BRA Braathens Regional Airlines Anmeldelser 40

2,3

Meget fin oplevelse med selve flyveturen og venligt personale. Der var meget lidt benplads, men det er der jo generelt på de små charterfly. Til gengæld var check-in i både Kastrup og Larnaca under... Se mere

1. Flyselskab
  2. Flybilletsøgemaskine

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

BRA Braathens Regional Airlines is a Norwegian-owned Swedish virtual airline founded in 2016 and one of the largest domestic airlines in Sweden.

2,3

Under middel

Både godt og skidt

Til gengæld var check-in i både Kastrup og Larnaca under al kritisk. Det var ikke muligt at droppe bagagen trods man havde lavet online check-in. Vi ventede i en evighed og det var så hektisk at nå ud til flyet fordi vi have ventet så længe i check-in skranken. Det samme gjorde sig gældende på Cypern - så der skal ikke lyde den store ros før afgang.

5. juli 2025

Gammel og ukomfortabel Airbus A-319

Billund-Tenerife og retur igen. Super fint personale og service. Deres Airbus A-319 er til gengæld så ukomfortabel at sidde i og slidt at se på. Absolut dårligst komfort som jeg har oplevet. Selv Ryan-Air virker markant bedre. Deres flåde er selvfølgelig også markant nyere. Tarveligt at Spies-rejser bruger dem.

20. maj 2025

Forsinkelse igen igen

Ved udrejsen kom vi ikke afsted til tiden. Ingen virkede til at have særlig travlt med at få passagerene booket. Ombord i flyet kunne man godt have brugt en havestol for at øge komforten lidt. Der var en frygtelig larm inde i flyet, da det endelig kom i luften. Deres lækre 3 retters flymenu tror jeg, at min hund havde rynket på næsen af. Noget kylling med ris, der var mere risengrød og bestemt ikke særlig lækker. På hjemrejsen var vi igen forsinket. 5 kvarter. Først startede Bording efter vi skulle være fløjet. Alle stod og ventede. Gad vide, hvad der foregik. Så var der noget uorden med en kvittering for fuel, flyet havde fået på. Den rendte nogen og ledte efter. Alt i alt lettede vi med 5 kvarters forsinkelse, fordi flyet have mistet sin lettetid og kom bag i køen. Flyet hentede dog en halv time på turen, så den reelle forsinkelse blev på 3 kvarter. Maden var 2 frikadeller med kartoffelmos, en bønne og pebersovs. Også det var langt fra pengene værd. Og så igen..dårlige sæder og meget støj.
Kabinepersonalet virkede flinke og rare. De gjorde, hvad de kunne.
Mit bedste rå til dig, der skal flyve med Braathens er: Hav rigtig god tid. Tag høreværn med, og spis, inden du flyver. Det er lavpris, og det kan man tydeligt se.

7. september 2024

Lefkas med Apollo

Endnu en god tur med Braathens A319 til Lefkas. Flyet var lidt slidt, gulvtæppet trevlede og man kunne se isoleringen på plads 1F. Det positive: vi startede og landede til tiden. Personalet var super flinke, specielt på hjemrejsen var purseren et stort smil. Vi bestilte tapas, nok det lækreste fly mad vi har prøvet. Vi flyver meget gerne med Braathens igen trods gamle fly! 5 stjerner fra os.

12. august 2024

Rejse fra Aalborg til Rhodos med…

Rejse fra Aalborg til Rhodos med Braathens. Jeg er uforstående overfor de negative anmeldelser. Fantastisk og flinke personale der yder deres bedste for kunderne. Perfekt fly med masser af benplads. Dygtige piloter, alt var perfekt med information hele vejen.
Flyselskabet får min anbefaling og jeg vil 100% rejse med dem igen. Tusind tak for en god flyoplevelse.

10. juli 2024

Absolut NUL Stjerner til Brathens.

Absolut NUL Stjerner til Brathens.

En rejse med Gislev Rejser fra Odense i sommer til Napoli/Sorrento MED propelfly, det er hvad det var.
Men hjemturen er under AL kritik.

For det første var vi 1,5 time forsinket MEN så valgte selskabet at tage 26 stykker bagage af flyet UDEN meddelelse, INGEN information.

De siger senere - efter gentagne klager om kompensation - at det var på grund af hedebølgen!!
Jeg tænker ikke, at de blot tjekket vejrudsigten 2 timer før afgang.
Det var alle bekendt, at der var varmt i syd Europa MEN derfor burde de have sendt et større fly, de viste jo hvor mange gæster der skulle med hjem igen.

Mit barnebarns kuffert var over en uge forsinket og da han skulle med familien videre på ferie, måtte de ud og købe nye "sommerting" til ham.

Kassen er lukket både fra Brathens og Gislev Rejser, på trods af, at Gislev "ville være behjælpelig" med en evt. klage.

Det var både første og sidste gang med Brathens flyselskab og Gislev Rejser.

Lone Aarup

16. juli 2023

Netop landet i Kastrup

Netop landet i Kastrup, alt som forventet og intet at klage over. Havde læst at der generelt skulle være mere benplads, men det var så desværre ikke gældende for de bageste rækker i flyet hvor vi sad. Den sidste stjerne havde de fået hvis jeg havde haft mere benplads.

23. september 2023

Hjemrejse fra Lesbos

Hjemrejse fra Lesbos
Der var udfordringer med lidt vand på gulvet, og der blev ikke taget chancer - tak fordi i passer på os alle trods pres.
Ingen diskussion om dispensation,
Ingen smålighed
Den ledende Stewart burde få bonus for ro, professionalisme og et smil p

3. september 2023

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, pænt og rent fly, fantastisk kabine personale.

Havde læst en del negative anmeldelser af selskabet, men alt var helt perfekt. Ingen forsinkelser, personalet var imødekommende og venlige.

9. september 2023

God flight med Graathen

Jeg er uforstående overfor de negative anmeldelser, vi fløj med dem i dag fra Aalborg til Rhodos og vi blev mødt af et velholdt fly og et venligt personale. For øvrigt har jeg aldrig haft så meget benplads. Vi fløj til tiden og ankom 10 minutter før berammet ankomst. Jeg kan kun anbefale flyselskabet og lad vær med at høre på de mavesure anmeldere

3. september 2023

Vi har rejst med Braathens Airline på 2…

Vi har rejst med Braathens Airline på 2 gange denne sommer, ialt 4 flyrejser, fra Aalborg til Rhodos og retur.
Flyet har været forsinket 3 ud af 4 gange. Forsinkelser på mellem 1 og 3,5 timer. Hvis vores rejser er et billede på selskabets forsinkelses procent, ser det godt nok elendigt ud.
Informationen ombord foregår på ikke særlig forståelig svensk. Min mand har boet i Sverige, så svensk er ikke et fremmedsprog for ham. Men enten er der noget galt med højtaler systemet ombord eller også er piloterne i Braathens meget svære at forstå. Personalet ombord er meget unge. Især på den sidste flyrejse, var personalet meget unge, så ud til at være omk 18 år. De virkede ikke særlig kompetente og da den smule information, der blev givet, var uforståelig, følte vi os ikke trygge på rejsen.
På grund af en forsinkelse på 3,5 timer har vi ret til kompensation, men trods mange rykker, har flyselskabet ikke ladet høre fra sig.

27. august 2023

1 times forsinkelse ud og 1.5 time…

1 times forsinkelse ud og 1.5 time hjem.
Der var problemer med overvægt og en familie på 5 kom ikke med. Hjem kom 37 kufferter ikke med. Samme problem for dem der rejste igen før. Det er virkelig en træls oplevelse og vi undgår dette selskab i fremtiden.

23. juli 2023

Fløj med Braatens til Tenerife fra…

Fløj med Braatens til Tenerife fra Billund d 6/7, denne tur var helt fin med god service og information fra personalet, fin benplads i flyet, dog lidt mystisk med roastbeef og kold kartoffelsalat til morgenmad. Da vi så skulle hjem efter en uge d 13/7 var alt anderledes. Meget skidt service og mangel på information fra personalet. Meget dårlig engelsk og for lav højtaler. Ventede 30 min på at måtte lette, INGEN info om dette. Desuden meget hård opbremsning med flyet på vej mod startbane, igen INGEN info. Total stilhed fra cockpit hele turen trods en del turbulens, hvor kun skilte blev tændt. Ved landing gled vi lidt til siden på banen og da vi var tæt på at skulle parkere igen en meget hård opbremsning som om der er noget galt, og IGEN INGEN information. Meget utryg tur.

13. juli 2023

Tak for en behagelig flyvetur fra…

Tak for en behagelig flyvetur fra Aalborg til Rhodos. Flyet var pænt og rent. Alt virkede som det skulle. Personalet var venlige. Vi var forsinket fra Aalborg grundet at vi ikke kunne få landingstilladelse på Rhodos, hvilket ikke var Braathens skyld. Vi sad alle klar i flyet. Vi kunne bevæge os rundt og bruge wifi. Personalet var venlige og gav alle de info vi havde brug for mens vi ventede. Piloterne inviterede børn i cockpittet, så de kunne se det, samt prøve pilotens hat og få taget billeder med børnene. Det var til stor underholdning for børnene. Tak.

18. juni 2023

aldrig har jeg prøvet noget lignende …

aldrig har jeg prøvet noget lignende total forsinket og personalet virker pisse sure og er overhovedet ikke service minded og flyet fremstår meget slidt og knirker og knager overalt, de dårlige til at informere generelt gjorde det bare min dårlig .. det kan spies ikke være bekendt at bruge selv flyene under 2 verdenskrig er i bedre stand efter de er styrtet ned det ihvertfald sidste gang jeg flyver med dem og skulle spies bruge dem igen så må jeg bare afbestille min ferie og finde en afgang der er uden dem og det var både på ude og hjemturen det var sådan.... det sku en ommer

10. juni 2023

Det bliver ikke mere discount og helt…

Det bliver ikke mere discount og helt ned i bunden! Sæderne er sten hårde, ryglænet kan ikke vippes, personalet er absolut ikke servicemindet, toiletterne stank, vi bestilte mad på hjemturen men da vi skulle have mad var der kun 1 voksen og 1 BARNE menu tilbage (vi er 2 voksne) kaffen havde de glemt vi skulle have, vi kunne slet ikke høre de informationer der kom i højtalerne og kun 1 i besætningen kunne Dansk. Alt for dårligt at Spies rejser vælger sådan er flyselskab!

16. juni 2023

Jeg har aldrig fløjet med så beskidt et…

Jeg har aldrig fløjet med så beskidt et fly som Braathens leverede i Billund d.27 april 2023, da vi skulle på ferie Spies til Tenerife.
Jeg synes ikke at kunderne vises respekt ved at levere et møgbeskidt fly. Sæderne var ulækre med madrester m.m. og hele flyet så meget forsømt ud.
Føj.

27. april 2023
Vis anmeldelser på alle sprog. (40 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto