Flowering.dk Anmeldelser

1.432

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 131 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver gentagne gange, at hele bestillingsprocessen online er utrolig nem, og at blomsterne altid leveres hurtigt til den præcist aftalte tid. Forbrugerne roser de utrolig smukke og friske buketter, som holder længe, har god kvalitet og konsekvent vækker stor glæde hos de heldige modtagere. Nogle anmeldere var ikke glade for oplevelser med alvorlige problemer som manglende levering eller pakker, der aldrig nåede frem til de rette adresser. Folk nævnte også mindre udfordringer med specifikke leveringsdetaljer samt uventede ekstra omkostninger, som først fremgik sent i forbindelse med betalingen.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere udtrykker stor tilfredshed med produktet og fremhæver de smukke og friske blomsterbuketter.... Se mere

Delivery service

Forbrugere udtrykker stor tilfredshed med leveringsservicen, idet de fremhæver de smukke og friske buketter... Se mere

Quality

Anmeldere fremhæver stor tilfredshed og glæde over kvaliteten af blomsterne, som konsekvent beskrives som sm... Se mere

Service

Brugere beskriver positive interaktioner med service og fremhæver den fantastiske oplevelse samt sans for... Se mere

Order

Kunder udtrykker stor tilfredshed med en nem og overskuelig bestillingsproces samt hurtig levering.... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Virkelig flot stor rosenhavekrans med pæne bånd. Dejligt med hurtig feedback på spørgsmål og foto af leveret vare. Så meget bedre end et andet netfirma, hvor jeg blev slemt skuffet og pinligt berørt t... Se mere

Super super service. Både via mail (kundeservice) og butikken. Bestilte den smukkeste buket kl. 7 og den var leveret inden kl. 11. En meget glad fødselar kunne nyde de smukke blomster til morgenbu... Se mere

Fantasisk god service. Jeg var selv en lidt besværlig kunde, men de imødekom alle mine behov langt over hvad kan forventes. De foreslog selv at holde butikken yderlige åben på en helligdag, for at jeg... Se mere

Venlige og behjælpelige over telefonen. Kan høre smilet gennem mobilen. Fin levering, smukke blomster og lækker chokolade. Har et lille ønske, at når der leveres uden for kbh, at man ville få beske... Se mere

1 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

(1.432)

Super nemt

Super nemt, flot buket, virkelig dejligt at man kunne følge med i leveringen, minut for minut, så jeg stod klar ved dørtelefonen, da budet ankom. MEN det irriterede mig, at jeg ikke kunne vælge mit eget kort, eller se det butikken valgte for mig. Men da buketten ankom, var det sødt nok

14. januar 2025

Kære Susagger

Mange tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du fandt bestillingen nem, og at du kunne følge leveringen i realtid, det skal være en tryg oplevelse at bestille blomster hos os.

Vi forstår din frustration omkring kortvalget og tager din feedback til efterretning, så vi kan forbedre oplevelsen fremover. Dejligt at høre, at det valgte kort alligevel faldt i god jord!

Normalt super glad for jeres buketter

Normalt super glad for jeres buketter - så stor var skuffelsen i sidste uge da jeg modtog en buket margueritter. De holdt 2 dage…

17. januar 2025

Kære Pia

Tak for din feedback. Vi er rigtig kede af at høre, at din seneste buket ikke levede op til dine forventninger – især når du normalt er glad for vores buketter.💐

Hos Flowering.dk har vi en friskhedsgaranti, så hvis blomsterne ikke holder som forventet, vil vi meget gerne finde en løsning. Du er velkommen til at kontakte os på info@flowering.dk, så vi kan se nærmere på det.

God service, dyre tilkøb

God service, flotte blomster og gaver, men svært at gennemskue slutprisen når man starter bestillingen, da levering, kort osv er tilkøb, og hurtigt løber op i omkring 100kr.

17. januar 2025

Hej!
Tak for din anmeldelse og din ærlige feedback.
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores service og produkter. 🌸

Vi forstår din pointe omkring prissammensætningen og tager din feedback til efterretning – vi ønsker naturligvis, at vores priser og tilkøb fremstår så gennemsigtige som muligt.

Rettet fejl !

De kunne ikke rette op på den fejl de havde lavet den dag, men de kontaktet mig bagefter og fortalte de var meget kede af det, og vi fandt en fin løsning og denne gang leveret de som lovet 👍

15. januar 2025

Kære Michael,

Tak for din opdatering og for at give os muligheden for at rette op på fejlen. Vi er glade for, at vi fandt en god løsning, og at din seneste levering levede op til forventningerne. 👍

Din feedback betyder meget for os, og vi håber at få lov til at glæde dig med blomster igen i fremtiden! 💐

Meget flotte blomster

Meget flotte blomster - leveret lige til tiden

17. december 2024

Kære Ida
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at blomsterne var flotte, og at leveringen var til tiden.

Sympatisk og bæredygtigt koncept

God service, FLOT buket. Og så føles det godt at støtte unge iværksættere med en bæredygtig mission.

16. december 2024

Kære Lisette,
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du både var tilfreds med servicen og buketten, og at du støtter vores bæredygtige mission.😄

Flot buket og lang holdbarhed

Jeg vil gerne sige tusinde tak for den utroligt smukke buket, det var første gang jeg bestilte hos jer, men absolut ikke sidste gang jeg handler her. Bestilte til levering d. 4.1., og har lige fået besked fra modtager, at buketten stadig står så fint, utrolig flot holdbarhed.

16. januar 2025

Kære Charlotte,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🌸 Vi er så glade for, at buketten både var smuk og har holdt sig flot så længe.
Det betyder meget for os at høre, at din første bestilling var en god oplevelse.

Skuffer aldrig!

Det er ikke første gang jeg bruger Flowering og ligesom sidst var det en flot buket og genial levering :-)

3. januar 2025

Kære siv,
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er så glade for, at du endnu en gang har haft en god oplevelse med både buketten og leveringen.😁

Buketten var så fin

Buketten var så fin, så fin og smukt pakket ind. I havde fået 5 stjerner, hvis det ikke havde været for buddet, der ikke kunne finde ud af det, så det endte med, jeg måtte ned fra 3. med mit dårlige knæ.

30. november 2024

Kære Ellen,
Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord om buketten og indpakningen! Vi er rigtig kede af at høre, at leveringen ikke var helt som forventet, og vi forstår, at det var ubelejligt for dig.

Vi sætter stor pris på din feedback, og vi vil arbejde på at forbedre leveringsoplevelsen, så vi undgår lignende situationer fremover.🌸

Smukke blomster

Smukke blomster, fin hjemmeside

16. december 2024

Kære Katrine,
Tusind tak for de pæne ord! Vi er rigtig glade for, at du kunne lide både blomsterne og vores hjemmeside.

Meget god service

Meget god service, friske blomster og fin levering

23. december 2024

Kære Issak,
Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er så glade for, at både servicen og blomsterne faldt i din smag.

Flot buket og lækker kvalitets chokolade

Flot buket og lækker kvalitets chokolade

9. januar 2025

Kære Karoline,
Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at både buketten og chokoladen ramte plet. Det er altid dejligt at høre, når vores produkter lever op til forventningerne😊

Jeg har brugt flowering så mange gange

Jeg har brugt flowering så mange gange, at de er blevet min faste go to, når der skal leveres blomster. Yndige buketter og en fantastisk træfsikker levering.
Dejligt firma med sympatisk drive.
Jeg er glad, fast kunde.

25. december 2024

Hej!
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🌸
Det betyder virkelig meget for os at have dig som fast kunde, og vi er beærede over at være din go-to blomsterforretning. Vi er glade for, at både buketterne og leveringen har levet op til dine forventninger.

Vi ser frem til at fortsætte med at levere smukke buketter til dig i fremtiden!

Helt frisk buket

Som modtager er det en fornøjelse at få en så frisk buket, at den seks dage efter står fuldstændig(!) ligeså flot, som da den blev leveret.

10. december 2024

Kære Jane,
Mange tak for din fine anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at buketten har holdt sig flot 💐

Buket genfremsendt - så glade trods Blomsterne visnede inden der var gået 4…

Opdatering: Vi får uden anmodning leveret en ny buket til vores modtager - det er vi meget glade for og bestemt en ok service - så hæver antallet af stjerner
Blomsterne visnede inden der var gået 4 dage - det var ikke så tilfredsstillende
men en fin buket

5. december 2024

Kære Leon og Tove

Mange tak for jeres opdatering og for at tage jer tid til at dele jeres oplevelse. Vi er glade for, at i har modtaget en ny buket, og at i er tilfreds med vores service. Det betyder meget for os!

Vi er dog kede af at høre, at den oprindelige buket ikke levede op til vores forventede friskhed. Hos Flowering.dk har vi en friskhedsgaranti, og vi bestræber os altid på at levere blomster af højeste kvalitet. Hvis du oplever noget lignende i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os på info@flowering.dk, så vi kan finde en løsning sammen.

Troværdighed

Jeg kan varmt anbefale at handle hos Flowering.
Johan og hans medarbejdere Alma, men specielt Cæcilie er meget troværdige og serviceorienterede.
Ved et uheld trak MobilePay 10-11 gange det beløb, jeg skulle betale. Flowering hjalp intenst og inden dagen var omme, var beløbet kommet retur. Deres buketter er friske og flotte, og kommer som aftalt. 5 stjerner med tak.

3. december 2024

Kære Mette,
Tusind tak for din flotte anmeldelse!😊
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse både med vores service og blomster. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig hurtigt med MobilePay-fejlen, og at vi kunne levere den friske buket, som du forventede.

Vi sætter stor pris på din tillid og ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden!

Købte en Biedermeier original i…

Købte en Biedermeier original i butikken på Hejrevej, søndag den 24.11 Bukketten var flot men flere af blomsterne var ikke friske, ved nærmere eftersyn.
Efter anmeldelsen, og håndteringen efterfølgende, giver jeg en stjerne mere. Dog ikke 5 stjerner, da det ikke retter op på selve situationen ved overrækkelsen af buketten.

24. november 2024

Kære Vibe,

Mange tak for at dele din oplevelse, selvom at vi naturligvis er kede af at høre om den.

Når du køber fra Flowering.dk - både online og i butikken - er du altid dækket af en friskhedsgaranti. Skulle det mod forventning derfor ske, at du modtager en buket som ikke lever op til vores strenge kvalitetskrav, har du ret på kompensation.

Baseret på det du har oplyst i din anmeldelse kan jeg dog ikke finde dig i vores system, og du må derfor meget gerne kontakte os på info@flowering.dk, således at vi kan hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig 😊

Trækker penge uberettiget

Trækker penge uberettiget

Blomsterne fejler intet, men afmeldte mit abonnement fordi modtageren afgik ved døden (talte med kundeservice, som sagde jeg skulle betale for en buket, som åbenbart løb op i 900kr.), og nu her en måned efter har de trukket 2000 kr. for ordren, selvom intet er leveret og abonnementet er afmeldt.

21. oktober 2024

Kære Linea,
Vi er kede af den oplevelse, du har haft. Der opstod desværre en teknisk fejl i systemet ved nogle abonnementer, som resulterede i fejlagtige trækninger. Fejlen er rettet og vi kan bekræfte, at pengene er tilbageført til din konto så snart vi blev bekendt med dette. Vi beklager meget den ulejlighed, det har medført og takker for din tålmodighed