Om Flyforsinkelser.no
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
- Hos Flyforsinkelse.no hjelper vi flypassasjerer med å få deres rettsmessige kompensasjon fra flyselskapet. Hvert år hjelper vi tusenvis av passasjerer, når deres fly er forsinket, kansellert eller overbooket.
- Vår virksomhet er en av de første av sin slags i Norge og etter å ha eksisteret i mer enn 5 år, er vi også de største.
- Vi samarbeider med noen av de beste advokater på området. Det er noen av grunnene til at vi vinner mer enn 97% av våre saker.
Mail Boxes Etc 308, Postboks 1 Youngstorget, 0028, Oslo, Norge
- +47 2196 6109
- kontakt@flyforsinkelser.no
- flyforsinkelser.no
Svarer typisk inden for 24 timer
De fikset opp.
Vi har fått god oppfølgning hos selskapet
Vi har fått god oppfølgning hos Flyforsinkelser.no / .dk.
Fullt akseptabelt gebyr for tjenesten.
Mottatt refusjon flyselskapet via Flyforsinkelser.no / .dk i dag 02092022.
Saksnummer636494
Meget lang sagsbehandling og meget skriveri frem og tilbage. I har udbetalt halvdelen, da I siger SAS ikke har udbetalt det hele endnu. Får en mistanke om at I bare har beholdt resten selv:-(
En anden gang vil jeg ansøge SAS direkte.
God service og resultat.
God og rask service.
Rask og god service.
God og rask service👌
Seriøs og god service!
Hurtig og god service
Hurtige og ærlige
Det gik hurtigt og fint. Pludselig var pengene på kontoen.
Ryddig og god service
Fantastisk og helt problemfritt😊😊
Det var alt forlidt jeg fik retur da…
Det var alt forlidt jeg fik retur da jeg skulle på job og var 1 Klasse billet kom ikke på job kostede mig job og 49.000 Kr.

Besvarelse fra Flyforsinkelser.no
God og liketil service.