Flyttefirma.com er en portal dedikeret til at gør flyttebranchen mere transparent og nemmere at finde dygtige flyttemænd til de rigtige priser. Som det er i dag, er der mange flyttefirmaer derude. Nogle af dem har styre på sagerne, andre har ikke. Det kan hurtigt blive en dyre omgang, hvis man vælger det forkerte flyttefirma. Det er her vi kan komme kunder til undsætning og hjælpe dem GRATIS med at finde dygtige flyttefolk til de helt rigtige flyttepriser.
Falkehusene, 2620, Albertslund, Danmark
- info@flyttefirma.com
- flyttefirma.com
Det mest fantastiske firma
Det mest fantastiske firma, vil VARMT anbefale det til ALLE. Fra meget venlig samtale i tlf. hurtig ekspedition, og hjælp. To meget kompetente og glade unge mænd, med løbeskoene snøret og klar på opgaven
1000 TAK FOR JER🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Hurtig respons og fandt et flyttefirma
man fik hurtigt 3 svar
Fik super tilbud
Fik hurtigt 3 tilbud
Fik hurtigt 3 tilbud, som jeg kunne vælge imellem
flytning af sofa
Jeg blev kontaktet af tre forskellige firmaer og fik tre gode tilbud. Jeg valgte det der passede bedst tidsmæssigt og var rigtig godt tilfreds!
Fik hurtigt tilbud til rimelige priser…
Fik hurtigt tilbud til rimelige priser fik flytte uden problemer alt i alt en god oplevelse
Fungerer upåklageligt
Fungerer upåklageligt. De tilbud man får, kan man overskue og virker seriøse.
Fungerer upåklageligt.
Fandt frem til et rigtig godt firma
Fandt frem til et rigtig godt flyttefirma ved benyttelse af siden. Brugervenlig og overskuelig side som klart kan anbefales hvis man er på udkig efter tilbud.
Flyttefirma.com kan anbefales!
Jeg har været i kæmpe nød men hensyn til flytning. Da jeg så så denne portal og fandt frem til et flyttefirma, jeg følte var den rette for mig. Var jeg alligevel lidt skeptisk, men efter alt er jeg mere en tilfreds. Jeg kan stærkt anbefale flyttefirma.com hvis du vil have en god flytning!
Nemt og overskuelig...
Nemt og overskuelig.... det er nemt at tilgå hjemmesiden og få nogle gode tilbud fra flyttemænd. Og vi er tilfredse med de flyttefolk vi fandt.
Jeg fandt et godt flyttefirma
Jeg fandt et godt flyttefirma gennem denne side. Det fungerede rigtig fint. Kan varmt anbefales.