Flickzone Anmeldelser 24

1. Events og underholdning

Salg af brugte spil til PlayStation, Nintendo, brugte DVD film og LP vinyl. Produkterne er testet og virker. Du får endvidere 14 dages returret på alle varer og 2 års garanti – fuld tilfredshedsgaranti!

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fremragende service!!

Flickzone kontaktede mig kort efter køb og beklagede at min ordre ved en fejl var sendt til forkert adresse, og at de havde modtaget pakken retur. Min ordre blev hurtigt gensendt og Flickzone valgte også at refundere mig det fulde beløb.
Det var en flot gestus og en service, der langt oversteg, hvad jeg forventede.
Jeg kan varmt anbefale at handle hos Flickzone.

6. januar 2021

Jeg bestilte et spil og fik det direkte…

Jeg bestilte et spil og fik det direkte dagen efter i perfekt stand. Meget tilfreds med mit køb hos flickzone :)

1. maj 2020

Hej
Tak, fordi du delte din gode oplevelse - det blev vi glade for! :)
Mvh Bo

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Mit spil virker dog overhovedet ikke, rigtig skuffende.

15. maj 2018

Besvarelse fra Flickzone

Øv, det er da også irriterende. Vi sender dig fluks et andet eksemplar. Mvh Flickzone

10/10

Spillet virker, hurtig levering, og en god pris (Burnout 3, en absolut klassiker inden for arcade racing for kun 60,-!)

2. december 2017

Hej
Mange tak for de pæne ord!
God dag.
Mvh Bo

Spil duer ikke

jeg fik mit spil rimelig hurtigt, men da det kom duede det ikke. Jeg har lige spildt 100 kr. på et spil! Jeg er 15 år, og arbejder defor som avis udbringer. Jeg spildt 2 ugers arbejde på spillet. Så jeg vill bare høre om jeg kunne få spillet reurneret.

4. september 2017

Hej Stefan
Øv, det lyder da ikke godt. Vi sender et andet eksemplar af sted til dig i morgen, og hvis du oplever problemer igen, så skriver du bare retur på kundeservice@flickzone.dk og så får du selvfølgelig pengene tilbage.
Flickzone.dk

Super god service

Super god service! Pakken kom hurtigt frem. Dog med et spil som ikke virkede på dansk, men blot en e-mail til flickzone og det var muligt at sende pakken retur og få pengene refunderet, men da vi valgte at beholde spillet ønskede flickzone stadig at betale for forsendelsen af pakken da spillet ikke virkede helt optimalt.

18. juli 2017

Besvarelse fra Flickzone

Hej Jeanette, tak for din anmeldelse, og jeg håber at Jungle Party vil bringe meget sjov :)

Kan stærkt anbefales!

Flickzone er en hyggelig hjemmeside, der henvender sig til folk med hang til retro-gaming. Visse sektioner er lidt tomme, men det er svært at undgå, når de nu engang mest sælger brugte ting. Til mit foretrukne format - PlayStation 2 - har de dog rigtig mange titler, både gode, dårlige og mere sjældne af slagsen. Priserne er generelt rimelige.

Jeg har tidligere oplevet lidt bøvl med en ordre, hvor jeg fik en forkert vare leveret, men i det tilfælde udviste de god kundeservice og fik fejlen rettet meget hurtigt. Derfor er jeg heller ikke nervøs for at bestille varer hos dem igen.

14. juli 2017

Hej
Tusind tak for din anmeldelse! Det er dejligt, at høre, at du har fået en god oplevelse og bruger tid på at lave en pæn anmeldelse. God gaming-fornøjelse med PS2.
Flickzone.dk

jeg kan helt klart anbefale flickzone …

jeg kan helt klart anbefale flickzone kort udrykning og spillene virker fint få 5% rabat ved at skrive 5flyer vis jeg skal brok mig så kommer rimlig tidligt

14. juli 2017

Hejsa
Tusind tak for din anmeldelse, den er vi glade for.
Flickzone

God side med en masse spil!

Fed side med en masse gamle spil til en fair pris. Spillene var forsvarligt pakket ind og alt virkede som det skulle. Ikke sidste gang jeg handler hos jer :)

5. juli 2017

Hej Simon
Tak for din anmeldelse og besked!
Hav en god sommer
flickzone.dk

suveræn service og meget høflige medarbejdere.

Havde bestilt en trådløs controller og en 7-8 spil, desværre var der problemer med et enkelt spil( det spil jeg primært ville spille, desværre) og controlleren ville ikke virke, kontaktede dem via mail om aftenen og fik øjeblikkelig betjening(hvilket vrkelig var en glædelig overraskelse) firmaet beklagede dybt og refunderede med det samme mit tilgodehavende samt forærede mig en rabatkode til fremtidig køb. Mange andre kunne lære lidt om kundeservice af denne virksomhed. Kun rosende ord fra mig, trods det lille bump på vejen.

10. januar 2017

God og hurtig service

Jeg modtog et spil, der viste sig at være defekt og fik det uden problemer ombyttet, trods det at jeg havde overskredet fristen for returnering - flot service.

Man kan trygt handle her.

Lone Dybdal

9. januar 2017

Hurtig levering og god service !

Jeg bestilte en PS2 samt 3 spil fra Flickzone og jeg er meget tilfreds med produkterne!

Både konsollen og spillene er i super stand og virker upåklageligt.

Pakken ankom 2 dage efter bestilling og så fik jeg endda et ekstra spil med gratis.

Alt i alt en god købsoplevelse.

8. januar 2017

Godt tilfreds!

Godt tilfreds med købet. Gode priser og hurtig afsendelse. Den 1 manglende stjerne skyldes at leveringen tog lang tid (3 dage). Dette er ikke Flickzones skyld, men de kunne godt have oplyst om den lange leveringstid, så jeg kunne have valgt Post Danmark (som var en dyrere men tilgængelig mulighed.

8. januar 2017

Den beste Retro Web-Butik i danmark.

Har efterhånden handlet en del gange fra flickzone.dk og har hver gang været meget tilfreds med de køb jeg har lavet pga priserne var fair og jeg kunne læse hvad varens stand var noget jeg syntes andre lignende retro butikker kunne tage ved lære af.

3. september 2016

Tak for de pæne ord!

En rigtig god oplevelse.

Jeg bestilte to spil inde på Flickzone søndag aften og fik dem onsdag.
Så en fin og hurtig levering.
Det viste sig, at der var et problem med det ene spil, og her modtog jeg den bedste kundeservice, som man kan ønske sig.
Det er den første men bestemt ikke den sidste gang, at jeg handler hos Flickzone.

23. juni 2016

Super service !!!

Vi bestilte et spil og det ankom meget hurtigt. Der var en fejl på skiven og denne blev ombyttet til et andet spil. Effektiv og venlig kommunikation. Kan kun rose for kundeservice og en god E-handel oplevelse.

20. maj 2016