Hej Jan.
REKLAMATION AF EN YDELSE, SOM DU IKKE HAR BETALT FOR
I den anmeldelse du har foretaget her på Trustpilot.dk beskriver du, at den ydelse vi har leveret til dig, har ødelagt din hjemmeside. Dette er vi i Flex Media uforstående overfor, da du ifølge vores kontakt har købt og betalt for søgemaskineoptimering (SEO) og ikke det arbejde vedrørende din hjemmeside, som du beskriver ovenfor.
VORES FORLØB
Da vi tilbage i 2015 indleder vores samarbejde, køber du som sagt én ydelse af os, søgemaskineoptimering (SEO). I det år du er kunde hos os, forbedres din placering på Google, da den går fra 14 placeringer i top 30 til 43 under relevante søgeord.
I midten af vores samarbejde anbefaler vi dig, at der bliver lavet nogle ”call to action”- funktioner på din hjemmeside. Vi skriver samtidig til dig, at vi ikke kan tage ansvar for funktionaliteten på en hjemmeside, som vi ikke selv har produceret. Den 24-08-2016 accepterer du vores ”tilbud” og skriver, at vi ikke er ansvarlige for evt. fejl, der kan opstå på hjemmesiden efterfølgende. Dette gør du på trods af, at du har mulighed for, at få andre til at lave rettelserne på hjemmesiden.
Senere i forløbet betaler du for, at vi laver hjemmesiden responsiv, som dog ikke vedrører nogle af de klagepunkter du har gjort os opmærksom på.
Alle rettelserne i vores forløb er blevet til i dialog med dig, hvor du enten har accepteret det arbejde, som vi har lavet eller haft mulighed for, at stoppe før vi gik i gang. Vi kan dokumentere ALT på skrift. De 45.000 kr. du har betalt er for SEO, som er blevet leveret jf. kontrakten, hvilket kan dokumenteres.
I det der bliver slutningen på vores samarbejde tilbyder vi dig, at genoprette en backup af din gamle hjemmeside, så den bliver præcis, som den var før vi påbegyndte vores SEO-optimering. Denne ydelse vil koste 500 kr. Selvom vi ikke kan tage ansvaret for de elementer du er utilfreds med på hjemmesiden, så tilbyder vi at afhjælpe situationen. Konsekvensen af dette er desværre, at det ikke kan gøres for så få penge uden at det har en negativ konsekvens for den ydelse, som du har betalt for på samme tid.
DET VIGTIGSTE FOR OS ER TILFREDSE KUNDER
Hos Flex Media gør vi meget for, at have tilfredse kunder. Jeg har i skrivende stund brugt mange timer på, at forsøge at løse denne situation ved at sende dig alt relevant dokumentation, så du har kunnet se, hvad du har accepteret i forløbet. Det har desværre ikke haft nogen effekt og jeg har ikke nogen forventning om, at dette svar på din anmeldelse vil gøre nogen forskel.
Formålet med vores svar er, at gøre det tydeligt for læserne, at du anmelder en ydelse du ikke har købt og betalt for. At du ser bort fra din egen skriftlige accept af de ændringer, som du klager over og at du opfører dig uprofessionelt som kunde ved, at kræve penge tilbage for en ydelse, der er blevet leveret til dig.
Hvis du (endnu engang) eller andre ønsker relevant dokumentation, kan jeg kontaktes på telefon 44 22 84 36.
Lars Moberg
Flex Media