Alvorligt uheld på Flakfortet
Jeg besøgte Flakfortet med min søn på næsten 8 år for at nyde den sidste del af pinsen og det gode vejr. Flakfortet er et fascinerende sted at udforske, specielt for eventyrlystne børn. Øen byder på mange muligheder for opdagelse, hvilket normalt ville være ideelt for børn.
Desværre oplevede vi en alvorlig ulykke, hvor min søn faldt ned i en brønd, efter et dæksel uheldigvis vipper. Dette resulterede i, at han kom slemt til skade, og en lægehelikopter blev tilkaldt efter vurdering via videolink. Selvom det var et uheld, forværredes situationen yderligere af øens administration.
Den svenske bestyrer, som jeg antager var ansvarlig på stedet, virkede mest interesseret i at få os hurtigt væk fra øen. Til trods for at det var lægeligt vurderet at min søn skulle hentes med helikopter, blev jeg mødt med utrolig ubehagelig og uprofessionel adfærd. Jeg blev kaldt en idiot og andre nedværdigende ting fordi jeg ikke ville sejle med færgen, mens jeg sad med min søn, der havde en alvorlig og synlig skade.
Det viste sig også, at der ikke findes en hjertestarter på øen, hvilket er overraskende og uansvarligt, især i lyset af den type uheld, der kan forekomme når så mange mennesker er samlet på sådan et sted.
Selvom Flakfortet byder på spændende udforskning for børn, kan jeg ikke anbefale dette sted, så længe det drives under nuværende forhold. Sikkerheden og den måde, hvorpå kriser håndteres, skal forbedres markant for at sikre et sikkert og imødekommende miljø for alle besøgende.