Fedt center. Nem indgang og god størrelse. Fint musikniveau. Venligt personale. Eneste kommentar er indgangspartiet i vinterperioden. Man får desværre våde fødder hvis man ikke er meget let på tå.

Alt under et tag. Yoga,Hyrox,bodypump,boksning samt et kæmpe udvalg af maskiner, til både styrke vægtløftning og bodybuilding, et center for alle, med en fantastisk stemning Altid tid til hygge og s... Se mere

Et virkeligt godt sted, hvis man kan li disciplineret tortur 🏋️🏃‍➡️🏃🧘😉 Ja, der under høre yoga til. Det har været noget af det mest overraskende. Men instruktøren(👹) er dygtig og meget u... Se mere

Fantastisk center! Gode maskiner (og der er stort set altid den ledig man skal bruge), god service og fantastiske åbningstider :) Som enlig mor med skiftende arbejdstider, gør det træningen så mege... Se mere

1. Fitnesscenter

Fitnesscenter i Ringsted med plads til alle! Vi tilbyder markedets bedste træningsmaskiner, mange forskellige hold, frugt og kaffe til medlemmer og altid god stemning og personale med smil på læben 😊

4,9

FitnessLab

FitnessLab. Der er så meget godt at skrive om dette træningscenter men hvis jeg skal nævne bare et par af dem så vil jeg sige et kæmpe TAK til Jakob og Katrine som ejer. De gør så godt et arbejde for centret og for os medlemmer at det helt fantastisk. Og medarbejderne er i en hel anden verdensklasse. Så smilende og imødekommende altid. De gør at man får en fed oplevelse hver gang man er til træning. Til sidst men ikke mindst er det nok den bedste træningscenter jeg har trænet i i alle de mere end 20 år jeg har trænet. Fortsæt endelig det gode arbejde. Tak for alt.

Besvarelse fra Fitnesslab

Hej A! Wow 🥰 Det er os der takker. Tak for at være medlem hos os.

Alt under et tag

Altid tid til hygge og snak, stort udvalg af supplement fra Scitec, tøj, gratis kaffe og frugt, iskolde protein shakes , maskine med stort udvalg i varme og kolde drikke oma.

Hej Louise. Tak for alle de positive ord 🤩

Verden bedste center 💪

Verden bedste center 💪

De fedest maskiner - de sødeste ejer & personale der altid er klar på at hjælpe eller give gode råd 🙏

Altid lækkert rent & alt spiller Max

Hej Anita! Tak. Vi har også verdens bedste medlemmer 😃💪🏼

Alsidigt center for både nye og erfarne…

Alsidigt center for både nye og erfarne samt både unge og ældre.
Centret er under konstant udvikling, nye tiltag sker ofte og der lyttes og handles fra ejerne på ris og ros fra brugerne.
Nu også med Hyrox.
Incl i abbonentet er der bla. også yoga,bodypump,spinning,boksning og meget mere under samme tag.
Kæmpe plus er at der er åbent åbent 24/7/365

Hej René. Tusind tak for de fine ord 😃

Fantastisk center

Fantastisk center, gode maskiner, der er rent og nydeligt hver dag.
Personalet er behjælpelige og venlige at snakke med.
Igen et fantastisk center.

Hej Rudi. Dejligt du bemærker, at vi prøver at holde en god standard. Tak 😃

Fantastisk center!

Fantastisk center!
Kæmpe udvalg af nøje udvalgte maskiner!
Der mangler dog et poseringsrum!
Ellers helt perfekt

3. marts 2025

Besvarelse fra Fitnesslab

Hej Oliver. Tak for din anmeldelse :D Den er vi glad for. Mht. poseringsrum, så er det ikke det størstedelen af vores medlemmer efterspørger og derfor har vi ikke et decideret poseringsrum. Men vi har dog holdsalen, som man altid må bruge, når der ikke er hold :)

Altid rent

Altid rent, pænt og vedligeholdt. Stort udvalg af maskiner.

2. marts 2025

Hej Katrine. Tak! Det er virkelig også noget vi prioriterer 😃🙏🏼

Et dejligt og meget alsidigt center for…

Et dejligt og meget alsidigt center for både nye/erfarne som unge og ældre.
Centret udvikler sig konstant..
Ny også som Hyrox center.👍
Der er yoga,bodypump,spinning,boksning og meget mere under samme tag..og så er der åbent 24/7/365

16. januar 2025

Hej Heino. Tak for din flotte anmeldelse 🤩

Bedste center man kan træne i

Bedste center man kan træne i, der er plads til alle typer uanset alder kropsform osv, du får ikke bedre trænings fællesskab, ejerne er helt fantastiske og gør alt for deres medlemmer, det er virkelig guld værd!!

28. februar 2025

Besvarelse fra Fitnesslab

Hej Signe. Hvor er det dejligt at høre. Det betyder meget for os, at alle føler sig velkomne 😊

Altid venlige mennesker

Altid venlige mennesker, og et dejligt center man føler sig altid velkommen,

Hej Oliver. Det er vi glade for, det betyder meget for os. Tak 😃

Kanon center

Kanon godt center hvor der plads til alle og alt i lækkert udstyr
Alle er flinke og man kan deles om cardio udstyret
Så helt klart 5 stjerner
Og så der en god kop kaffe efter hver træning

Hej Allan. Tak for de flotte ord og de 5 stjerner 🤩

Super flot og nice center

Super flot og nice center, alt hvad man skal bruge. Plus personalet er super venlige og i møde kommende.

Hej Martin. Tak for de søde ord 😃

Klart Ringsteds bedste træningscenter

Klart Ringsteds bedste træningscenter! Altid massere af plads, gode maskiner, og når noget går i stykker bliver det hurtigt repareret

Hej Sebastian. Tusind tak 😃🙏🏼

Bedste center og træne i

Bedste center og træne i. Har været mange centre igennem de sidst 15 år. Og det her sted slår dem alle. ejerene Og resten af personalet altid søde glade og i møde kommende. Alt grej og maskiner spiller bare til perfektion. Og alle deres hold træninger som man kan tilmelde sig på. Så hvis man går op i lækre maskiner fedt sammen hold og et lækkert center. Så er fitness lab hver og træne i

Sikke et skulderklap! Tusind tak Kasper 😃

Vanvittigt godt center

Vanvittigt godt center, massivt udvalg af udstyr, top professionelt personale!
Det er indbydende, rent og perfekte åbningstider.

Hej Morten. Tak for det 🤩