Virkelig flot stor rosenhavekrans med pæne bånd. Dejligt med hurtig feedback på spørgsmål og foto af leveret vare. Så meget bedre end et andet netfirma, hvor jeg blev slemt skuffet og pinligt berørt t... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hejrevej 10, 2400, København NV, Danmark
Svarer typisk inden for 2 uger
Det er nemt at bestille blomster, og de blev afleveret til den aftalte tid. Modtageren sagde, at det var en meget flot buket.

Besvarelse fra Flowering.dk
Helt ualmindelig sørgelig buket der meget lidt kan sammenlignes med buketten der blev afbilledet trods alle tilkøb var tilføjet. Køb jeres buket en af alle de andre fine steder i KBH

Hej
Jeg bestilte en bryllupsdags buket hos jer tidligt i morges for at 1) prøve andre leverandører end normalt 2) få den leveret hos min kone senere i dag i Lyngby
Nu her 17:30 har jeg Ikke hørt at den er kommet frem endnu og jeres freaking kunde service lukker kl 13:00 ???
Hvad kan jeg bruge jeres manglende levering og service til ???
Er i bare endnu et fake firma ?
Jeg har i hvert fald mistet al lyst til at bruge eller anbefale jer med det manglende niveau
Virkelig skuffet mand og kone

Besvarelse fra Flowering.dk
Man kan ikke vælge leveringsdato ved bestilling
Feltet virker ikke ??
Efter alt andet er udfyldt
Dropper det og bestiller ved anden leverandør

Besvarelse fra Flowering.dk
Kom til den lovede tid, og var helt perfekt buket

Besvarelse fra Flowering.dk
Virkelig flot buket til bisættelse og afleveret til tiden!

Besvarelse fra Flowering.dk
Venlige og behjælpelige over telefonen. Kan høre smilet gennem mobilen. Fin levering, smukke blomster og lækker chokolade.
Har et lille ønske, at når der leveres uden for kbh, at man ville få besked om når buketten var afleveret. Ikke kun at den leveres samme dag. Men deres service er ellers i tip top, så derfor 5 stjerner.
Mine varme anbefalinger herfra.

Besvarelse fra Flowering.dk
God hjemmeside der gjorde bestilling nem. Og selv om det var en sen bestilling var der ingen problemer med at levere bårebuket allerede næste formiddag. Fremragende !

Besvarelse fra Flowering.dk
Efter modtagelse af buket, som langt fra lignede den bestilte, påpegede jeg dette og blev imødekommet på bedste vis. Jeg kunne selv vælge, om jeg ville have pengene tilbage eller tilsendt et tilgodebevis. Jeg valgte tilgodebevis, som dog viste sig at være rigtig meget besværligt, idet tilgodebeviset på det fulde beløb (blomster + levering) ikke dækkede ny levering, kun selve varen.
Efter megen diskussion valgte jeg til sidst en ny buket.
Jeg vælger nok et andet sted at handle næste gang

Besvarelse fra Flowering.dk
Modtog friske og flotte tulipaner fra Flowering! Kæmpe anbefaling herfra.

Bestilte en bårebuket fra Flowering, der var helt utroligt smuk. Tak! <3
Flotte buketter til en fair pris, hurtig levering.

Besvarelse fra Flowering.dk
Friske blomster leveret til tiden.
Fik leveret dagens buket med tulipaner. Der var fint farvematch selvom der var flere typer tulipaner i. Det er flot med en blanding af blomster og grønt fyld, så den ikke er for ensartet at se på.

Besvarelse fra Flowering.dk
Det var ret nemt at bestille buketten fra Aarhus til København. Men det gjorde indtryk, at I sendte et billede, så jeg kunne se buketten på plads udenfor modtageres dør. Tusind tak for fin service, Mvh

Besvarelse fra Flowering.dk
Dejligt let at bestille, gode priser også en buket som ifølge min kæreste er “den flotteste jeg har fået til dato” - Det er 2 uger siden jeg fik leveret og buketten står stadig som ny.

Besvarelse fra Flowering.dk
Så flotte buketter og levetin

Besvarelse fra Flowering.dk
God oplevelse! Nem bestilling, rettidig levering og smuk buket :-)

Besvarelse fra Flowering.dk
God service og en rigtig flot special designet begravelses krans

Besvarelse fra Flowering.dk
Jeg valgte Flowering efter at have læst de gode anmeldelser og troede, jeg bestilte én buket om måneden i seks måneder til min farmor. I stedet stod der pludselig seks identiske buketter foran hendes dør – og abonnementet var åbenbart 6 buketter om måneder fortløbende, noget jeg ikke kunne gennemskue af fakturaen.
Kundeservice var dog flinke og tilbød mig den rabat, der svarer til deres 6-buket-tilbud. Jeg afventer dog stadig, at det reserverede beløb på 2.113 kr. ikke bliver hævet, som lovet… fingers crossed.
Buketterne var dog fine, og leveringen fungerede, men tjek lige abonnementet en ekstra gang, før du bestiller. En fysisk florist havde nok spurgt, om man virkelig mente seks ens buketter til én person, så måske det er prisen ved online behandling.