Flashpackers.pl Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jak wyjazd na Sri Lankę to tylko z Flashpackers.pl !!! Wszystko zorganizowane rewelacyjnie i dopięte na ostatni guzik. Plan podróży idealnie dopasowany przez Kacpra do naszych potrzeb, mnóstwo atrakcj... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Do wycieczki nie doszło ponieważ zostałam dosłowinie olana.Ustalanie planu wycieczki trwało miesiacami i do niczego nie doprowadziło Odpisywanie na moje wiadomosci trwało wiecznośc.Na koniec nawet nie... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jesteśmy bardzo zadowoleni z planu wycieczki zaproponowanego przez Kacpra. Zobaczyliśmy to na czym nam zależało plus rzeczy o których wcześniej nie wiedzieliśmy. Mieliśmy super kierowcę (Ilham), który... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

17 dni z Flashpackers, kto da więcej ?;-) Wycieczka była rewelacyjna, ponieważ skrojona w 100% pod nas i nasze zainteresowania, ponadto swietnie zorganizowana, czyli- najlepsze hotele, restauracje it... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Rejseselskab

Skrevet af virksomheden

Sri Lanka bez tajemnic! Podróże w stylu flashpackerskim! Podróże szyte na miarę, gotowe plany podróży, nietypowe atrakcje, wycieczki zorganizowane, a to wszystko od opieką lokalnych przewodników! Egzotyka poza utartym szlakiem

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

9 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Sri Lanka 2024 - polecanko

Plan wycieczki został dostosowany pod nasze potrzeby i spełnił nasze oczekiwania. Wszystko uczciwie, nie było żadnych ukrytych kosztów + przejrzysty plan zwiedzania. Mieliśmy okazję podróżować z mega fajnym i zaangażowanym kierowcą o imieniu Rosha. Podczas podróży pokazywał nam dodatkowe rzeczy po drodze. Jesteśmy bardzo zadowoleni.

Z czystym sumieniem polecamy Kacpra, który był z nami w stałym kontakcie i można było liczyć na wszelkie wskazówki i wsparcie podczas podróży!! Czuliśmy się zaopiekowani :)

5. marts 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Flashpackers provided myself and my…

Flashpackers provided myself and my partner great advice and assisted with booking us a driver to Kandy from Negombo. When we arrived at our hotel the driver was waiting for us in a super clean, air con car and looked after us along the journey.

Flashpackers are also working with the best boat tour guide in Negombo - Raju Safari. Raju was excellent, really knowledgeable and ensured we thoroughly enjoyed our boat trip around Negombo! I would highly recommend him!

Thank you for all your help!

9. marts 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Miejsce tworzą ludzie i tak było i w…

Miejsce tworzą ludzie i tak było i w tym przypadku. Nasza 8 osobowa ekipa w tym 4 małych dzieci czuliśmy się zaopiekowani. Fantastyczna komunikacja. Dostaliśmy propozycję planu podróży, którą zmodyfikowaliśmy pod nasze potrzeby. Polecam eksploracje SriLanki z Flashpacers.pl

11. februar 2024

Besvarelse fra Flashpackers.pl

Moniko! Cieszymy się, że spędziliście z naszą pomocą wspaniały czas na tej wspaniałej wyspie! Mamy nadzieję, że wrócicie i następnym razem pomożemy wyeksploatować pozostałą, równie wspaniała, część wyspy! Ayubowan! 🙏

Super !!!!!

Wszystko poszło zgodnie z planem , ustalonym jeszcze w Polsce . Było super. Dziękujemy Kacper❤️ Wysłuchałeś nas , dopasowałeś plan wycieczki 3dniowej , abyśmy mogli jak najwięcej zobaczyć. No i bardzo ważne, że ciągle byłeś z nami w kontakcie. Raz jeszcze ...dziękujemy!!!

16. februar 2024

Besvarelse fra Flashpackers.pl

To ja dziękuję - byliście wspaniałymi, świadomie podróżującymi i doceniającymi starania naszej lankijskiej rodziny (bo to więcej niż team!). Wszyscy bardzo Was polubili i wypowiadali się o Waszym stylu bycia bardzo pozytywnie. Życzcie mi więcej tak otwartych klientów jak Wy! Ayubowan 🙏

Sri lanka- objazd

Polecam organizację wyjazdu z Flashpackers. Pod każdym względem- uczciwości, planu wycieczki, poleconego kierowcy. Pełen profesjonalizm. Dziękuję!

16. januar 2024

Besvarelse fra Flashpackers.pl

Aleksandro, my również dziękujemy. Chcemy by podróżowanie z naszą pomocą było podróżą dla obu stron - zarówno turystów jak i lokalnej ludności! Cieszymy się, że skorzystaliście z zadowoleniem z naszych usług! Ayubowan 🙏

Kacper pomógł nam zorganizować podróż po Sri Lance dla 10 os grupy

Kacper pomógł nam zorganizować 2,5 tygodniową podróż po Sri Lance dla dwóch rodzin łącznie 10 os ( 4 dorosłych + 6 dzieci, w tym 2latek). Dzięki jego wskazówkom daliśmy radę zwiedzić wszystkie topowe atrakcje w swoim tempie. Polecił nam autokar z kierowcą dostępnym 24/h i to był game changer! Dzięki temu daliśmy radę zrealizować nasz plan podróży. Kierowca pomagał nam przy wielu negocjacjach i doradzał na bieżąco, tłumaczył. Zachęcamy bardzo do takiego rozwiązania. Bardzo dziękujemy za wsparcie, ta podróż była dla nas wszystkich jedną z najlepszych podróży ever!

1. februar 2024

Besvarelse fra Flashpackers.pl

Słyszeć takie komentarze to miód na nasze uszy! Staramy się dobierać do współpracy i polecać tylko sprawdzone przez nas osobiście osoby, które są z tych, co stoją na straży i pomagają unikać nieprzyjemnych sytuacji, zamiast w nie wciągać. Cieszymy się, że kierowca spełnił oczekiwania. Takie było jego zadanie, a w stosunku do Was również wyrażał się w bardzo ciepły sposób - zarówno w trakcie jak i po całej podróży! Wróćcie do nas, a tym razem postaramy się, żeby podróż nie była jedną z najlepszych, a właśnie tą top1! ♥️ Ayubowan 🙏

Gorąco polecam

Gorąco polecam! Podróżowaliśmy dużą grupą z dziećmi. Nasz plan podróży zaplanowany był perfekcyjnie i dopasowany do naszej grupy. Mieliśmy info o wszystkich atrakcjach i uzyskaliśmy pomoc w ich realizacji. Kacper ma dużo lokalnych kontaktów. Pomógł mi odzyskać sporą ilość pieniędzy od oszusta, który policzył sobie 10 razy więcej od standardowej ceny za organizację tripu. Przez całą podróż mieliśmy kontakt i mogliśmy liczyć na wsparcie. Mieliśmy ogarnięty komfortowy transport na całą podróż w rewelacyjnej cenie. Ponadto co jest istotne z Flashpackers ma się pełne info o aktualnych cenach transportu i atrakcji bez narzutów dla turystów. Dzięki temu można dobrze zaplanować budżet całego wyjazdu.

1. februar 2024

Besvarelse fra Flashpackers.pl

Nasza idea to praca z uczciwymi Lankijczykami, którzy w trakcie podróży są jak cień, żeby czuwać nad tym, czy nikt nie próbuje wykorzystać niewiedzy na temat wartości konkretnych usług i atrakcji. Dzięki takim przewodnikom ludzie chcą tutaj wracać - a największym dla nas sukcesem są planowane powroty zaraz po ukończeniu wyjazdu! Tylko tak możemy pomóc wstać Sri Lance z kolan po kryzysie. I wiem, że dzięki ludziom jak Wy, dołożymy do tego małą cegiełkę! Ayubowan! 🙏

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Chcieliśmy zorganizować sobie podróż ale

Chcieliśmy zorganizować sobie podróż po Sri Lance "na własną rękę" ale natrafiliśmy na Kacpra z Flashpackers, który zbadał nasze potrzeby i zaproponował skrojony pod nas plan wycieczki. przyjechaliśmy na Sri Lanke w grupie 8 osobowej i każdy był zadowolony.
Polecamy!

24. februar 2024

Besvarelse fra Flashpackers.pl

Basiu, cieszymy się, że podróż spełniła oczekiwania. Będzie nam niezmiernie miło pomóc Wam następnym razem - bo sporo wspaniałych miejsc czeka tutaj jeszcze na Was do eksploracji! Ayubowan 🙏

Podróż szyta na miarę

Po pierwsze poczuliśmy się wysłuchani, następnie udało nam się odwiedzić wszystkie te miejsca, które chcieliśmy w dodatku w czasie, który nam pasował. Nikt nie próbował nas naciągnąć. Czuliśmy się zaopiekowani, skorzystaliśmy z doświadczeń oraz z wielu polecajek. Nie do podrobienia, mocno polecam!!!

19. januar 2024

Besvarelse fra Flashpackers.pl

Badanie potrzeb, indywidualny plan, profesjonalna realizacja - staramy się, żeby schemat zawsze był ten sam. Wbrew pozorom każdy ma inne preferencje i korzystanie z gotowych planów nie zawsze jest trafnym rozwiązaniem! Cieszymy się Waszym szczęściem ♥️ Ayubowan! 🙏

Pelna profeska

Pelna profeska. Kontakt 24 na dobę. Polecam z całego serducha!!!

19. februar 2024

Besvarelse fra Flashpackers.pl

Staramy się być dostępni jak to tylko możliwe - nie zawsze jesteśmy na Sri Lance i czasem różnica w czasie utrudnia komunikację, ale zawsze pozostaje kontakt z Lankijskim Tour Operatorem, który jest dostępny, gdy my śpimy, a Wy już działacie! Dziękujemy za opinię! Ayubowan 🙏

*****

Cudowny wyjazd na Sri Lanke ❤️ dziękuję Kacper ❤️ to co robisz jest piękne❤️ wspomnienia na długo pozostaną... ❤️
100% polecam 😁 pełen profesjonalizm 👍💪
Pomoc, opieka przez 24h 🙏🙏
Organizacja wyjazdu na najwyższym poziomie 👏
Prawdziwy profesjonalista w organizacji wyjazdów po Sri Lance 😍💪
Wiedz ogromna 💪💪💪
Dziękuje 🙏🙏🙏

26. februar 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Flashpackers to dobry plan bez nacisku

Flashpackers zorganizował nam najlepszego kierowcę na Sri Lance. Dodatkowo otrzymaliśmy pełen harmonogram naszej wyprawy z listą odwiedzanych miejsc oraz noclegów. Przez całą podróż mieliśmy kontakt przez stworzone wcześniej grupy na WhatsApp, do których miał dostęp nasz kierowca oraz opiekun zarówno po stronie Sri Lanki oraz po stronie polskiej. Polecam wszystkim, którzy chcą zaoszczędzić swój czas i nie chcą korzystać z utartych schematów biur podróży. Tutaj bez nacisku plan jest dopasowany do klienta :) Polecam

26. februar 2024

Pełen profesjonalizm

Pełen profesjonalizm, ogromna wiedza, pomoc w organizacji pobytu, transportów i atrakcji. Kompleksowa obsługa na najwyższym poziomie! Gorąco polecam Flashpackers!

23. februar 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.