Flyer e-bikes Anmeldelser 41

TrustScore 3 ud af 5

2,9

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Had een probleempje met display van mijn flyer upstreet3 waardoor de fiets niet opstarte. In plaats van een nieuwe display van meer dan 200€ te plaatsen en laten resetten heb ik mijn display opgestuur... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Flyer van mijn moeder, 5,5 jaar oud en de 3000 km gepasseerd deed het spontaan niet meer. Moeders met NAH naar huis gelopen en gefietst zonder ondersteuning. Fiets naar de fietsenmaker en de motor... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

na 12 jaar flyer T8 te hebben gereden zonder problemen hebben ik en mijn vrouw nu 2 flyers upstreet 7.23 hs gekocht,wat een verschil nu in de Spaanse bergen word je letterlijk naar boven geduwd doo... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Cykelbutik
  2. Cykelgrossist
  3. Butik med cykeltilbehør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Homepagina FLYER e-bikes. Een Zwitsers fietsmerk dat premium kwaliteit e-bikes ontwikkeld en produceert in 3 segmenten: tour, urban en mountain e-bikes.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Aankoop Flyer Upstreet 23/04/22

Aankoop Flyer Upstreet 23/04/22. Na 5 weken rood scherm. 2 nieuwe motoren, software updates, andere bekabeling heb ik gisteren 6/10/23 weer dat rode scherm gekregen. Nog even en de garantie is voorbij. Winkel weigert mij een andere fiets te geven. Fiets heeft al maanden in de winkel gestaan. Ga nu advokaat in de arm nemen. ROTKWALITEIT, ROTSERVICE.
...
Heb ondertussen met mijn advokaat bekomen dat de fiets na bijna 2jaar werd teruggekocht. Heb dus wel 800 eur moeten laten vallen. Terugkopen met afschrijving kan in Nederland. In België niet. Dus na bijna 2 jaar miserie de fiets terug naar de winkel en van mijn 4800 eur helaas maar 4000 eur terug gekregen.
Mensen bedenk u voor je in Nederland iets koopt. De consument is daar niet zo goed beschermd als in België

7. oktober 2023
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Vorige week kunnen proefrijden op…

Vorige week kunnen proefrijden op gotour 7.12. Prettige fiets. Bij de dealer besteld blijkt levertijd 9 maanden te zijn. Waarom wel op de Website als hij nog lang niet leverbaar is. Ik heb deze vraag aan hun voorgelegd maar zoals ik lees wel vaker geen reactie. Ik ga er van uit hoe stom een klant ook is, hij verdient altijd een antwoord.

24. august 2023

Grote mensen fiets…..

Grote mensen fiets…..
Flyer upstreet 3 gekocht. Waarom een Flyer, omdat er twee fietsmerken zijn die een totaalgewicht aan kunnen tot 180kg en in grotere framematen geleverd worden.
Wat ik lees in de reviews is dat er veel klachten zijn over de accu’s en motoren etc. en de afwikkeling van klachten bij Flyer. Over de afwikkeling kan ik duidelijk zijn dat moet gewoon goed zijn en moet Flyer zich ter harte nemen. Maar over de onderdelen zoals bv een Bosch motor is dat niet merkafhankelijk. Dit wordt door de fabrikant ingekocht zoals bijna alle onderdelen met uitzondering van het frame.
Ik ben in ieder geval tot nu toe tevreden. Het is een heerlijke fiets met Panasonic ondersteuning en een zeer stabiel frame.

16. august 2023

waardeloos

Flyer upstreet 5 gekocht in november 2022. (4500 €) Voor die prijs mag je een degelijke fiets verwachten. Niets is minder waar. In de loop van de maand mei 2023 kreeg ik een gekraak in de motor en rammelde de vering. Er werd een nieuwe motor geplaatst en de vering werd ook vernieuwd, gelukkig onder garantie. Nu stel ik vast dat de batterij rammelt, de motor abnormaal veel lawaai maakt en er een klik in het voorwiel te horen is. Voor mij nooit geen Flyer meer

15. august 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik rijd nu 8 jaar op een Flyer en na de…

Ik rijd nu 8 jaar op een Flyer en na de T8 heb ik vorig jaar een Upstreet gekocht. De stabiliteit van de fiets is een genoegen om te ervaren. En overigens heb ik nog geen enkele grotere reparatie aan de fiets gehad naast de jaarlijkse onderhoudsbeurt. Intussen zijn de modellen ook aantrekkelijker geworden. Vossebeld fietsen in Rekken is een prima adviseur in de keuze en voor onderhoud.

22. marts 2023

Trotse bezitter van de Flyer Gotour 3

Als medewerker bij 'de' Flyer dealer van Rekken zit ik natuurlijk dicht bij het vuur ;)
Toen wij de Flyer Gotour 3 7.43 binnen kregen was ik meteen verkocht. Een mooie, stoere en niet alledaagse fiets, precies wat bij mij past. Met de krachtige panasonic middenmotor, riemaandrijving en 5 versnellingsnaaf ben ik helemaal happy!!! Ik krijg veel leuke reacties onderweg. Elke dag fiets ik met veel plezier naar het werk.

9. december 2022

Flyer is top

Sinds 2012 reden mijn vrouw en ik op een Flyer T8 Deluxe met rollerbrakes en shimano naafversnelling zonder enig noemenswaardig probleem. 2 Maal een lekke band en om de zoveel tijd verving ik het kleine 9 tands motortandwiel in enkele minuten. Ook de ketting en de tandwielen werden enkele keren vernieuwd, maar dat viel natuurlijk onder normaal onderhoud en dat deed ik altijd zelf. Wel liet ik de beide accu's reviseren na 8 jaar.

Na 55.000 km en 10 jaar later heb ik mijn T8 eind vorig jaar verruild voor een 2022 Flyer model Upstreet 5.7.23 en dat is weer een heel nieuwe ervaring. Deze upstreet heeft de Panasonic gx Ultimate motor met 90 Nm en dat is wel heel goed merkbaar. De sportievere zithouding was wel even wennen , maar na het vervangen van het zadel en inmiddels 2000 km verder bevalt hij uitstekend. De techniek heeft niet stil gestaan in de agelopen 10 jaar en dat is op alle fronten overduidelijk merkbaar op deze Upstreet-5.
Het is een uitermate stabiel (comfort)frame en met de geweldige goed doseerbare schijfremmen voelt het heel veilig op dit model ebike. Ook de bredere banden bieden voelbaar veel meer comfort. Ik hoop ook op deze Flyer weer vele probleemloze kilometers te mogen genieten. En als laatste wil ik nog opmerken dat ook het uiterlijk van deze Ferrari rode ebike mijn hart gelijk had gestolen .

9. februar 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Neem geen Flyer als je naar Portugal gaat.

Omdat ik ging overwinteren in Portugal en graag in de heuvels wilde fietsen kocht ik vorig jaar een Flyer upstreet 5. Hoewel de fiets door een regenhoes werd beschermd, raakte de display bij slecht weer lek en de display werkte niet meer. De dealer stuurde op verzoek een nieuwe display met bediening, maar in Portugal en Spanje is niet één Flyer dealer die het display kan inlezen. Ik heb hier een fiets, maar zonder motor, waar ik dus niets aan heb. Heel jammer.

20. december 2022

Update over mijn Flyer Upstreet 5.0 7.10 van 2018

Inmiddels ben ik na 20.000 km toe aan:
- mijn tweede achterspatbord
- mijn derde voorspatbord
- mijn derde display.
Bovendien zit er nu een barst in het frame. Mijn rijwielhandelaar raadt mij af om er nog op te rijden, zo lang het frame niet vervangen is (onder garantie? want bij Flyer weet je het nooit!).
Maar nogmaals: als alles het doet is en blijft dit een fantastische toerfiets!

7. september 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat de ervaring van anderen is kan ik…

Wat de ervaring van anderen is kan ik niet beoordelen. Ik lees frustratie en daarmee veel secondaire argumenten. Mijn vrouw en ik rijden sinds maart 2021 op twee prachtige Upstreet 5 Flyer fietsen. Voor ons is elke rit een feestje op deze top fietsen. Uiteraard zijn we bang dat ze gestolen worden en wij zetten ze met 5 sloten op slot. Niet alleen dat ze gestolen worden maar ook omdat we dan lang zouden moeten wachten op nieuwe top Flyer fietsen. Wij kunnen echt niet meer zonder!

21. august 2021
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

De flyer van mijn vriendin ging na 5…

De flyer van mijn vriendin ging na 5 jaar totall-loss. Eerder al dat de accu niet losgekoppeld kon worden. Motor versleten, niets meer aan te doen. Nieuw model gekocht, helaas, weer motorproblemen. Actieradius naar 50 km, maar na 35 was het al gedaan. Nieuwe motor maar de aangegeven actieradius is 55 km, ze kan ermee tot 65. Met de extra sterke accu moet ze meer dan 100 kunnen. Mijn flyer heeft nu ook het probleem dat de accu niet losgekoppeld kan worden. Met 2 e-bikes + 2 accu's is dat een probleem op de fietsendrager. Helaas, te weinig support, de importeur is verdwenen en alles moet via de fabriek in Zwitserland. Slechte reclame!!!

26. juni 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Flyer staat niet voor kwaliteit

Al tijden bezig met een garantiekwestie waar Flyer niet op reageert. Fiets valt nog onder garantie maar heeft een internationaal erkende constructie fout. Het is een speed pedelec met een 9 versnellingen derailleur middenmotor die al onder garantie is vervangen (moest wel arbeidsloon betalen) en een drie versnellingen SRAM, die nu defect is. Fiets is nog geen twee jaar oud en mu al niet meer bruikbaar. Ik mag bij Flyer NL. een nieuw achterwiel kopen met diezelfde k...... naaf er weer in. Op mijn voorstel om mij onder garantie een wiel te leveren met alleen een 9 versn derailleurnaaf wordt botweg niet gereageerd. Flyer hult zich in stilzwijgen. Ze verkopen mooie fietsen maar staan niet vierkant achter hun product. Ze moesten zich de ogen uit hun hoofd schamen. Benieuwd of er nog wat komt.

23. november 2020

aankoop flyer upstreet5 7.03

aankoop flyer bij een vriendelijke dealer.
Bij de eerste dag rood scherm op display update, even uitgelegd en terug opgestart, geen probleem. 5 minuten hierna rood scherm 'fout koppel-sensor 6C-3A. blijkbaar zeldzaam voorkomend. Volgens de dealer niet normmaal en waarschijnlijk een nieuwe motor nodig.
Behalve het steeds wederkerig rood scherm brak plots ook mijn riemaandrijving. Goed alles netjes gerepareerd, fiets 3 weken kwijt. Bij het afhalen liefst een testritje, kon niet want rood scherm (display was vernieuwd) met een back up waarschuwing. Via pc bij de dealer gefikst. Thuisgekomen terug rood scherm 'fout koppel-sensor 6C-3A' De dealer gaat nu zorgen voor een nieuwe motor. Als men Flyer aanschrijft komt er op de retour mail dat je een antwoord krijgt binnen de 5 dagen. 2 x gemaild geen antwoord.
De fiets staat meer stil dan hij rijd. Niet normaal voor een topfiets aan een forse prijs. Wat mij het meeste stoort is dat Flyer zich niet de minste moeite getroost om te antwoorden of zich te excuseren.
Volgende e-bike zal geen Flyer meer zijn.

19. august 2020
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

EEN FLYER E-BIKE KOPEN: DENK TWEEMAAL NA !!!

Wanneer ik de andere reviews hier lees moest ik binnenbuiks even lachen, al was het groen. Alle reactie's samengevoegd en je hebt ongeveer mijn verhaal. In 2013 kochten wij twee Flyer T8 e-bikes. Al na enkele maanden kwam er een foutmelding "E1" op de display en de motor kon niet ingeschakeld worden. Even uit en terug inschakelen lostte het euvel echter op zodat hier geen verdere aandacht werd aan gegeven, ook omwille van het feit dat onze verkoper de verkoop van fietsen had gestopt. Een kleine maand geleden schakelde de accu uit wanneer deze aan 70% kwam. Dit werd meermaals getest en tijdens een van deze tests verscheen de code "E1" terug op het display. In- en uitschakelen, batterij verwijderen en herplaatsen, ... niets hielp meer en de fiets kon niet meer aan de praat worden gekregen. Dan maar een andere Flyer dealer gecontacteerd. Deze had het heel druk en niet onmiddellijk tijd om naar de fiets te kijken en kon ook niet meedelen als het een kwestie van dagen, weken of maanden zou zijn. Geen ander alternatief hebbende heb ik er de fiets toch maar na gelaten. Wonderbaarlijk kreeg ik na enkele dagen reeds bericht dat hij dit nog nooit had voorgehad en de invoerder had gecontacteerd. Daar wistte men hem te vertellen dat het de trapsensor in de motor was die kapot was, doch deze niet afzonderlijk verkrijgbaar was en zodoende de complete motor diende te worden vervangen (> 800,00 € + werk). Een nieuwe batterij varieert tussen de 800,00 € en 1300,00 €, afhankelijk van de Ampérage die gekozen wordt. Ik kreeg te horen dat ik op geen garantie van Flyer-Benelux moest rekenen, ook al is dit een heel uitzonderlijke situatie. By the way: de fiets heeft SLECHTS 1340 KM OP DE TELLER STAAN!!! De dealer adviseerde me om zelf even contact op te nemen met de invoerder in Nederland in de hoop dat ikzelf sneller succes kan oogsten. Mijn omstandige e-mail werd snel en bondig beantwoord: "De fiets is buiten garantie en wij kunnen voor u niets meer betekenen." punt!
De naverkoopdienst had hier uiteraard vanuit juridisch oogpunt een sterk argument, doch is het zeker niet ongebruikelijk dat bedrijven voor uitzonderlijke voorvallen buiten garantie toch nog tussenkomen onder "coulance".
Nogmaals aangedrongen dus en de uitzonderlijke omstandigheden nog eens extra in de verf gezet. Na bijna twee weken nog geen antwoord. Dan nog maar even vriendelijk aandringen. Toen kwam er wel een reactie: "Zoals reeds eerder aangehaald geven wij voor een fiets van 2013 geen garantie, noch coulance". Punt!
Ik was geschokt van dergelijk grof en onrespectvol antwoord en besloot mijn zaak nog eens uiteen te zetten bij de CEO van Flyer-benelux, dhr. Tim de Rooij. Ditmaal wel een beleefd antwoord, althans wat de vorm betrof. De inhoud lag echter in lijn met de naverkoopdienst: "Onze naverkoopdienst heeft juist gehandeld ...." God zij dank werd mij van dhr. de Rooij een korting van 5% aangeboden bij aankoop van een nieuwe fiets. Welnu meneer de Rooij, ik kan u meedelen dat elke fietsenhandel van het land dergelijke korting kan aanbieden bij aankoop van een nieuwe fiets én nog veel meer ook. Bedankt, doch niet bedankt. Sociale media staan dan ook vol met verhalen als het mijne en ik zal ook via deze weg mijn duit in het zakje doen telkenmale ik daar de kans toe krijg. Mensen moeten echt weten waar ze aan beginnen als ze de aankoop van een Flyer fiets overwegen. Daar hebben ze recht op, evenals de consumentenorganisatie's. Laat men niet vergeten: een fiets van 2.899,00 € die er aan 1340 km de brui aan geeft kost maar liefst 2,16 €/km. Voor deze prijs rij je goedkoper met een Porsche.
Ik heb ook nog overwogen om een (steeds) beleefde brief naar Zwitserland te schrijven, doch uit alle reviews blijkt dit ook pure tijdverspilling te zijn. Niet dus. Ik zal vanaf nu mijn miskende rechten via andere kanalen laten gelden, vanaf nu minder beleefd, want zoals je al kon verstaan ben ik boos. Heel boos.
En voor wie nù nog niet overtuigd is en toch nog een de aankoop van een Flyer e-bike overweegt: Koop deze in Duitsland. Daar zijn ze veel goedkoper als in de Benelux, vermits de dealers daar rechtstreeks inkopen in de fabriek in Zwitserland en er geen extra tussenpersonen van doen zijn.

9. august 2020

waardeloze service

Flyer fiets (t8- cruiser)gekocht in 2015, vooral vanwege de 5 jarige garantie. Die garantie had ik nodig, een nieuwe motor geplaatst in 2019, 100 euro bijbetaald. Een half jaar later weer problemen, weer een nieuwe motor nodig. Maar nu is de garantie net een paar weken afgelopen....De dealer in Nederland zegt 'jammer dan'. Ik heb een brief gestuurd in keurig Duits naar Zwitserland, geeneens een briefje terug. WAARDELOZE SERVICE!

29. juni 2020

dure hobby

dure hobby een flyer. 4 jaar geleden onderzoek gedaan naar een goede e bike, we kwamen uit bij een flyer t10. Gelijk een koppel gekocht. Helaas spatborden gingen al snel klapperen, helaas is geen garantie. Zelf nieuwe gekocht. Gelukkig hield na 3 jaar de accu van mijn mans fiets er ineens mee op. (was gewoon vol...) blijkt een fabrieksfout(printplaat kapot) en de garantie is met 18 maanden verlengd, dus krijgt hij netjes een nieuwe.
Was die van mij nu ook maar kapot gegaan, (of hadden ze dit ons maar laten weten, we hebben de fietsen netjes geregistreerd) nee die is precies 4 jaar na aankoop op precies dezelfde wijze kapot gegaan! HELAAS geen garantie, want ja ze moeten een lijn trekken. Kortom je kunt een nieuwe accu van 1000 euro kopen na 4 jaar voor een fiets met aankoop van 4000 euro. Denk je wat degelijks gekocht te hebben. Kortom geen Flyer meer voor ons.
oh en er stond 4100 km op de teller en we hebben keurig volgens boekje voor de accu's gezorgd. Actieradius liep ook niet terug in die 4 jaar, zowaar positief.

11. maj 2020
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Flyer UpStreet 5 valt heel erg tegen, in techniek en service!

Ik fiets nu 1,5 jaar op de flyer UpStreet 5 en heb veel kommer en kwel ondervonden. Na 4 maanden was de dealer de aanhoudende incidentjes zo beu dat hij mij een nieuwe fiets gaf. Ook daarmee steeds van alles mis, gebroken snaar, software ellende, nu weer problemen met de motor (2e keer) en dus retour importeur voor onderzoek.
Maar het ergste vind ik toch wel dat we ieder 400 euro extra hebben uitgegeven voor een grotere accu en dat de prestaties van de nieuwe accu niet verbeterd zijn ten opzichte van de oudere modellen maar dramatisch slechter. We halen veel minder kilometers met de accu dan onze vorige Flyer, de T5. Helaas blijft Flyer NL doof voor onze klachten.

7. juni 2019

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.