2,9

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Ren svindel!

Ren svindel!!
Virker som et populært nettsted for Turinteresserte, men der er tilnærmet ingen aktivitet på siden. Prøvd og avslutte, men trekkes enda fra konto. Må fysisk sperre dem i nettbanken da det er ingen svar å få. Svindel!!!

14. februar 2026

App som stadig kræsjer og lite aktivitet

App som stadig kræsjer og det blir ikke tatt tak i selv om jeg har meldt fra flere ganger om problemene det siste året. Når man prøver å laste opp bilder kræsjer det gjentatte ganger, så det blir så og si 0 aktivitet der annet enn fra de som jobber i fjelltid og har en annen type tilgang enn de betalende medlemmene

29. december 2025

Fanget for alltid 2

Får ikke sagt opp konto , umulig å logge seg inn også da konto er slettet.

Ingen respons på kundeservice eposten.

Ser ut som man bare må bli støttemedlem fram til Visa-kortet går ut på dato.

10. november 2024

Inkluderende turnettverk!

En herlig gjeng turglade folk, samlet på en plass - spredd utover det langstrakte land🤩 Det skjer mye forskjellig igjennom året, som man kan bli med på😊 Jeg meldte meg inn for noen år siden, og fra dag èn følte jeg meg inkludert! Nå den dag i dag har jeg fått mange nye venner for livet☺️ Jeg ville ikke vært foruten!

14. januar 2025

Fjelltid er et inkluderende turnettverk for alle

Fjelltid er et inkluderende turnettverk for folk i alle aldre og ferdighetsnivå. Man kan komme som man er og blir varmt og godt mottatt. Jeg reiste på min første Fjelltid-tur høsten 2017. Kjente ingen men ble tatt imot som om jeg var en gammel bekjent.

12. december 2024

Høstsamling med Fjelltid 2022

Sosiale og inkluderende turledere som ser hver enkelt turdeltager. Godt planlagte turer på samlingen med mulighet til å velge mellom forskjellige vansklighetsnivå😃
Dette var på min første tur med fjelltid i Oktober 2022. Fikk ikke mulighet til å legge inn det årstallet under dato.

14. oktober 2024

Fanget for alltid

Fanget for alltid
Har prøvd å komme meg ut av mail - lista mange ganger, blir fremdeles spammet. sist fikk jeg svar om at det selvfølgelig skulle fikses, men kommer fremdeles en haug av søppelpost. så skal du teste, husk at det er en testperiode for life time. kan evt lage en egen mail som du kan slette etter bruk :p Useriøst

PS: dato for opplevelsen har strekt seg over flere år, tror jeg meldte meg inn 2016, så har nok brukt mer tid på å kjempe mot enn jeg faktisk har brukt inne på siden.

27. marts 2024

Er dette din virksomhed?