Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Też się dałam zrobić w jajo. Zagroziłam im policją i mi odpisali chcąc wszystkie dane (szkoda, że nie numer dowodu). Pieprzę ich, nie podam im nic. Moja wina, że wcześniej nie sprawdziłam. Na tej poża... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ta firma to oszuści zamiast zamówionego drona, dostałem gogle do masażu oczu lub twarzy. Jest to jedna Wielka ściema firma trzeba zgłosić na policję do urzędu praw konsumenta. Ludzie zgłaszajcie to os... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ludzie trzeba namierzyć tą przestępczą działalność dzisiaj zostałem oszukany i you tube niech też odpowiada za współudział i wyświetlane reklam tego złodzieja. Mam nadzieję, że ten kto odpowiada za p... Se mere

1,4

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

1,4

Alle anmeldelser

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Jawne Oszustwo

Dla wszystkich, którzy chcą zamówić. Strona internetowa FlyTech nie działa, działają teraz pod strona hover-pol jest to ten sam sklep, teraz w polityce zwrotów czy też w regulaminie nie ma zapisu odnośnie tego czy to są okulary czy kamienie czy cokolwiek innego. Wprost piszą że to DRON! Uważajcie.

31. juli 2026

Szukam danych kontaktowych Flytech PL

Szukam danych kontaktowych tej firmy do zgłoszenia przestępstwa do Prokuratury oraz w Urzędzie Skarbowym.
Niestety ich strona jest zdezaktywowana.
Czy ktoś z oszukanych ma może jakiekolwiek ich dane teleadresowe lub choć KRS, bo jest to potrzebne do zgłoszenia.

18. juli 2025
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

do Mateusz Mateusz

Ja dostałem potwierdzenie z DHL w ciagu 1 dnia w formie pisemnej i następnego dnia zadzwonił gość z działu interwencyjnego w celu potwierdzenia że środni są w depozycie DHL. W przypadku inym który miałem gość wysyłał z Olx "telefony". Kontakt utrzymywał klamał że zwróci pieniądze nawet częściowo zwrócił. Po zgłoszeniu do prokuratury (po 30 dniach) policja temat olała zostałem wezwany na przesłuchanie i potem jeszcze dwa razy na przesłuchanie. Widziałem kartotekę oszusta. Po ok 10 miesiącach była rozprawa w sądzie (lokalnie) Typa nie było i od razu dostrał wyrok 6 miesięcy bez zawieszenia, naprawienia szkody. Olx za głuupi regulamin zwróciło całą kasę. Takie sprawy trzeba zgłaszać. Jak policja olewa to zgłosić do prokuratury na dziennik. Wtedy jest nadzór z prokuratury i sprawa prowadzona jest pod nadzorem prokuratury. Policjant musi wtedy pokazać że pracuje. W ten sposób udało mi się wygrać wszystkie głuupie tematy (3). Trwa to długo ale są efekty. W tym przypadku nie da się umorzyć ponieważ firma z oszustwa zrobiła stałe źródło dochodu a to przestępstwo.

W tym przypadku firma nie ma regulaminu, brak RODO, nie wystawia paragonu to jest również przestępstwo skarbowe. Nie mogę wejść na ich stronę bo mają wirusa i mnie bramka odrzuca.

8. august 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Witam wszystkich oszukanych na drona

Witam wszystkich oszukanych na drona. Mam do Was pytanie czy do osób które zgłosiły sprawę na policję albo jakieś inne organy, jest jakiś odzew od tych instytucji? Ja sprawę zgłosiłem na policję i do przewoźnika i jak na razie cisza , może u Was coś się dzieje w tej sprawie? Sprawę zgadzałem 19. Lipca.

5. august 2025

Oszuści

Szanowni Państwo, zawiadomienie o przestępstwie również w Państwa imieniu złożę za darmo. Proszę o kontakt za pośrednictwem tej platformy. Stop chamom i oszustom.

22. juli 2025

Oszuści

Ja również dałem się oszukać. Okulary zamiast drona. U mnie było inaczej. Paczkę odebrałem w Żabce po uprzednim uregulowaniu należności za nią. Gdyby to było przy kurierze nie odebrałbym przesyłki. Próba skontaktowania się z nadawcą spełzła na niczym. Sprawę zgłosiłem do CERT i na policję.

UWAGA....

UWAGA..... To szajka złodziejska....... Nie posiadają żadnego z oferowanych towarów..... Wysyłają gadżety za kilka zł w zamian za pobranie kilkuset zł..... Zgłosiłem sprawę na policję. Brak kontaktu z firmą.... strona internetowa zamknięta

Dzięki Panowie za opinie

Dzięki Panowie za opinie , w ostatniej chwili zdążyłem. Po przeczytaniu kilku opini zachowałem czujność i nie odebrałem super okularów zamiast drona. Ten sklep to wielka ściema. Za 260pln dzisiaj kupię sobie dobry alkohol.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Witam w klubie miłośników dronów-…

Witam w klubie miłośników dronów- zrobili mnie na szaro - ta sama historia - okularki zamiast zamówionego drona. Kontaktu z firma nie mogę nawiązać , nie odpowiadają. 260 zł poszło - czy można jakoś to od nich wyciągnąć.

31. juli 2025

Oszustwo

Również zostałem poszkodowany brak odpowiedzi na maile jebane masażowe okulary zamiast drona człowiek liczył na kupno fajnej zabawki a wyszło ....

15. juli 2025

Złodzieje

Złodzieje, sklep został dezaktywowany. Ciekawe co teraz otworzą. Też dostałem "okulary" zamiast drona. Wyślę zgłoszenie do CBZC. Zróbcie to samo.

23. juli 2025

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.