I think it is a very good website
I think it is a very good website, they can solve the problems very quickly
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
I think it is a very good website, they can solve the problems very quickly
Fusk! Jeg forsøgte ikke engang at tilmelde mig hos dem, men til en anden side som åbenbart også er fusk. Heldigvis kunne jeg se på netbank at betalingen var gået til Fitvid og jeg fik med det samme spærret mit kort så jeg trods alt kun blev svindlet for 22 kroner. Ingen af deres "muligheder" for at stoppe betalinger eller noget i den dur virker så der er ikke andet at gøre end at spærre sit kort!
9/4 2024 opdatering: Nu spammer de mig med emails, opkald mm. for at få mig til at fjerne denne anmeldelse.
1/5 2024 opdatering igen: Nu spammer de mig i stedet med emails hvor de beskriver at de ikke spammer mig med emails, sikken ironi, selvfølgelig stadig med tiggen og beden om at jeg sletter min anmeldelse.
29/5 2025 endnu en opdatering: der er gået et år og nu er de begyndt at spamme med emails igen.
26/10 2025 nok en opdatering: efter endnu en mail med tiggeri om fjernelse af denne anmeldelse, har de nu rapporteret anmeldelsen her for "skadeligt eller ulovligt indhold". Ironien vil ingen ende tage.
10/11 2025 forhåbentlig sidste opdatering: jeg bliver nu højt og helligt lovet at jeg ikke vil blive kontaktet yderligere men de vil naturligvis stadig meget gerne have min anmeldelse her fjernet "så de kan give mig mine penge tilbage" - som om de ikke har fattet at jeg er rimelig ligeglad med de 22 kroner.
TLDR: Hold jer væk fra Fitvid.pro (for ellers kommer i aldrig væk fra dem)
Jeg har købt et par cykelbukser, som jeg har modtaget og der er trukket kr 319,81 på mit kort.
Men nu starter problemerne.
D. 15. sep. 2022 er der yderligere trukket kr. 319,77 og igen d. 21. sep. kr. 319,78.
Nu er kontoen spærret.
Jeg har sendt mail til firmaet fitvid.pro og afventer svar