4,6

Kan kun anbefales på det varmeste!

Vi har i nu 1,5 år haft et fantastisk samarbejde med Flex Media, der har stået for udviklingen af vores Dynamicweb løsning, med PIM og e-commerce.

Og hvilket fantastisk samarbejde, det har været. Helt fra det hele startede som en lille tanke, til idé-generering på systemet og udvikling/implementering, har det været håndteret superprofessionelt fra Peter, Elisabeth og resten af holdet, og stadigvæk med et personligt indspark. Dette har gjort, at vi ikke bare føler at man køber et it-system, men virkeligt samarbejde omkring at finde den bedste løsning lige præcis til os.

Integration fra PIM til vores Visma gør, at vi sparer et hav af timer på oprettelse af varer og bogføring, integrationerne til Icecat og Tradeplace beriger og opdaterer automatisk de knapt 10.000 produkter i webshoppen, stor set uden vi skal røre en finger! Og sidst men ikke mindst, har vi også integrationer til leverandører og deres lagre, så vi kan trække på deres lagerstatus til vores lagermatrix, vise lagerstatus i webshoppen og stadig håndtere de mange lagre effektivt i back-end.

Jeg kan kun anbefale Flex Media og hele holdet bag på det varmeste!

7. november 2022

har været kunde hos FlexMedia i mange…

har været kunde hos FlexMedia i mange år, og er altid behandlet fint og fået den hjælp jeg havde brug for.Dette gælder også nu, hvor jeg skal lukke min hjemmeside, Det sker uden problemer af nogen art. Min anbefaling uden bemærkninger.
Diektøren er FCK fan
Kurt Svendsen,
Galleri Sct Gertrud,
Møntergade 10
1116 Kbh. K

10. september 2019

Flere nye kunder allerede.

Det er skønt, at der sker noget og som sagt så kan jeg allerede mærke at der er sket noget. Bare siden 1. januar er der kommet 11-12 nye kunder i butikken.

19. april 2017

Hej Susanne.

Tusind tak for din ærlige og gode anmeldelse. Vi er glade for at du oplever gode resultater og ser meget frem til, at arbejde sammen med dig i fremtiden.

Teamet hos Flexmedia

Alt fungere til perfektion

Vi har benyttet os af Flex Media igennem en lang årrække og kan kun anbefale dem til andre. Alle aftaler bliver overholdt. Har yderst kompetente medarbejdere, der yder en utrolig service. Udover det har de yderst favorable priser i forhold til mange andre. Vi ser frem til at mange års fremtidigt samarbejde.

31. januar 2017

Besvarelse fra Flex Media

Tusind tak for jeres anmeldelse!

Vi sætter stor pris på vores gode samarbejde og glæder os til de kommende år.

Flexmedia

Profesionelle i deres tilgang til opgaven

Kun det bedste at sige om virksomheden. Gode som sparringspartnere og super gode til deres arbejde

7. oktober 2016

Hej Lasse.

Tusind tak for de rosende ord!

Vi er super glade for vores samarbejde med dig og ser frem til de mange år, hvor det skal fortsætte.

Lars Moberg

Flex Media.

Uprofesssionel og dårlig

”Håndvasken hænger skævt. Spejlet er knækket. Vandhanen drypper og vinduet kan ikke åbnes.” Dette ville være et fair billede af det arbejde Flex Media har udført, hvis opgaven havde været på et badeværelse.

Nu er det ikke et badeværelse der er ødelagt, men derimod min hjemmeside. Det vil føre for vidt her, at nævne alle de mange fejl og mangler (38 stk. i alt) som desværre blev resultatet. Men de er helt i tråd med de andres dårlige oplevelser.

Alle virksomheder kan naturligvis begå fejl. Det sker. Spørgsmålet er så, hvordan man vælger at håndtere dem. Hvis vi bliver i eksemplet med badeværelset, ville et fair billede af svaret fra Flex Media, da de bliver bedt om at afhjælpe situationen være: ”Vi har aldrig fået betaling for at tingene skulle virke ordentligt. Eller for dens sags skyld, at de skulle se godt ud. Vi har kun haft ansvaret for at få dem installeret. Men når du ikke er tilfreds, vil vi gerne tilbyde at tage det alt sammen ned igen for 500,- DKK”.

Og det er faktisk sandheden. Da de mange fejl og mangler blev påpeget for Flex Media, var forslaget virkelig, at de kunne pille de ting ned, som de har fået betalt ca. 45.000,- DKK for at sætte op. Og det tilbyder en person der vistnok medejer af Flex Media - så at gøre for en 500,- DKK seddel.

Amatøragtigt, ynkeligt, usselt og skandaløst er de første ord man kommer til at tænke på. Det faglige håndværk er åbenbart så ringe, at Flex Media ikke engang selv vil bare forsøge at rette op på det.

De mener det er OK at beholde de 45.000,- DKK og vil så have 500,- DKK yderligere, for at føre hjemmesiden tilbage som den var, inden Flexmedia fik ansvaret. Det kan man da vist kalde for bygge sjusk. Og virkelig mangel på faglig stolthed.

Så for første gang i karrieren, har jeg desværre fundet det nødvendigt at advare mod en anden virksomhed.

Flexmedia er efter min vurdering fantastisk uprofessionelle. Og med en måde at drive forretning på, som jeg heldigvis ikke har mødt tidligere. Og søger man på nettet, finder man da også hurtigt ud af, at andre har haft endog meget dårlige oplevelser.

13. juli 2016

Hej Jan.

REKLAMATION AF EN YDELSE, SOM DU IKKE HAR BETALT FOR

I den anmeldelse du har foretaget her på Trustpilot.dk beskriver du, at den ydelse vi har leveret til dig, har ødelagt din hjemmeside. Dette er vi i Flex Media uforstående overfor, da du ifølge vores kontakt har købt og betalt for søgemaskineoptimering (SEO) og ikke det arbejde vedrørende din hjemmeside, som du beskriver ovenfor.

VORES FORLØB

Da vi tilbage i 2015 indleder vores samarbejde, køber du som sagt én ydelse af os, søgemaskineoptimering (SEO). I det år du er kunde hos os, forbedres din placering på Google, da den går fra 14 placeringer i top 30 til 43 under relevante søgeord.

I midten af vores samarbejde anbefaler vi dig, at der bliver lavet nogle ”call to action”- funktioner på din hjemmeside. Vi skriver samtidig til dig, at vi ikke kan tage ansvar for funktionaliteten på en hjemmeside, som vi ikke selv har produceret. Den 24-08-2016 accepterer du vores ”tilbud” og skriver, at vi ikke er ansvarlige for evt. fejl, der kan opstå på hjemmesiden efterfølgende. Dette gør du på trods af, at du har mulighed for, at få andre til at lave rettelserne på hjemmesiden.

Senere i forløbet betaler du for, at vi laver hjemmesiden responsiv, som dog ikke vedrører nogle af de klagepunkter du har gjort os opmærksom på.

Alle rettelserne i vores forløb er blevet til i dialog med dig, hvor du enten har accepteret det arbejde, som vi har lavet eller haft mulighed for, at stoppe før vi gik i gang. Vi kan dokumentere ALT på skrift. De 45.000 kr. du har betalt er for SEO, som er blevet leveret jf. kontrakten, hvilket kan dokumenteres.

I det der bliver slutningen på vores samarbejde tilbyder vi dig, at genoprette en backup af din gamle hjemmeside, så den bliver præcis, som den var før vi påbegyndte vores SEO-optimering. Denne ydelse vil koste 500 kr. Selvom vi ikke kan tage ansvaret for de elementer du er utilfreds med på hjemmesiden, så tilbyder vi at afhjælpe situationen. Konsekvensen af dette er desværre, at det ikke kan gøres for så få penge uden at det har en negativ konsekvens for den ydelse, som du har betalt for på samme tid.

DET VIGTIGSTE FOR OS ER TILFREDSE KUNDER

Hos Flex Media gør vi meget for, at have tilfredse kunder. Jeg har i skrivende stund brugt mange timer på, at forsøge at løse denne situation ved at sende dig alt relevant dokumentation, så du har kunnet se, hvad du har accepteret i forløbet. Det har desværre ikke haft nogen effekt og jeg har ikke nogen forventning om, at dette svar på din anmeldelse vil gøre nogen forskel.

Formålet med vores svar er, at gøre det tydeligt for læserne, at du anmelder en ydelse du ikke har købt og betalt for. At du ser bort fra din egen skriftlige accept af de ændringer, som du klager over og at du opfører dig uprofessionelt som kunde ved, at kræve penge tilbage for en ydelse, der er blevet leveret til dig.

Hvis du (endnu engang) eller andre ønsker relevant dokumentation, kan jeg kontaktes på telefon 44 22 84 36.

Lars Moberg
Flex Media

skeptisk i starten men vi fortrød ikke vores beslutning om at vælge Flex Media

helt ærligt så syntes vi det var mange penge at smide efter en hjemmeside, men efter lidt overvejelse besluttede vi at skifte vores gamle hjemme side ud med en ny en med seo optimering. og jeg kan med hånden på hjertet sige at det altså har virket for os, vi får flere og flere kunder som har fundet os på google, så de "dumme" IT folk må jo gøre et eller andet rigtigt ;-)
så jeg vil sige at det er alle pengene værd. og jeg vil til en hver tid anbefale Flex Media

Mvh kasper
Proflexslanger

3. december 2015

Fantastisk samarbejdspartner!

Flex-media har fra start været det rigtige valg for vores firma og vi håber at det vare årevis endnu :-)

Dygtige designere, behjælpelige teknikkere, og rappe sælgere som gør langt mere for kunderne end blot at sælge en hurtig hjemmeside.

Kan helt afgjort anbefales hvis man ønsker at promovere sin virksomhed på nettet!

1. december 2015

Professionelle og dygtige

Flexmedia har været en rigtig god samarbejdspartner igennem de sidste par år, og jeg kan varmt anbefale dem til alle der har brug for en samarbejdspartner, som kan finde ud af mere end bare at snakke.

18. oktober 2014

Er det et ønske at anvende sin tid til det man er bedst til, er Flexmedia den rigtige samarbejdspartner

Jeg har nu samarbejdet med Flexmedia i næsten 3 år, og det har været til utrolig stor hjælp. De ved hvordan search maskinerne fungerer og kommer uopfordret med forslag til opdatering af min hjemmeside: Fysiodema.dk. Når jeg har giver besked om ændringer, foretages de med det samme, og jeg behøver næsten ikke at tjekke om tingene er gjort på en tilfredsstillende måde. Det er de altid. Dygtige, kreative og gode at samarbejde med.

29. september 2014

Professionel og nærværende service

Flex Media har været en positiv oplevelse fra starten af. Der er kommet langt bedre styr på min virksomheds hjemmeside og markedsføring. Og samtidig er det let at komme i dialog med firmaet om ændringer og ønsker.

Min varmeste anbefaling

27. september 2014

Holder hvad de lover

Vi har haft brugt en del forskellige SEO partnere, men det er kun Flex Media som har holdt hvad de har lovet, og som følger løbende op på samarbejdet med møder m.m. Vi får også løbende rapporter med statistik, så vi selv kan følge med i vores placeringer på Google. Vi kan klart anbefale Flexmedia.

18. juli 2014

Kunden er nummer 1 !

Flex Media anbefales for faglig dygtighed, omhu i selvstændig opfølgning på opgaver og den personlige relation, der får kunden til at føle sig som nummer 1.

De opnåede resultater er som lovet.

Samarbejdet med Flex Media er yderst tilfredsstillende.

16. juni 2014

God service, hjælpsomhed og stor faglighed

Da jeg startede min virksomhed, blid-zoneterapi.dk, og lavede min hjemmeside lå den på side 10 på Google. Jeg fik heldigvis hurtig kontakt til Flexmedia, som hjalp mig til at komme på side 1 ved hjælp af SEO. Jeg besluttede mig på et tidspunkt for at få en ny hjemmeside. De lyttede til mine ønsker og lavede den så den afspejlede mig og min virksomhed og jeg får ofte stor ros for den af mine kunder. Jeg oplever god service, hjælpsomhed og stor faglighed hos Flexmedia og kan varmt anbefale dem.

15. juni 2014

Hurtig og effektiv respons på alle henvendelser

Vi kan hos Inducare A/S varmt anbefale Flexmedia, Der har været en grundig og lærerig gennemgang af hvordan vi ønsker at "vise os frem" på nettet, gode ideer, initiativer og konstant opfølgning - det er blot et udpluk af vores oplevelse hos Flexmedia - vores bran Inducare A/S er blevet godt skudt i luftet takket være vores samarbejde med Flexmedia.

15. juni 2014

Utrolig effektive !

Kan kun anbefale Flexmedia til andre erhvervsdrivende. Flexmedia står for mit firmas hjemmeside og fik os højt op på "Google- placeringerne" og det iløbet af ganske kort tid!
Altid hurtig, professionel og venlig ekspedition
Thumbs up herfra!
Flemming Damborg

14. juni 2014

Det funker

Flexmedia har helt klart levet op til den standard som de har lovet.
Et meget overbevisende firma som står 100% inde for det de lavet og gør det som de er gode til, nemlig markedsføring.
Dialogen mellem flexmedia og os har været god fra starten og de vendte tilbage som lovet.
Dejligt med et firma som overholder deres aftaler og er hurtige til at følge op på tingene.
Vi kan varmt anbefale flexmedia :0)

12. juni 2014