Mit navn er Filip Lind, og jeg har været fotograf siden 2022. Jeg nyder at tage smukke billeder, der skaber en god historie, og jeg går op i at mine kunder altid får den bedste oplevelse. Med flere års erfaring inden for bryllupsfotografering, portrætfotografering og produktfotografering tilbyder jeg et bredt udvalg af billeder til lige præcis det, du ønsker.
Engdalsvej 117, , 8220, Brabrand, Danmark
- filiplind@flphoto.dk
- flphoto.dk
Vælg Filip til at forevige jeres minder!🤩
Vi fik Filip til at tage billeder af os, som ville forevige mindet om vi lige var blevet forlovet! 🌟 OG HAN GJORDE DET EKSTREMT GODT! - han fik os til at føle os trygge og det var bare en mega fantastisk oplevelse 😄
Han formåede VIRKELIG at fange VORES kærlighed ❣️
KÆMPE anbefaling herfra, bliver slet ikke sidste gang vi spørger ham om at tage billeder 📸
Filip / FLPHOTO var fotograf til vores…
Filip / FLPHOTO var fotograf til vores bryllup i Herning.
Han var meget professionel og fangede alle de øjeblikke vi ønskede, plus flere til (han var fx lige et smut ude i feststedets køkken og tage billeder af at kokkene anrettede maden - han kravlede også ind under bordet da vi kyssede under det). Det føltes som om han formåede, at være over alt på samme tid.
Og under forretten sad han og lavede backup og sikrede billederne.
Det var SÅ behageligt at få taget portrætbilleder. Det føles så naturligt! Filip var god til at komme med ideer og han var også forberedt ift. nogle ønsker vi havde snakket om.
Vi fik billederne efter 10 dage og var fuldt ud tilfredse!
Vi kan varmt anbefale Filip som din næste fotograf!
Bryllupsbilleder
Filip forevigede vores bryllup fra vielse til vals og gjorde et fantastisk stykke arbejde hele dagen igennem.
Vi var særligt glade for den måde han var med til skabe en afslappet atmosfære til portrætbillederne, så vi følte os helt trygge.
Vi kan varmt anbefale Filip til andre, der mangler en dygtig og engageret fotograf!
Vi vil klart anbefale Filip
Vi vil klart anbefale Filip, der var fotograf til vores bryllup. Filip var med fra kirken og til festen var i fuld gang efter midnat. Han formåede virkelig at få os til at føle os godt tilpas, og vi kan i dag se tilbage på de flotteste billeder fra en fantastisk dag ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi er meget tilfredse
Vi valgte Filip Lind som fotograf ved vores vielse og efterfølgende familie- og parportrætter. Vi er helt enormt glade for de billeder, han tog. Han tog gerne hensyn til vores ønsker, og det gjorde det bare til en rigtig behagelig oplevelse.
Kæmpe anbefaling!
Dygtighed og varme! fantastisk fotograf!
Filip gjorde et fantastisk arbejde i at forevige vores bryllup! Hans dygtighed som fotograf er åbenlys, og hans venlighed og varme gjorde det helt gnidningsfrit, når han gik rundt blandt vores gæster. Da vi fik taget bryllupsportrætter, var Filip virkeligt god til at gøre os komfortable, og hans kreativitet og håndværk tilsammen har gjort, at vi har fået nogle hele fremragende portrætter!
Han fortjener den største anbefaling fra os
Dygtig og imødekommende fotograf!
Vi er virkelig glade for at have valgt Filip til at forevige vores bryllupsdag. Filip var med fra vielse til vals, og han fik fanget utrolig mange stemninger, snakke, grin og smil fra dagen.
Filip lyttede til vores ønsker, og er utrolig behagelig at være omkring. Han er dygtig til sit job, og vi er SÅ glade for alle de billeder, han har taget.
Filip er god til at være fluen på væggen, og formår samtidig at fange alle de vigtige øjeblikke i løbet af dagen.
Filip kan helt klart anbefales!
Fangede vores fantastiske dag
Filip var fotograf ved vores bryllup og gjorde det fantastisk!
Vi holdet et møde inden bryllupet og snakkede om hvad vi kunne tænke os og han leverede det til fulde. At se alle de mange flotte billeder, gør at vi kan genopleve denne fantastiek dag igen og igen.
Vi kan varmt anbefale FLPhoto til alle som står og mangeler en fotograf til deres store dag, eller anden begivnehed som man vil have foreviget. Han forstår at fange de særlige øjeblikke.

Besvarelse fra FLPHOTO
Konfirmations billeder
Stor anbefaling herfra til Filip.
Meget glad for de billeder han har taget.
Mega sød og dejlig smilende personlighed.
Meget hurtig til at sende billeder efter de er taget. Det så dejligt.
Jeg vil dog mest anbefale ham til portrætter og billeder i naturen.
Det helt klar der hvor han er bedst.

Besvarelse fra FLPHOTO
Filip kan varmt anbefales!
Filip var fotograf til vores bryllup. Han er en utrolig behagelig person, som er vildt dygtig til det han laver! Han er som en flue på væggen og man lægger slet ikke mærke til ham. Alligevel formår han at fange alle de rigtige øjeblikke.
Filip kan klart anbefales og vi er meget glade for at vi valgte ham som vores fotograf!
De bedste hilsner Floor og Daniel
Super dygtig fotograf med øje for detaljerne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Filip er ikke bare en super dygtig fotograf med øje for detaljerne, men også super sød og ordentlig! Stor anbefaling herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk bryllupsfotograf - med billeder der blev smukkere end vi turde drømme om
Filip fortjener den allerstørste anbefaling! Fra start til slut var hele oplevelsen med Filip helt igennem professionel. Han fangede alle de vigtigste øjeblikke fra vores bryllup, og billederne er blevet magiske. Vi elsker, hvordan Filip formåede at fange stemningen og alle de små detaljer, der gjorde dagen speciel for os. Billederne er både smukke, men vigtigst for os også naturlige.
Kommunikationen før, under og efter var super god. Filip var meget lyttende over for vores ønsker og kom med kreative input, som virkelig løftede resultatet. På selve dagen blendede Filip perfekt ind og arbejdede ubemærket og sympatisk, hvilket gjorde, at vi og vores gæster følte os afslappede foran kameraet.
Vi er utrolig glade for, at vi valgte Filip til vores bryllup, og vi vil varmt anbefale ham til alle, der ønsker en sympatisk fotograf med talent, passion og øje for detaljen.
Tusind tak for at have givet os så mange smukke minder, som vi kan se tilbage på!
Fantastisk fotograf
Vi benyttede os af Filip i forbindelse med vores bryllup d. 10/8-24. Han er en fantastisk fotograf og kan i høj grad anbefales. For det første er han nem at komme i kontakt med i, og svarer hurtigt på ens beskeder. Han er også ekstremt rar, og kræser om sine kunder. Som fotograf til brylluppet var han virkelig effektiv. Vi og vores gæster var meget imponeret. Han havde helt styr på, hvordan vi skulle placeres, når vi tog parbilleder. Han fik også taget mange fantastiske stemningsbilleder. Billederne og processen op til brylluppet har vi været meget glade ved. Vi vil klart anbefale folk at benytte sig af ham :)
Filip var simpelthen bare så sød og…
Filip var simpelthen bare så sød og rar! Han havde styr på det og det var trygt at have en samtale inden med forventninger og møde Filip😊
5 stjerner til Filip
Vi er så glade for valget af Filip til at forevige vores bryllupsdag. Han var med lige fra forberedelserne om morgenen, og til efter brudevalsen. Filip lyttede til vores ønsker, og billederne er blevet lige som vi håbede og ønskede.
Filip er utrolig behagelig at være omkring, og formår virkelig at være fluen på væggen. Han har fanget os i grin, tårer og snakke hvor vi ikke anede at han tog billeder.
Vi giver Filip vores bedste anbefalinger!
Vi benytter gerne Filip igen!
Min mand, jeg og vores to måneder gamle søn havde en utroligt dejlig og behagelig fotosession med Filip, som skulle tage nogle familieportrætter af os i mine forældres have. Filip havde sin søde kone med, som hjalp undervejs, og de begge var helt utroligt søde, imødekommende og fyldt med gode idéer til forskellige opstillinger. Det er aldrig helt nemt at tage billeder med et spædbarn, som lever lidt sit eget liv, men Filip var super god til at skabe en atmosfære, hvor der var tid og ro til, at vi fik de billeder, vi ønskede. Det gjorde det hele mere afslappet at være i, hvilket alt i alt skabte en rigtig god oplevelse for os. Der til skal det siges, at billederne er blevet helt perfekte og lige som ønsket!
Fra start til slut har kommunikationen med Filip været hurtig og gnidningsfri, og han er meget serviceminded. Vi er virkelig tilfredse og benytter ham gerne igen, når vi engang skal have taget nye billeder 🙌
Filip var fra første sekund rar, imødekommende og klar på alle vores ideer
Min mand og jeg fandt ved et tilfælde Filip på Instagram, da vi søgte efter bryllupsfotografer. Det skulle vise sig at være vores store held! Filip var fra første sekund rar, imødekommende og klar på alle vores tanker og ideer. Vi ville gerne prioritere billeder af de små hyggelige øjeblikke undervejs på dagen og ikke bruge så meget krudt på parbilleder. Filip lyttede til vores ønsker, og han var god til at sætte en god plan for, hvordan det lod sig gøre. Slutresultatet var over al forventning. Vi er især glade for alle stemningsbillederne fra dagen, hvor Filip har fanget vores gæster og os i smil, latter og tårer, uden vi selv bemærkede det. De billeder vækker minder om et helt fantastisk bryllup.