Flybilett

Meget uprofessionelt og utroværdigt…

Meget uprofessionelt og utroværdigt firma.
Jeg var inde og bestille en billet og jeg fik beskeden ved betaling: noget gik galt, lav en ny booking. Det gjorde jeg så. Jeg finder ud af dagen efter at pengene er trukket to gange på mit kort. Jeg opdager at jeg har fået to ordrebekræftelser med 4 minutters mellemrum. Så nu sidder jeg med to billetter til samme fly tur/retur.
Jeg kontakter kundeservice, som siger, at det skal gå gennem deres support og de vil kontakte mig. Nu er der gået en måned og jeg har kontaktet dem tre gange, men der sker ingenting… mon jeg nogensinde får pengene retur for min ene bilet.

31. oktober 2025

Køb dine flybilletter direkte gennem flyselskabet

At jeg købte mine flybilleter igennem Flybillet.dk medførte at vi havde store problemer med at tjekke ind på Rayanair og Esyjet, Hvilket medførte store ekstraomkostninger og at vores kuffert kun kunne tjekkes ind som håndbagage, efter at de havde fået frataget 10 ting.

30. november 2025

Ændringsbar billet er FUSK!!

Booket retur billet og tilkøbte "Ændringsbar billet", skulle blot bestille 24 timer inden den oprindelige afgangstid.
Sidder nu næste en uge før og får besked om at jeg ikke kan ændre billetten???
Ringer derfor til Flybillet for at ændre min billet. Nr. 8 i køen... hurtigere hvis jeg hopper til den engelsktalende kø.
Det gør jeg og vupti, nr. 8 igen, men her kommer der en lige med det samme og vil super gerne hjælpe.
Her får jeg så besked om at prisen for min retur rejse er 1617 kr., men hov, jeg gav 1699,- for retur rejsen, så nu samme pris som jeg kan finde på nettet.
Spørger hvad jeg får for min betaling af tillægsydelsen "ændringsbar billet". Her får jeg besked om at det er så jeg kan ændre billetten, og at det er et rimeligt tillæg, samt at de skam ikke får noget ud af den ekstra betaling. Men det er jo samme pris som online alle steder?
BONDEFANGERI
Siger at jeg gerne vil omstilles til en der taler skandinavisk, det siger hun at de ikke har?
Ringer op igen og efter at have ventet 40 min kommer jeg igennem til en der taler svensk, han forsøger at hjælpe, her skal jeg så lige vente...
og jeg bliver så smidt af.
Jeg prøver så igen og det er her jeg er nu...

24. november 2025

Refusion

Flybilletterne blev annulleret af Flybilett.dk.
De refunderer ikke det fulde beløb med det samme og der skal rykkes talrige gange efter det fulde beløb.
Meget uprofessionelt.
Find et andet sted at booke.

3. oktober 2025

Hold jer langt væk!!!!

Hold jer langt væk!!!!
Jeg havde købt 4 fly billetter. Grundet personlige årsager måtte jeg ændre billetterne. Ingen problemer siger de. Jeg skal bare betale 299kr pr billet for ombukning plus den evt difference der måtte være på de nye.
Jeg ringer ind igen med de nye rejse datoer. Har naturligvis tjekket billet priserne som er stort set de samme som da jeg købte dem i første omgang. De fortæller de lige skal ha fat i det flyselskab billetterne er fra så de kan lave den beregning der måtte være i difference. (Er regnestykke en abe kan lave ) En uge går der og jeg hører intet. Indtil jeg ringer igen og ber dem ordne det nu så jeg ikke står med billetter jeg ikke kan bruge.
4 gang jeg ringer ind sker der først noget. Og ja så kommer deres beregning!!! 299kr plus 1311kr Altså mere end nye billetter koster. Nu skal jeg også betale for flyselskabets ombukning plus den difference der slet ikke er nogen af.

Til at starte med spørg jeg hvad koster det mig i alt og ombooke. De siger ALDRIG noget om der selvfølgelig også er en omvikling pris fra flyselskabet. Så nu står jeg med 4 billetter der koster 6400kr om ombooke. Men jeg kan købe helt nye til 4000kr De svindler og bedrager og fratager sig ALT ansvar.

13. oktober 2025

Nej Nej Nej .. aldrig mere Flybillet.dk

Først : det rigtige firmanavn er Flybillet.dk - men i kommunikation fra firmaet kalder de sig "Flybillet-powered by GoToGate".

Pas meget på dette firma. Ved bestilling af 2 billetter nåede jeg til indtastning af kreditkort oplysninger, hvorefter der kom besked "noget gik galt. Lav en ny bookning". Betalingen blev aldrig bekræftet via 3D secure kontrollen.
Så bestilte jeg billetter via et andet firma. No problemo.
En time efter fik jeg mail om at min bookning hos Flybillet nu var gennemført, og betalingen var registreret som ventende på mit kreditkort.
Det kan lade sig gøre fordi Nets giver mulighed for at butikker kan registrere en betaling som off-line, selvom forbindelsen til Nets er nede. Nogle gjorde det f.eks. da betalingssystemet gik i sort i maj måned 2025.
Næste dag var jeg i kontakt med deres "kundesupport". Dansk telefonnr men viderestillet til Stockholm. Her erkendte man at de havde fejlet, og at bookningen ikke var gennemført korrekt, så de annullerede den, og lovede at returnere det fulde beløb.
14 dage efter får jeg ca. 1/3 af beløbet tilbage, og resten 598 kr har de beholdt i ekspeditionsgebyr hos GoToGate.
I alt 5 gange har jeg spildt tid med deres kundeservice, som hver gang lover at returnere det fulde beløb. Det er bare ikke sket - og jeg kan se at mit ordrenummer står som "afsluttet" efter den delvise tilbageførsel.

Tænk hvis jeg havde gjort som systemet sagde "lav en ny bookning". Mon jeg så ville have haft 2 bookninger til samme fly - og betalt dobbelt ?

Hold dig væk fra dette firma. Det er ikke reelt, og de har en pengemaskine i deres ekspeditionsgebyr.
Nu kører sagen videre som indsigelse til banken om at annullere mastercard betalingen på 876 kr, og forbrugerombudsmanden får også et skriv fra mig.

1. september 2025

Ingen bilet men penge væk

Køber en bilet på flybilet de kan ikke bekræfte booking MEN trække på kontoen DET kan de. Når man endelig kommer igemmen på tlf får man en svensker i røret 7 dage siger de så ser jeg mine penge igen …… NEVER EVER AGAIN FLYBILETT

1. oktober 2025

Total svindel

Total svindel !
Bookede billetter til Palermo. Skulle mellemlande, da der ikke var direkte flyvninger den dag. Når man booker står der, at det er selftransfer, så man kan ikke booke med indtjekket bagage, det skal man selv gøre i lufthavnen, og fint med det. Hvad der IKKE står, er at man ikke kan nå at få sin kuffert i Rom hvor man mellemlander, da man kun er der i 1 time og 15 min. De vil IKKE give pengene retur. Kun for det ene flyselskab, men der vil de så ha et service fee på 299 kr pr person. SERVICE !! Der er INGEN service, det er rent SCAM !!!
Book aldrig gennem denne her side, det kan ikke betale sig

22. august 2025

Svindel/ ingen service

Bookede to billetter fra Kbh til Aalborg med 2 kufferter 2x23 kg
Alt gik fint og bookede og betalte,
Efterfølgende var den ene kuffert taget af og har ikke kunne få hjælp til at få hjælp til at få den på igen, Norwegian siger man skal tale med billet.dk men de vil ikke hjælpe , tænk jer om inden i booker der. Vh John Blendstrup Rasmussen

12. august 2025

Det er ikke muligt at komme i kontakt…

Det er ikke muligt at komme i kontakt med flybillet.dk 🤯🤬
Flyselskabet har aflyst min rejse og jeg strander et døgn på gaden i Stavanger. Og pengene er åbenbart tabt. Da flybillett.dk ikke svare 🤷🏼‍♂️
Pas på dette scammer company!!!!

14. april 2025