Geen aanrader! Kastje ( formuler z11 pro) loopt geregeld vast, 0a play store en YouTube werken er niet op. Communicatie met verkopende partij is zeer moeizaam tot slecht, telefonisch niet bereikbaar... Se mere

Bezorging was perfect linux box aangesloten duurde wel even maar uiteindelijk draait het zeer goed bedankt flypi top service

Formuler Z11 Pro Max besteld die zeer snel en netjes geleverd werd, klasse. Helaas zit er een bug in de software waardoor het niet mogelijk is EPG te ontvangen en daardoor geen mogelijkheid om tv pro... Se mere

1. Elektronikbutik

Frisse bedrijf met een breed assortiment in elektronica, gadgets, huishoudelijk en verzorging.

3,1

Middel

Svarer typisk inden for 24 timer

Aanschaf afstandsbediening

Afstandsbediening bleek niet goed te werken. Ik hoefde hem achteraf niet te betalen. Op een relaxte manier alles opgelost. Telefoon werd direct opgenomen, hetgeen altijd prettig is. Al met al prima verlopen. Ik zou hier zeker weer bestellen. Top!!

29. december 2023

Een 2.0 usb stick geven

Een 2.0 usb stick geven. Dat is echt niet meer van deze tijd

12. december 2023

Beste Raquel,

Ik kan niet opmaken wat uw bestelnummer is uit de review.
Bij de productomschrijving staat bij ons duidelijk welk product het is, als er een USB stick wordt besteld die 2.0 is, dan ontvang je die dus ook.

Indien het om een goodie gaat, dan is de hoofdaankoop wat leidend en is de goodie een extraatje.

Graag horen wij ontvangen wij van u uw bestelnummer, zodat wij weten waar de feedback vandaan komt.

Flypi.nl

Heb helaas de bestelling niet ontvangen …

Heb helaas de bestelling niet ontvangen. Heb gebeld, krijg geen contact. Ook niet via de mail. Jammer! Eerder werd ik wel gelijk geholpen, vandaar dat ik een nieuwe bestelling heb gedaan.

P.s het is nu naar tevredenheid opgelost!

25. november 2023

Beste R Kortwijk,

Bedankt voor uw review!

Helaas was er wat drukte in verband met black week, waardoor wij niet gelijk hebben kunnen reageren.

De bestelling was helaas niet op voorraad en dit hebben we inmiddels met u geregeld, middels een alternatief.

Onze excuses voor de vertraging en veel plezier met uw product.

Besteld volgende dag ontvangen

Besteld volgende dag ontvangen! Bedankt voor de chocolade! Maakt het super cute as je het pakketje opent! Afstandsbediening doet het perfect dus een zeer tevreden klant. Thanks!

30. november 2023

Top verzorgingsproducten

Meerdere verzorgingsproducten van Aurgan uitgeprobeerd en zeer tevreden. Eerlijke en gezonde producten.
Ook heel tevreden over de service. Top !

20. november 2023

Cette firme n'a pas répondu aux…

Cette firme n'a pas répondu aux nombreux mails du client pour une demande de retour pour un matériel ne correspondant pas à la commande et qui plus est, avec un disfonctionnement du matériel reçu...

12. juni 2023

Bedroevende after sales

Bestellingen zijn snel en correct geleverd,echter de after sales vind ik ronduit bedroevend.
Op elke mogelijk manier mijn klacht geprobeerd te delen, maar totaal geen respons en zelf niet na meerdere pogingen..

Beste Smith,

Bedankt voor uw review, wij hebben contact met u opgenomen.

Zodra u het product kunt opsturen, zorgen wij direct voor een gepaste oplossing.

FlyPi.nl

Don't buy from this shop

Don't buy from this shop. I ordered a Redragon ERIS and they sent me a Redragon Vulcan which didn't work with my PS4. In order to return the item, I tried contacting them through email, phone, and WhatsApp. They never responded, since the day the order arrived they never picked up the phone. I thought I was the only one until I read all the other reviews and realized they are running a shady business. They are also not listed at thuiswinkel.org so you won't able to complain against them. So overall, avoid these scammers.

Hi Anitam,

We do not pick up videocalls unfortunately and whatsapp calls are not always received.

We have though answered your whatsapp messages and you do not seem to be open for a solution of refunding and declined to give your order number. Now we can see your order number attached to this review and we will send you the refund and refund link ;) at last.

Thank you for your review and we wish you good luck on finding the right product.

Kind regards,

Snelle levering

Snelle levering, ik heb arganolie besteld voor mijn haarverzorging. Dit product is een aanrader als je haar pluizig is. Argan geeft een mooie glans aan je haar