2,9

Middel

Det er ren scam

Det er ren scam - jeg havde booket par massage igennem My-price og betalt på forhånd. Der var lukket da vi kom og telefonnr virker belejligt ikke! Jeg fik dagen før en bekræftelse på SMS så troede alt var godt - men heller ikke muligt at besvare på den SMS. BOOK IKKE!!

31. marts 2026

Havde jeg tjekket firmaet på Virk.dk…

Havde jeg tjekket firmaet Floraida & Beauty ApS på Virk.dk før køb, havde det sparet mig for besvær, penge og hendes aflysning på selve dagen for behandlinger. Tvangsopløsningen blev offentliggjort 14 dage før. Talt med hende i telefon og der blev ikke nævnt noget som helst

2. marts 2026

Professionel og meget dygtig

Professionel og meget dygtig. Hun havde virkeligt føling med mine udfordringer og gav en fantastisk god dybdegående massage. Jeg kommer med sikkerhed igen.

26. august 2025

Bookede tiden med en Downtown voucher

Bookede tiden med en Downtown voucher, de skrev på dagen og tilbød en tidligere tid og generelt bare for at bekræfte bookningen.
Massagen var professionel og behagelig og blev tilpasset en skade, samt undervejs. Valeria kan varmt anbefales og jeg kommer bestemt igen!

17. juli 2025

Fantastisk massage

Fantastisk massage, men ja desværre ofte aflysninger.

Når hun alligevel får 5* skyldes det virkelig flotte resultater. Jeg har indtil nu været der 5 gange og gået der efter genoptræning fra en skade. Jeg har både fået mere søvn, færre smerter og bedre funktionalitet. Også var massagen virkelig god. Hun tager godt fat og får has på ømme muskler og blokeringer.

6. marts 2025

Vi fik den bedste par massage

Vi fik den bedste par massage. Vi har andre stedet prøvet at det var en smertefuld oplevelse at få løsnet op, men her var det SÅ afslappende og vi fik løsnet hele kroppen på det mest behagelige måde.
Den bedste massage vi har fået nogen sinde.
Tak for en dejlig oplevelse.

5. februar 2025

40 minutters ventetid for at blive sendt hjem igen

Vi skulle vente 40 minutter for at få at vide at vi måtte komme igen en anden gang. Generelt var viben at de ikke havde styr på noget og det var ikke ligefrem fordi der var travlt - det skyldes nok bare mangel på koordineringsevner. Om ikke andet en usandsynlig dårlig oplevelse da der heller ikke blev taget meget ansvar for problematikken.

18. december 2024

Fantastisk massage

Fantastisk massage! Jeg har været der 2 gange (op til nu) og hver gang jeg er mere tilfreds. Massage er super godt og meget aflsappende. Du kan mærke forskel, og jeg havde brug for sikken god oplevelse! Massør er dygtig og erfaren! Jeg ser frem til at besøge floraida igen

10. december 2024

Jeg købte et værdi bevis gennem my…

Jeg købte et værdi bevis gennem my price, og bookede derefter en tid på hjemmesiden. Dog ringede de op og meddelte at de allerede havde kunder og at de ikke kunne tilgå bookingsiden, så det var lidt surt.

HELDIGVIS var de hurtige til at finde en ny tid dagen efter til mig og min kæreste. De er super søde og massagen var virkelig skøn!

24. september 2024

Annullere på dagen 3 gange

Havde købt 2 vouchere på Downtown, og hver gang jeg bookede tid online, fik jeg bekræftelse, men på dagen fik jeg en sms om at de var syge (alle 3 forsøg) da jeg i 4 forsøg kom derned, havde de fejlagtig ikke personale til par behandling og vi måtte gå uden nogen form for service. Jeg har valgt at nu gider jeg ikke mere og kommer ALDRIG tilbage.

18. juni 2024

Dårlig kundeservice

Forsøgte at ringe indenfor telefonens åbningstider for at booke tid, da det ikke kunne gøres online. Fik at vide at de var ude og at de ikke kunne hjælpe. Jeg ringede så nogle dage senere, også indenfor åbningstiderne, hvor hun var til noget andet. Hun sagde hun ville ringe for at hjælpe med at booke en tid, men ringede aldrig og svarede aldrig på sms-en. Meget dårlig kundeservice

3. maj 2024

Det var en mærkelig oplevelse med…

Det var en mærkelig oplevelse med massage. Der var meget uro i rummet, pludselig gik massøren Floraida og en anden kom ind midt i det hele. Hun kunne ikke dansk, så da jeg sagde det var for hårdt kunne hun ikke forstå mig, ej heller og kommunikerede hun hvad der skulle ske......
Og så ville hun kramme mig da jeg gik!!!!
Jeg kommer ikke igen

8. februar 2024