Habe die Ware gerade erhalten, perfekt wie letztes Mal verpackt und geliefert. Noch nicht alles ausgepackt. Fantastisches Angebot an Blumenzwiebeln. Die ich im Frühjahr für den Sommer gekauft habe si... Se mere
De bestelling is netjes afgeleverd, alles goed ingepakt, en nog een zakje bloembollen als gift ook. We gaan afwachten of alles bij ons net zo mooi gaat bloeien als bij Floratuin.
I am very pleased with both orders of tulips and other bulbs that I recently placed at Floratuin. The bulbs look very healthy. The package contained some useful information for planting and even a com... Se mere
Een geweldige dag gehad mooie bloemschikstukken.Er was te weinig horeca veel te lang wachten op een kop koffie. de rest goed georganiseerd op een super locatie.
Wij zijn Floratuin Julianadorp! Floratuin is een bloemen en bloembollen speciaal zaak, gevestigd in Julianadorp. De Floratuin is gelegen in het Noordelijk Zand gebied, dit is het grootste aaneengesloten bloembollen gebied ter wereld. Wij hebben maar liefst 300 soorten voorjaars en zomerbloeiers in onze winkel en webshop. Dankzij de velen speciale soorten en de kennis van ons team kunnen we u altijd helpen aan de beste keuze op het gebied van bloembollen! Wilt u meer weten? neem gerust contact met ons op.
rijksweg 85, 1787pk, Julianadorp, Holland
- info@floratuin.com
- floratuin.com
Immer wieder gerne 😊
Het bezoek in het voorjaar was erg…
Het bezoek in het voorjaar was erg leuk. Mooie foto's gemaakt tussen de bloeiende bollenvelden. De bestelling is keurig afgeleverd. Tussendoor netjes op de hoogte gehouden over de status van de levering.
Super
Alles toll gelaufen. Super Beratung und auch anschließend sehr gute Bereitstellung der Lieferinformation.
Alles keurig uitgezocht in mei bij…
Alles keurig uitgezocht in mei bij jullie bedrijf en in sept alles ontvangen . Precies zo als het was afgesproken.
Goeie service …
De bloembollen waren netjes en in een stevige doos verpakt. Op tijd mail gehad van het versturen van het pakketje. Top.
Ziet er goed en verzorgd uit
Goede informatie vooraf via de mail, de bollen zijn goed verpakt. Ziet er top uit. En op de afgesproken tijd bezorgd.
Van al mijn gekochte dahlia's is niets…
Van al mijn gekochte dahlia's is niets opgekomen.....jammer

Besvarelse fra Floratuin
Aanrader!
Duidelijke website en veel keus. Artikelen waren vlot in huis en netjes verpakt, met nog een zakje extra bloembollen als attentie. Top!
Ich wurde sehr nett bedient und auch…
Ich wurde sehr nett bedient und auch auf Anfragen, die ich gestellt habe, habe ich wissenswerte Informationen erhalten.
Ich kann das Pflanzencenter nur positiv beurteilen.
Eenvoudig en snel online bestellen
Eenvoudig en snel kun je een bestelling in opdracht geven en men stuurd deze als men de planten nodig heeft, op de inplanttijd.
Hopelijk worden de bollen snel…
Hopelijk worden de bollen snel geleverd, het is een kado voor Zwitserse vrienden!
Gute Qualität schnelle lieferung
Probleem prima opgelost.
Probleem prima opgelost.
Zeer klantvriendelijk en behulpzaam
Aanrader voor diegene die op zoek is naar exclusieve tulpen