Fatih abi, eerst de plek waar mijn ouders naartoe gingen voor hun financiën. Daarna mijn stageplek en vervolgens mijn “abi” voor mijn eerste stappen in mijn ondernemingswereld. Mijn mentor in het leve... Se mere
Virksomheden har svaret
Twijfel je over welk boekhoudkantoor bij jou past? Die keuze was voor mij ook lastig om te maken, na mijn eerste gesprek (maar ondertussen al vele meetings verder) had ik een opgelucht gevoel.... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik ben ontzettend tevreden met mijn boekhoudkantoor Linc, zowel in Beringen als in Heusden. Ze staan altijd klaar voor hun klanten. Ik hoef me geen zorgen te maken over mijn administratie, fin... Se mere
Virksomheden har svaret
Fiduciaire LINC & PARTNERS begeleidt zelfstandigen, vrije beroepen en kmo’s met professionele boekhouding en fiscaal advies. Wij zorgen voor een correcte en duidelijke financiële opvolging, zodat u zich kunt focussen op de groei van uw onderneming. Van btw-aangiftes tot jaarrekeningen en fiscale optimalisatie: wij staan naast u met persoonlijk advies, discretie en een snelle, praktische aanpak.
Graaf de Theuxlaan 8, 3550, Heusden-Zolder, Belgien
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Fiduciaire LINC & PARTNERS nv
Onderbouwde uiteenzetting, nuttig voor het ondernemen.
Professionele aanpak, duidelijk iemand die zijn vak kent.
Nogmaals bedankt!
Coşkun Beṣ

Besvarelse fra Fiduciaire LINC & PARTNERS nv
Een zeer goede uiteenzetting over boekhouding, zelfstandigenstatuut en ondernemerschap.
Fatih ging in op vragen van het publiek en gaf gerichte tips en adviezen!
İk kijk uit naar meer bijscholingen en uiteenzettingen van Fatih!

Besvarelse fra Fiduciaire LINC & PARTNERS nv
Zeer goede uiteenzetting over boekhouding en ondernemerschap. Zelfs in het weekend dit komen toelichten.

Besvarelse fra Fiduciaire LINC & PARTNERS nv
Top groeier haring en fantastische ondernemingstips

Besvarelse fra Fiduciaire LINC & PARTNERS nv
Ik zou meer sterren geven, maar die optie is er niet! Beste boekhoudkantoor ooit! Helpen je binnen de dag, ondanks de drukte. Altijd correct en eerlijk. Buiten boekhoudkundige zaken, helpen ze je met zoveel meer, zoals advies voor ondernemers, hoe je bepaalde dingen anders kunt doen, …
Dikke pluim OF liever een goudblok 🤣❤️

Besvarelse fra Fiduciaire LINC & PARTNERS nv
Geweldige service! Heel vriendelijk en toegankelijk voor iedereen die hulp nodig heeft. Doe zo verder aan heel het team!

Besvarelse fra Fiduciaire LINC & PARTNERS nv
Zeer vriendelijke mensen ik raad zeker aan

Besvarelse fra Fiduciaire LINC & PARTNERS nv
Adviesgesprek gehad over groei. Dank, tot binnenkort.

Besvarelse fra Fiduciaire LINC & PARTNERS nv
Dank, al jaar en dag klant. Goede samenwerking inzake ondernemersadvies.

Besvarelse fra Fiduciaire LINC & PARTNERS nv
Ik ben zeer tevreden van deze boekhoudkantoor. Een 10/10 hier blijf ik klant!!

Besvarelse fra Fiduciaire LINC & PARTNERS nv
Twijfel je over welk boekhoudkantoor bij jou past?
Die keuze was voor mij ook lastig om te maken, na mijn eerste gesprek (maar ondertussen al vele meetings verder) had ik een opgelucht gevoel. Ik wist namelijk dat mijn dossier in de juiste handen terecht ging komen!
Als ik de deuren van Fiduciaire Linc & Partners binnenwandel met duizend-en-één vragen, wandel ik altijd met een goed gevoel naar buiten met mijn beantwoorde vragen.
Twijfel niet langer, breng je dossier in de juiste handen bij Fiduciaire Linc & Partners! Oprecht de moeite waard.

Besvarelse fra Fiduciaire LINC & PARTNERS nv
Ik werk nu al bijna 5 jaar samen met Fiduciaire LINC & PARTNERS en ben echt tevreden!
Toen ik net begon met mijn onderneming, had ik eigenlijk geen idee waar ik mee bezig was op boekhoudkundig vlak. Zij hebben me vanaf het begin goed op weg geholpen en namen altijd de tijd om dingen rustig uit te leggen. Als ik ergens niet uitkwam, kon ik gewoon even bellen of een meeting inplannen.
Wat ik fijn vind, is dat het niet alleen om de cijfers draait. Ze denken echt mee over waar mijn bedrijf naartoe kan en helpen me met strategische beslissingen om verder te groeien. Dat heeft me niet alleen als ondernemer vooruit geholpen, maar ook mijn bedrijf naar een hoger niveau gebracht.
Het is ook leuk om te zien hoe hun team over de jaren is gegroeid. Toen ik begon waren ze nog een stuk kleiner, en nu zie je dat ze echt uitgebreid zijn. Het voelt goed om samen met hen gegroeid te zijn.
Ondertussen heb ik ook een paar mensen uit mijn netwerk naar hen doorgestuurd, en die zijn ook tevreden. Dat zegt wel iets, denk ik. :)
Al met al ben ik blij met de keuze die ik 5 jaar geleden maakte.

Besvarelse fra Fiduciaire LINC & PARTNERS nv
Top boekhouder, zeker een aanrader voor iedereen. Je kunt hun iedere dag iedere moment contacteren. Ze staan altijd klaar voor hun klanten en helpen waar het nodig is. Geven goede raad.

Besvarelse fra Fiduciaire LINC & PARTNERS nv
Ik heb een heel fijne ervaring met Fatih als boekhouder. Hij staat altijd klaar om te helpen en neemt echt de tijd om naar je te luisteren. Je kunt met al je vragen bij hem terecht en hij denkt oprecht met je mee.
Je merkt dat hij het beste voor zijn klanten wil en hen echt wil helpen groeien. Mijn boekhouding is altijd correct en zorgvuldig in orde.
Dankzij zijn eerlijke, menselijke aanpak heb ik altijd veel vertrouwen in hem gehad.

Besvarelse fra Fiduciaire LINC & PARTNERS nv
Top ! Zeer goede boekhouders, een aanrader voor iedereen !

Besvarelse fra Fiduciaire LINC & PARTNERS nv
Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking. Alles verloopt steeds vlot en professioneel. We krijgen telkens waardevol advies en nuttige tips die echt een meerwaarde bieden. De service die zij leveren is van hoge kwaliteit, en wij doen ons best om dit op dezelfde manier te beantwoorden. Een betrouwbare partner waar we graag mee blijven samenwerken!

Besvarelse fra Fiduciaire LINC & PARTNERS nv
Al jaar en dag klant. Zeer content, van opstart tot ondernemersadvies.

Besvarelse fra Fiduciaire LINC & PARTNERS nv
Alleen maar positieve woorden over Linc & partners. Doorheen heel de organisatie zijn ze heel behulpzaam en staan ze steeds klaar voor onze vragen. Het management bestaat uit gepassioneerde mensen met ervaring uit verschillende sectoren, waardoor ze ook gericht kunnen antwoorden op vragen over ondernemen, los van het boekhoudgebeuren.
Speciaal dank ook aan onze dossierbeheerder Yakup Burakcin, die ervoor zorgt dat ons dossier prima in orde is.

Besvarelse fra Fiduciaire LINC & PARTNERS nv
Læs mere om andre typer anmeldelser.