spar jeres tid og penge og vælg nogle andre, hvis I vil have en god oplevelse.
Folk må gerne henvende sig til mig, så sender sender jeg mail korrespondancer og screenshots. Så kan I se, hvordan Flyttegruppen behandler deres kunder.
Forfærdelig oplevelse. Jeg vil ikke vælge dem igen. De er måske gode, hvis ingenting går i stykker. Men de er virkelig uprofessionelle og har en ubehagelig og angribende tone, når man prøver at komme frem til en løsning med dem. Lover desuden ting, de ikke holder.

Besvarelse fra Flyttegruppen
En flytning der simpelthen ikke kunne være gået bedre! Flyttede fra rækkehus i Lejre til 5. sal på Amager...og tre mand klarede opgaven med humor, god energi og var gode til at kommunikere om hvorfor og hvordan tingene bedst ville fungere. Der blev passet godt på mine ting og det hele blev klaret i fin tid. Stor anbefaling herfra :-)

Besvarelse fra Flyttegruppen
Dejlig flytning! Super gode og rare flyttemænd.
De passede på vores ting og det gik som planlagt :)

Besvarelse fra Flyttegruppen
Kan kun anbefale flyttegruppen. Det var en fornøjelse at have chris og Jacob og Labinot til at hjælpe os sikke et humør de har og fantastiske effektive de er. Så 10 stjerner her fra..
Vi havde den store fornøjelse, at have Jacob, Nikolaj og Michael til at flytte for os. Flytningen tog kun lige knap 3 timer.
Vi skulle flytte internt, fra 1 sal til 1 sal, og alt faldt bare i hak. De flyttede både ovne og køleskab, alt var ikke for stort til dem. De var nok det bedste flytteteam jeg har haft og jeg har flyttet mange gange. Så vender stærkt igen, hvis vi skulle få behov for det. :)

Besvarelse fra Flyttegruppen
Michael, Nikolaj og Jacob, var super effektive og flyttede alt vores indbo fra 112m2 lejlighed til hus på bare 5 timer.
Satte de store ting på plads i huset, så vi ikke selv skulle til at slæbe op og ned af trapper.
Super god oplevelse.

Den største anbefaling af Flyttegruppen 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
Mads der driver firmaet, udviser stor punktlighed og er til at stole på.
Han sørger for gode flyttemænd der møder op med højt humør og som ikke er bange for at tage fat (vi havde glæde af Nikolaj og Thomas der var herlige at flytte med) 😊 Alt i alt en perfekt flytning og super kommunikation med Mads hele vejen igennem ☀️

Besvarelse fra Flyttegruppen
Tip Top flytning på alle områder. Jeg har flyttet mange gange og denne flytning var til dato den bedste. Markerede flyttekasser stod hvor de skulle efter flytning. En STOR hjælp med 2 etager!
Flyttemændende - 3 stk - var alle yderst professionelle og der blev flyttet hurtigt og effektivt!
De får min bedste anbefaling! 👍

Besvarelse fra Flyttegruppen
Super søde og i imødekommende,
kommer til tiden virkelig professionelt, de er hurtige og tager sig godt af dine ting!
kan stærkt anbefales
stor ros her fra

Besvarelse fra Flyttegruppen
Vi fik besøg af 2 rigtig søde unge gutter Jakob og Thomas, der var ingen problemer, de var meget imødekommende og virkede som om de elsker deres arbejde. De passede godt på vores ting og flyttede 50 kasser + sofa, borde, seng, skabe, tv osv. Med en køretur på 12min. På ca. 5 timer Så ganske positiv oplevelse herfra.

Besvarelse fra Flyttegruppen
Simpelthen så glad og tilfredshed med det hele fra start til slut. Alle aftaler overholdt og bare helt igennem nogle skønne mennesker. Kan helt sikkert anbefales.

Besvarelse fra Flyttegruppen
Jeg er en ung pige på 20 år. Dette var min første flytning. Så jeg er lettet og glad for, at jeg fik en så god oplevelse, som jeg gjorde med Flyttegruppen.
Drengene der kom og flyttede mine ting var både søde, venlige og høflige. Vi aftalte, at de ville ringe en time inden de skulle være hos mig, for at bekræfte tidspunktet - det løfte holdt de. Alle mine ting blev flyttet i god behold, selv min meget gamle, ekstrem tunge og antikke egetræs- kommode. Det var tydeligt de gjorde sig umage og således var der ingen af mine ejendele der fik skræmmer og heller ej min lejlighed.
De var hurtige og effektive og jeg kan kun varmt anbefale dem!

Besvarelse fra Flyttegruppen
Super flytning, med god stemning også i børnehøjde, min søn på 6 syntes det var mega fedt at hjælpe med og snakke med “arbejdsmændene”