Fjordinterior Anmeldelser

2,1

Jeg købte et stenbord hos Fjord Interior i december 2024. Efter ca. 15 måneder opstod der en gennemgående revne i bordet – i selve samlingen hvor bordet er limet sammen. Bordet har ikke væ... Se mere

Købte 2 Tell me more lysestager large og medium og tilhørende lys. Der mgl to lys i pakken og da jeg søgte på nettet - opdagede jeg at Tell me more lysestager er kr 150,- billigere øvrige steder o... Se mere

Har netop haft den dårligste oplevelse hos Fjordinteriør. Vi laver en skriftlig aftale om at jeg skal købe et bord igennem dem - en udstillingsmodel, som vi aftaler pris på. De vil finde ud af fragt... Se mere

Under middel

Det tager typisk over 1 måned at svare

2,1

Man skal lede længe efter sådan en…

Man skal lede længe efter sådan en dårlig service! Ikke til at komme i kontakt med og ignorere sine kunders mails.
Har aldrig oplevet magen til grim attitude og arrogance, når først man så endelig får kontakt ved opkald.

8. marts 2023

Tilfreds kunde

Jeg er meget glad for den stol jeg har købt hos Fjord Interior. Derudover har jeg oplevet super fin kundeservice i forbindelse med købet. Jeg har både skrevet med butikken via Instagram og e-mail, hvor jeg begge steder har oplevet at få hurtigt svar på mine henvendelser.

22. december 2022

Personlig og hjælpsom kundeservice

Af alle mine oplevelser hos Fjord Interiør har jeg aldrig haft en dårlig! Jeg bliver altid mødt af et velkomment personale, som tager sig tid til at hjælpe. Personligt synes jeg at butikken har en enormt god atmosfære med professionel hjælp hver gang.
Jeg har aldrig haft problemer med de vare jeg har købt og hvis det en dag skulle ske, er jeg sikker på at Fjord Interiør vil tilbyde den bedste service og hjælpe.
Alle burde gøre sig slev en tjeneste og besøge butikken.

4. januar 2023

Dårlig kvalitet af marmorbord

Hvor ville jeg ønske, at man var lidt bedre til at gå ind og læse anmeldelser om en virksomhed inden, at man køber noget derfra.

Så var jeg nok ikke endt med et ødelagt bord.

Vi bestilte et marmorbord fra Fjord januar 2022. Det første bord, som de leverer går i stykker, da fragtmanden skal bære det ud af bilen. De tog bordet med retur og jeg skriver i en sms, at jeg er bekymret for bordets kvalitet og om det sker for mange af deres borde. De forsikrer mig, om at jeg bare var mega uheldig.

Vi modtager et 'nyt' bord senere, hvor det viser sig, at de blot har limet hjørnet fast igen (som knækkede af første gang, at de skulle levere det)

Vi synes, at bordet er utroligt flot og efter at have læst alle dårlige anmeldelser herinde, så ignorerer vi det bare og håber det vil holde. Nu står vi og bordet er knækket midt over efter, at jeg blot støttede mig til bordet, da jeg rejste mig op. Jeg vil ikke engang prøve og reklamere, da det virker som spildt arbejde. Ingen stenhuggere eller naturstensteknikere vil røre bordet, da det er så dårlig kvalitet og konstruktionen alt for svag.

Jeg har forhørt mig hos Fjord, hvilket lim, som de bruger, men heller ikke noget svar.

Det hører også med til historien, at da de i sin tid skulle levere bordet første gang på en aftalt dato dukkede de aldrig op og tog heller ikke telefonen. "de havde glemt det".

4. januar 2023

Bord flækket efter 4 mdr.!

Anbefaler ingen at handle her!
Vi købte for 4 måneder siden et sofabord i marmor. Bordet er nu flækket i forbindelse med, at vi skulle rykke på det hjemme i vores stue. Jeg skriver til butikkens info-mail + Instagram adskillige gange uden svar, og derfor tager jeg i dag forbi butikken og spørger hvad deres procedure er i disse situationer. Jeg bliver mødt af en vred ekspedient, der fortæller mig, at jeg selv har ødelagt bordet, og at jeg derfor hverken kan få et nyt eller få mine penge tilbage. Da jeg forklarede ekspedienten om reglerne i købeloven, blev hun blot mere vred og forlod rummet.
Til butikken: jeg forventer, at I besvarer min mail og indvilliger i at refundere mine penge inden for 7 dage, idet jeg ellers er nødsaget til at indlevere stævning til byretten i Næstved.

21. september 2022

Hej Anna Amanda.

Jeg kan kun sige til dig, hvad jeg også sagde til dig i butikken igår:

Bordet havde ingen fejl eller mangler da du købte det.

Jeg kan desværre ikke stå til ansvar for hvad du gør ved dit bord hjemme ved dig.

Bordet er lavet af marmor - og er ret tungt, så da du fortæller mig i butikken, at du har løftet det alene - mener jeg at chancerne for at komme til at støde eller sætte bordet for hårdt ned på gulvet, er ret store.

Jeg kommer ikke til at give dig pengene retur.

Mvh Steinvør/Fjord Interior

Jeg har desværre en kedelig oplevelse…

Jeg har desværre en kedelig oplevelse med Fjord Interiør. Havde bestilt en fod og lampeskærm, som blev leveret meget hurtigt (hvilket var super). Dog havde skærmen lidt skade under transporten - og jeg tager foto af den beskadigede skærm og sender en mail til Fjord Interiør, hvor jeg gør opmærksom på jeg reklamerer. Jeg hører ingenting, så skriver jeg en reminder til dem - jeg hører fortsat intet fra dem. Jeg sender så lampe og fod retur (som reklamation) til Fjord Interiør den 9. august - kan spore min pakke at den er modtaget dagen efter hos Fjord Interiør. Her den 17. august har jeg fortsat ikke hørt fra dem. Jeg har stor forståelse for at der kan være ventetid og sommerferie - men tænker at det efterhånden er lang tid, hvor deres reaktion på min henvendelse udebliver. Nu venter jeg spændt på, hvornår min indbetaling returneres til mig.

17. august 2022

Besvarelse fra Fjordinterior

Hej Anette. Beklager at dine penge ikke er kommet retur endnu....Vi kom tilbage fra ferie d.11.08 - og tilbageførte pengene til dig d. 15.08.
Der kan godt gå op til 7 dage før de er på din konto.
God dag til dig.
Mvh Steinvør/Fjord Interior

Super oplevelse- der gik 4 dage fra…

Super oplevelse- der gik 4 dage fra bestilling til bordet landede hos os i Aarhus. 👌🏼☺️

14. juli 2022

Besvarelse fra Fjordinterior

Tak Marie - håber at du bliver glad for dit bord. Hvis du har nogle spørgsmål så ring på 27590194 - hvis vi ikke tager tlf, så send en sms :)

Øv en ærgerlig oplevelse

Normalt anmelder jeg ikke på Trustpilot, men føler mig desværre nødsaget i denne situation.

For cirka 2 måneder siden er min kæreste og jeg inde i FjordInterior, hvor de har et smukt spisebord sat ned fra 14.000kr til 7000kr. Da vi bor i nærheden af Aarhus spørger vi ind til mulighederne omkring fragt til Aarhus. Vi får dengang af vide, at fragten til Aarhus er gratis. Min kæreste og jeg får desværre et indtryk af en medarbejder som ikke ønsker at lave et salg, mens vi fysisk er i butikken. Vi får af vide “I kan bare bestille det gennem vores hjemmeside” og en attitude som giver os en følelse af, at vi ikke er fine nok til at handle hos dem. Vi læser de ærgerlige anmeldelser på Trustpilot, og får vores egen dårlige fornemmelse bekræftet, hvorfor vi forlader butikken. Øv.

Jeg kunne dog ikke glemme det smukke spisebord, og blev meget glad da jeg i weekenden så på deres Instagram, at spisebordet nu var sat ned til 5000kr. Trods en dårlig oplevelse i butikken valgte vi, at vi ville købe det. Da jeg spørger ind til fragt til Aarhus får jeg denne gang af vide, at fragten koster 800kr. Jeg stiller mig undrende over for, hvorfor der for 2 måneder siden var gratis fragt på det, og fragt nu koster 800kr. Medarbejderen svarer, at det er fordi det er på udsalg. Jeg tjekker FjordInteriors hjemmeside og læser under deres fragt og leveringsoplysninger, at der er gratis fragt ved køb over 1000kr. Der står INGEN steder på deres hjemmeside, at udsalgsvarer koster 800kr i fragt. Jeg skriver igen til FjordInterior og beskriver min forvirring, hvor jeg blot får af vide at “der ikke er så meget at være forvirret over, og hvis du ikke har lyst til at købe bordet kan du jo bare lade være”. Men jeg vil jo gerne købe bordet? Til de 5000kr som de reklamerer med på deres Instagram side (I mellemtiden har FjordInterior ændret prisen på bordet til 5800kr på hjemmesiden).
Jeg spørger efterfølgende ind til, om en kurv på udsalg til eksempelvis 400kr så koster 1200kr fordi der kommer 800kr ekstra i fragt, hvilket jeg aldrig får svar på.
Dog svarer medarbejderen, at bordet koster 5000kr ved afhentning i butikken og 5800kr på hjemmesiden til trods for, at de oplyser at der er gratis fragt ved køb over 1000kr på deres hjemmeside.
En RIGTIG ærgerlig oplevelse, hvor butikken er i modstrid med sine egne fragt- og leveringsoplysninger.

Den efterfølgende dag laver FjordInterior et nyt opslag, hvor de orienterer om, at prisen på de 5000kr for bordet kun gælder, hvis man afhenter bordet i butikken (better safe than sorry 24 timer senere).
Øv, øv, øv!

OPDATERING 18/7:
Jeg bliver efter min anmeldelse på trustpilot kontaktet af FjordInterior privat via Instagram. Hun vil igen gerne uddybe situationen, hvor jeg igen stiller mig undrende over for, hvorfor fragten koster 800kr når de oplyser at der er gratis fragt ved køb over 1000kr på deres hjemmeside. Jeg har stillet FjordInterior det spørgsmål mange gange, uden at få svar på det. Afslutningsvis får jeg en besked om, at vi ikke kommer videre (det er jeg helt enig med dem i). Herefter får jeg en sidste besked fra dem, hvori der står, at hun har haft sin butik i 9 år og aldrig har haft et lignende problem som
med mig, samt at hun synes hun havde et godt tilbud, som åbenbart ikke var godt nok til mig. Ligeledes skriver hun, at hun har svaret på alle mine spørgsmål (det er jeg ikke enig i, da hele sagens kerne: “hvorfor koster fragten 800kr, når I oplyser gratis fragt ved køb over 1000kr” aldrig er blevet besvaret). Ejeren skriver også, at hun giver op på mig, hvorefter jeg bliver blokeret.

Igen. En rigtig ærgerlig situation, hvor den desværre også bliver personlig i beskederne fra FjordInterior til sidst. Rigtig dårlig kundeservice!

12. juli 2022

Besvarelse fra Fjordinterior

Kære Caroline. Som jeg har skrevet til dig mange gange på instagram - så kunne du købe bordet på instagram og afhente i butikken for 5000kr. Du spurgte hvad fragten kostede til Århus og jeg oplyste dig at det kostede 800kr. Bordet var sat på hjemmesiden til 5.800kr og inkl i det er der gratis fragt - ergo den den samme pris som jeg oplyste dig om via instagram, netop 5.000 for bordet og de 800kr for fragten.
Hvis du har nogle spørgsmål så ring på 27590194 - hvis vi ikke tager tlf, så send en sms og vi vender tilbage hurtigst

Fantastisk kundeservice!

Fantastisk kundeservice!
Jeg bestilte en kurv på deres website, til trods for de blandede anmeldelser. Jeg blev derefter ringet op af en venlig mand fra Fjord Interior der spurgte om ikke han skulle tage den med til Hellerup for mig, da vi begge boede i området. Jeg afhentede kurven hos ham men synes så den var for lille da jeg kom hjem. Skrev derfor til dem og dagen efter stod jeg med en større kurv og den gamle tog han med tilbage. Hurtig respons og virkelig venlig mand!

2. maj 2022

Besvarelse fra Fjordinterior

Tak Gry, for din venlige omtanke og at du tog dig tid til at give os en 5-stjernet anmeldelse:)

God oplevelse, til trods for forsinket levering.

Normalt bruger jeg ikke tid på anmeldelser, men her tænker jeg at gøre en undtagelse :)

For 3 måneder siden forudbestilte vi et sofabord og da dagen kom hvor vi gerne ville have bordet leveret, skrev jeg igen til Fjordinterior og aftalte levering ugen efter. Desværre skete der en fejl (muligvis ved fragtfirmaet), så bordet blev ikke leveret som aftalt.

Der gik en uge uden kontakt (grundet helligdage i forbindelse med påsken) og da jeg blev lidt utålmodig, hoppede jeg på Trustpilot. Det skulle jeg aldrig have gjort, for her så jeg den ene dårlige anmeldelse efter den anden og blev straks nervøs for om bordet nogensinde ville blive leveret.

Heldigvis var der ingen grund til bekymring, for umiddelbart efter påske ringede de og beklagede fejlen (og den manglende respons) og dagen efter blev vores smukke sofabord leveret, som lovet :)

22. april 2022

Virkelig smukke ting men dårlig…

Virkelig smukke ting men dårlig kundeservice. Jeg undrer mig over den manglende besvarelse både på mail og Instagram. Jeg har skrevet flere gange vedr. spørgsmål til vare og andet. Men der er ingen reaktion. Det er for dårligt!

2. marts 2022

Besvarelse fra Fjordinterior

Hej - de eneste mails jeg mener at jeg har, der ikke er besvarede, er fra diverse personer der henvender sig ang. reklamer og gratis varer via Instagram. Sådanne henvendelser får vi rigtig rigtig mange af og her tænker jeg at hvis ikke den bliver svaret, så er det nok fordi at vi ikke er interesserede.

Hvis jeg tager fejl af hvad lige din henvendelse drejer sig om, så er du velkommen til at skrive en mail på hello@fjordinterior.dk - og vi svarer dig indenfor 24 timer.

Mvh
Steinvør

Vanvittigt!

Helt vanvittig måde at drive virksomhed på!

Jeg bestiller en stol på deres hjemmeside, opdager at det var den forkerte model, placerer en ny ordre og beder om at få den første ordre annulleret - bekræftelsen herfor kom dagen efter, men alligevel er beløbet trukket for begge ordrer, og fortsat ikke refunderet på trods af 7 rykkermails henover 5 uger.

11. januar 2022

Virkelig dårlig oplevelse… købt dyrt…

Virkelig dårlig oplevelse… købt dyrt bord som er gået i stykker. De svarer ikke tilbage, når man reklamerer (vi har ringet og skrevet mails adskillelige gange). Vi er blevet “ghosted” i 2 mdr. Vi har mødt op i butikken, hvor vi blev mødt med en afvisende kommentar om, at de ikke kunne huske, at se nogensinde har haft bordet til salg.
Det er min første kommentar nogensinde på trustpilot, men føler mig nødsaget til at advare andre om denne oplevelse.

10. januar 2022

Besvarelse fra Fjordinterior

Hej Simone. Jeg er lidt uforstående overfor din kommentar, da vi har været oppe hos jer og forsøgt at reparere bordet for jer og da dette ikke lykkedes fik i jeres penge retur?

Mvh
Steinvør
Fjord Interior

Bestilte en skål af forstenet træ hos…

Bestilte en skål af forstenet træ hos Fjordinterior, pakken blev sendt allerede dagen efter bestilling, desværre var skålen slået i stykker ved ankomst (Fragtfirma GLS). Efter en meget servicemindet og imødekommende samtale med Fjordinterior blev en ny skål sendt afsted under en time efter. Det kan vist ikke gøres bedre. Alt i alt en super god oplevelse at handle med Fjordinterior.

13. december 2021

Jeg anmelder normalt ikke på…

Jeg anmelder normalt ikke på trustpilot, men jeg må sige, at jeg aldrig har oplevet magen til dårlig service i deres butik. Vi kommer for at vil købe både bord, stol og sofa, og får besked på at der er leveringstid på 12 uger på sofa og stol, og bordet kan vi hente dagen efter. Vi fortæller derfor, at vi vil tænke over både sofa og stol til dagen efter. Dagen efter da vi kommer igen for at bestille stol og sofa, får vi besked på at det ikke er muligt at bestille stolen på trods af, at vi dagen forinden fik fremvist stofprøver. Bordet har for mange huller til vores smag, så de vil hente et nyt bord hjem til trejdedagen. Da vi så kommer i dag (tredjedagen), er bordet gået i stykker, og de vælger ikke at give os besked herom, så vi er igen kommet forgæves og har brugt tid på at komme dertil.

29. september 2021

Hej Laura,

Er desværre lidt forundret over din stjerne for dårlig service.
Det er korrekt at stolen har en lang leveringstid, som min kollega gør jer opmærksom på, og melder ud at det nok er en bedre idé at bestille den når den er på lager. Sofaen får I at vide I kan få før de 8-10 uger. Vi tilbyder at vi kan få et andet bord ind til jer, end det som er udstillet til dagen efter. Desværre knækker der noget af bordet af, lige før I kommer. Det er vi slet ikke herre over. I er ikke blevet mødt med andet end ærlighed og venlighed.
Beklager i føler at I har spildt jeres tid.

mvh

Kære Fjord Interior,

Jeg har kun haft gode oplevelser hos jer.
Har købt adskillige af jeres smukke ting, og har kun modtaget rigtig god behandling af jer.
Har købt masser af jeres krukker fysisk i butikken, og har sågar fået hjælp til indretning uden beregning.

Tusind tak!

28. september 2021

Kære Fjord Interior,

har købt en sofa fra jer, og den kom som forventet (dog en lille uge senere) Vi er rigtig glade for for den, og fik også gratis levering til kantsten.

Vi er meget glade for Fjord!
Tak:)

28. september 2021