Gorąco polecam! Złożyliśmy zamówienie około 10 minut po czasie podanym na stronie jako godzina zamknięcia przyjmowania zamówień na dany dzień, więc przypuszczaliśmy, że kwiaty zostaną dostarczone dopi... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Flower Bar oferuje świeże, oryginalne aranżacje kwiatowe dostosowane do potrzeb klienta. Moja mama byla zachwycona bukietem ktory dzięki doborze roślin i ozdób, dostarcza jej radości tygodniami. Dosta... Se mere
Kwiaty były prezentem dla kuzynki, z okazji uzyskania rozwodu. Zamówienie bukietu poszło sprawnie. Trochę bałam się, że będzie problem z dostawą, ale kurier trafił bez problemu - ja w czasie dostawy b... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Dostarczamy wyjątkowe kwiaty i bukiety w Warszawie. Każdy bukiet jest wyjątkowy. Jak okazje, które nas łączą.
Kontaktoplysninger
Mińska 24, 03-808, Warszawa, Polen
- 536238032
- info@flowerbar.pl
- flowerbar.pl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Bardzo sprawna realizacja zamówienia
Bardzo sprawna realizacja zamówienia. Zamówiłem kwiaty kilka minut przed otwarciem, a dostawa była na miejscu w Śródmieściu po nieco ponad godzinie. Kwiaty piękne, jak na zdjęciu. Specjalna torba z wodą/ala wazonik - świetna. Bilecik w estetycznej kopercie, a tekst napisany eleganckim charakterem pisma.
To było moje kolejne i na pewno nie ostatnie zamówienie. Dzięki i pozdrowienia dla ekipy Flower Bar'u
Idealny bukiet.
Always fantastic flowers and service
Always fantastic flowers and service! I only every buy flowers from here if getting them in Poland!
Sympatyczny kontakt
Sympatyczny kontakt, przemiła pani zorganizowała kwiaty o jakie prosiłam, byłam informowana o dokładnym czasie dostawy. Kwiaty przyjechały świeże i znakomicie zapakowane.
kwiaty piękne lecz wygurowana cena
kwiaty piękne, zdrowe, bukiety cudowne, ale odejmuję jedną gwiazdkę za ceny, są nieadekwatne do wielkości bukietów.
Naprawdę wspaniali ludzie którzy wiedzą…
Naprawdę wspaniali ludzie którzy wiedzą co robią.
Bardzo szybka realizacja zamówienia
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Dostarczone kwiaty były wyjątkowo piękne i zgodne ze zdjęciem.
Zespół, któremu zależy!
Zespół Flower Bar wspaniale wykonał swoje zadanie! Nie tylko dostarczył piękny bukiet w ręce solenizantki osobiście i o czasie, ale tez przygotował ręcznie pisany bilecik. Świetne wrażenie, polecam 100%!
Piękne kwiaty dostarczone w terminie…
Piękne kwiaty dostarczone w terminie tego samego dnia, jestem bardzo zadowolona
piękne kwiaty i szybka dostawa :)
jestem zachwycona!
piękne kwiaty, bukiety pełniejsze niż się spodziewałam, bilecik napisany pięknie i odręcznie, zamówiłam 2 bukiety na 2 adresy i oba dotarły o czasie bez problemów, do tego Pani odbierająca połączenia odpowiedziała mi wyczerpująco na wszystkie pytania oraz dobrze doradziłą gorąco polecam! sama będe ponownie zamawiać
Ottimo fiorista a varsavia
Do bukietu nie dołączono liściku
Do bukietu nie dołączono liściku, o który prosiłem w zamówieniu. O brakującym elemencie dowiedziałem się dopiero po wręczeniu bukietu. Sprzedawca został poinformowany telefonicznie.
Zamówiłam bukiet z dostawą drugi raz i…
Zamówiłam bukiet z dostawą drugi raz i jestem bardzo zadowolona z obsługi. Słowności, terminowości i co najważniejsze, tego jak bukiety prezentowały się.
Zadowolona klientka.
Bardzo rzetelnie działająca firma. Dobrej jakości kwiaty, bardzo profesjonalnie przygotowany bukiet. Zamówienie zrealizowane w terminie. Duża 5. Tak trzymać.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.