Barberbladene passer ikke som de…
Barberbladene passer ikke som de skriver til de valgte mærker, så spild af penge.
Trine
Trine
Købte efterligning af Gillette barberblade - utrolig dårlige uskarpe blade, så barbering er en lille kamp og resultatet dårligt - så køb ikke de elendige barberblade.
Købte 2 alcometre. De viste "som vinden blæser" De blev sendt retur, hvorefter jeg fik en regning på 198,- for forsendelse og test af Gøg og Gokke, som mente, de virkede perfekt. (ingen dokumentation)Hvis jeg ville have dem retur skulle jeg betale yderligere for det. Jeg kunne også hente dem 400 km væk
Jeg har købt et pickniktæppe og en grillmåtte. Det er virkelig fin kvalitet og fik varen 2 dage efter bestilling. Jeg er meget tilfreds.
Dårlig levering på en gls sdr 20km fra os selvom det er en gls sdr 500 m fra bodpæl ikke et fa i min fremtidig køb
Desværre kan man ikke give 0 stjerner! Købte såkaldte fusion barberblade via en deal! Pakken kom hurtigt! Men barberbladene er ubrugelige og nærmest forbundet med fare at bruge! De er mere sløve end gamle brugte blade!
Køb ikke ting via denne virksomhed! Det er fup med fup på!
Håber dr kontant vil finde vej til dem
Købte et sæt Fix it Pro der formidles gennem Deal Sales.
Firmaet der sælger produktet, påstår, at produktet er miljøvenligt - ingen giftstoffer!!og virker ved at lakken flyder sammen ???
Det lugter bestemt ikke som om det ufarligt og uskadeligt - der er overhovedet ingen datablad, der giver et fingerpeg om indholdet!
Bortset fra det, så virker det overhovedet ikke som det loves.
Spild af penge.
Utroligt at DealSales vil formidle den slags!
Jeg har købt barberblade igennem Deal, og mage til møg har jeg aldrig oplevet var så dum at jeg købte dobbelt portion.
De burde dømmes til at betale pengene tilbage.
Aldrig Aldrig mere skal jeg købe igennem Deal og aldrig nogensinde mere Flexstore.
Disse barberblade er lige til at smide ud, dårligere end et gammelt slidt Gillete blad.
Købt barberblade gennem Deal.dk - det er bondefangeri, at vise barberbladene som ligner Gillette og notere at de passer til Gillette.
Det er det værste produkt der er lige til at kassere hvis ikke man vil have snittet og ødelagt hud.
Mon Gillette er bekendt med dette og at deres gode navn bruges i salget af fake skær 🤔
175 kr er også penge som jeg har spildt og håber så andre læser denne anmeldelse og ikke støtter firmaet, det mindste ville være at jeg fik pengene tilbage
Bestilte, hvad der skal være et etui til kreditkort med mere og sedler. Fik det argeste stykke tynd plastic skidt, som ikke egner sig til andet en affaldsspanden.
Kan ikke forstå, at nogen vil være bekendt at markedsføre sådan noget elendigt skidt, hjemtaget fra Kina. Rent bondefangeri !!!!!!
Skam jer !!
Super god og hurtig service, også ved ombytning, den nye vare var afsendt, før jeg fik sendt returvaren, selv om det var weekend. 5 af de store til jer :)
Købte barberblade - de var virkelig sløve. Kan absolut ikke anbefales at handle her.
Købte barberblade
Bladene virker meget sløve, så det føles som skæget rives af, kan ikke anbefales, der stod ikke noget om kopivare, de virker ikke originale
Købte vandrestave - de er i så dårlig kvalitet, at de ikke kan bruges.
Stavene går fra hinanden i samlingerne og kan ikke samles igen!
Der er heller ikke nogen fleksibilitet i dem.
Fik pen til at reparere ridser på bilen. Den ene var defekt. Virker overhovedet ikke!
Jeg handler aldrig med Flexstore igen
jeg ringer 2 gange da telefonen ikke bliver svaret. De ringer retur og siger at jeg ingen tålmodighed har og jeg skal betragte det som en service at de gider tage telefonen. Men der kom ingen besked på telefonsvarer og der står heller ikke på deres side at man skal forvente at de IKKE tager deres telefon.
Derefter får jeg af vide at hvis jeg skal have penge retur for en varer, så løber det op i dkr 99,- i admin omkostninger pga retur fragt... det er jo en vild pris især når det kun koster 49 dkr at sende..
så NEJ TAK til Flexstore
Bestilte nogle sammenklappelige læsebriller, som desværre var knækket, ved modtagelsen. Det krævede en del skriveri, bla fordi GLS skulle 'erstatte' dem, da pakken var 'trykket'. GLS brugte så de 8 dages reklamationsret?? (dårlig stil, når der var tid nok) :( Flexstore, var flinke og sendte mig et par nye, uden beregning. Tak for det Peter.
Bestilte igennem andenpartsside, men produkter kommer og er afsendt herfra. Hurtig levering og havde et spørgsmål ang farven på en fugepen og fik hurtigt svar på mit spørgsmål over mail 😊👍🏻