flugtmuseum.dk Anmeldelser 17

3,1

3,1

Middel

Rørende og vigtig fortælling

Gennemført museum som fortæller en vigtig historie og kobler fortid med nutid. Rørende oplevelse. Smuk arkitektur.
Spiste lækker buffet i caféen med mad fra de forskellige lande som var repræsenteret i udstillingen.
Giver min varmeste anbefaling

30. juli 2025

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, der gør indtryk og som man ikke lige slipper. Det bringer flygtningetemaet i øjenhøjde...det kunne være mig selv. Smukke bygninger, lækker cafe, og fint med en vandretur i skoven med lyd guide, der vækker ens forestillings evne. Kan varmt anbefales

9. august 2024

Så skuffende

Så skuffende, en udstilling om flygtninge i almindelighed
Så er der en lydguidet gå tur i “skoven”.
Hvor du traver og traver uden at kunne se noget som helst. En rydning i skoven.
“ Her lå teateret “
Der er en pil hen til en barak…opført i nyere tid med parketgulv og ellers står den tom og låst. Har intet med en barak fra lejerens tid.
Det kan ikke anbefales, medlemmer af dansk vadrelaug vil sikker ha’ en fin dag i skoven.
Vi bør varetage vores historie bedre

3. august 2024

3 plakater og en 5 minuters film om…

3 plakater og en 5 minuters film om oksbøllejren. Samme viden og mere til fåes hurtigere på internettet. Meget skuffende.

Derudover kan man lære hvad en flygtning er og hvordan det er at være flygtning. Det er der blandt andet lavet en stor udstilling af kunstnerisk udførte trådfigurer, der skal illustrere!? Udstillingen kunne måske være informativ for børn i de mindste klasser i folkeskolen.

28. juli 2024

Fantastisk oplevelse

Flugt bliver lidt for politisk, når man går til venstre. Går man til højre, får man en fantastisk indsigt i livet i lejren. Den audioguidede tur i plantagen er ganske mageløse og vidner om ambitioner og indsigt i moderne museums formidling. Tak for en fantastisk dag!

11. juli 2024

Spændende museum

Spændende museum. Dejligt med lyd og høretelefoner, især for en som mig der har svært ved at koncentrere sig i rum hvor der er forstyrrende lyde/snak

5. juni 2024

Jeg besøgte flugtmuseum.dk

Jeg besøgte flugtmuseum.dk, og jeg må sige, det var en uforglemmelig oplevelse, der fortjener hele 5 stjerner. Museet imponerer fra det øjeblik, man træder ind. Udstillingerne er både informative og bevægende, og man kan virkelig fornemme historiens vingesus. Layoutet er godt gennemført, og der er en fin balance mellem interaktive elementer og traditionelle udstillinger, som gør oplevelsen interessant for både børn og voksne.

Maden på museets café var i særklasse. Hver ret var omhyggeligt tilberedt med friske råvarer, og smagene sad lige i skabet.

Servicen var også uovertruffen. Personalet var både venlige og vidende, og de gjorde alt for at sikre, at vi følte os velkomne og godt tilpas. De var altid parate til at besvare spørgsmål og give anbefalinger, hvilket virkelig satte prikken over i’et på vores besøg.

Tak til personalet for jeres service i særklasse🙏🏼

Alt i alt kan jeg varmt anbefale et besøg på flugtmuseum.dk. Med deres engagerende udstillinger, lækre mad og fremragende service, er det en oplevelse, man ikke må gå glip af. 5 store stjerner herfra!

De bedste hilsner fam. Burmeister

26. maj 2024

Ikke den oplevelse som vi havde ventet

Ikke den oplevelse som vi havde ventet. For meget fladskærm og special-effects, som vel skulle være stemningsskabende. Ikke så meget reel information. Mest noget man ligeså godt kunne have set hjemme på sit eget TV.
En flygtningebarak, som de virkelig var indrettet burde være minimum på sådan et museum

30. marts 2024

Rigtig god oplevelse og flot/moderne…

Rigtig god oplevelse og flot/moderne museum. Selv vores børn på 14 og 17 synes det var godt lavet. Og så er det bare dejligt, at børn under 18 år er gratis.
Vi kunne dig godt ønske os mere info omkring Oksbøl lejren og færre personlige fortællinger om at være flygtning.
Det fungerer super godt med mobilen og headset, men vil ikke anbefale stedet til små børn.

19. oktober 2023

Flugt

Modsat andre, der gerne vil have plancher at læse, var vi meget tilfredse med høretelefonerne, fordi man så ikke skal vente ved de forskellige plancher, hvis der er kø. Udstillingen er rørende og tankevækkende. Maden i cafeen god og betjeningen hurtig og venlig.

11. september 2023

Besøgte Flugt en dag i august 2023

Besøgte Flugt en dag i august 2023. 480 kroner i indgang for 3 voksne. Receptionen var venlig og de to første rum var gode oplevelse, men herefter blev det meget trivielt og de samme informationer gik igen. Historien omkring selve Oksbøl lejren, som kun har en kort historie var ikke så godt lavet. Gåturen var fin, men alt for lang, dog positivt at lyden er med på hele turen. Synes ikke det er pengene værd og synes ikke, at stedet er et genbesøg værd.

3. august 2023

Virkelig en god oplevelse at besøge…

Virkelig en god oplevelse at besøge stedet. På grund af regn gik vi ikke den udendørs rute.
Der mangler et skilt der viser hvor indgangen er. Det vidste de godt da vi nævnte det ved informationen. Men hvorfor stiller I ikke is-skiltet eller et flag ud, ind til det skilt I har bestilt kommer.

13. april 2023

Moderne men kedeligt museum

Moderne men kedeligt museum.
Det hele foregår via høretelefoner, så man kunne lige så godt sidde hjemme og høre det som lydbog.
Kedeligt for børn. Ikke meget visuelt. Og man kan ikke opleve og tale sammen. Mega skuffelse

21. juli 2022

Super fortælling/formidling - besøg IKKE Cafe

Jeg besøgte flugt 30/6/22
Super fortælling/formidling via udleverede ipad/headset, der skifter automatisk ved nyt rum.
Desuden muligt at klikke på spot, for at få yderlige fortælling.

Men Besøg IKKE cafe'en til sidst, da denne oplevelse fjerner alle stjerner. En flok amatører
Selv med meget få gæster , tager det 15-20 min. for at få skænket en kop kaffe og udlevering af kage fra disk.
Personaler går bare rundt og hyggesnakker/fniser
internt.
Selv om der blev udleveret order-brikke , blev de ikke benyttet.
Personalet gik rundt som forvirrede høns for at finde modtager af bestilt mad.

2. juli 2022
Vis anmeldelser på alle sprog. (17 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto