Zeer tevreden over Fitness Seller en vooral over de klantenservice! Vanaf het eerste contact ben ik uitstekend geholpen. De communicatie is snel, vriendelijk en persoonlijk, en er wordt echt meege... Se mere
Virksomheden har svaret
Wederom zeer tevreden over Fitness-seller. De bestelling werd sneller geleverd dan verwacht, maar daar werd uitstekend over gecommuniceerd. Alles wat ik tot dusver heb besteld is van uitzonderlijke kw... Se mere
5 sterren voor de service, levering en kwaliteit van de producten. Bij de levering bleek één rubbermat beschadigd te zijn. Ik had dit zelf eigenlijk te laat gemeld, maar een medewerker van Fitnes... Se mere
Virksomheden har svaret
Wilde graag de lokale economie ondersteunen dus in de buurt het product gekocht zodat ik het ook niet thuis hoefde laten bezorgen, maar kon ophalen. Prijs was ook zeker in orde: Ongeveer de helft van... Se mere
Virksomheden har svaret
Fitness Seller is specialist in krachtsport. Ontdek het grootste assortiment trainingsmaterialen voor krachtsport en functional fitness, van professionele krachttoestellen tot halterstangen, halterschijven, dumbbells, sportvloeren en talloze accessoires. Met onze exclusieve merken zoals ATX en Fortex bieden wij de nieuwste innovatieve producten aan. Onze webwinkel is er voor alle liefhebbers van krachtsport, van thuisgebruikers tot ervaren atleten, personal trainers, fysiotherapeuten, sportscholen en andere bedrijven en verenigingen.
Dr. Nolenslaan 113, 6136GM, Sittard, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Slechte Klantenservice, jammer dat je zo bot word behandeld door de klantenservice als je een vraag stelt, je krijgt amper antwoord en ze kunnen niks en willen niks.

Besvarelse fra Fitness-seller.nl
Gemaild om te vragen wanneer de ATX Power Bar terug in voorraad is, binnen de 10 minuten een duidelijk en vriendelijk antwoord ontvangen.
Uiteindelijk heb ik de Competition Powerlifting Bar besteld op donderdagavond. Ondanks de mededeling dat er 5 werkdagen vertraging zou zijn is deze toch de volgende maandag verstuurd en heb ik ze dinsdagmiddag ontvangen. Top!

Klantenservice:
In eerste instantie gemaild met de vraag wanneer powerracks weer op voorraad zijn. Ik kreeg snel en vriendelijk antwoord.
Toen de eindelijk op voorraad waren meteen in alle haast besteld en vergeten lat pully erbij te bestellen. Dit betekende dus extra verzendkosten. Even contact opgenomen en de bestelling werd samengevoegd. Verzendkosten zijn terugbetaald van de lat pully.
Vervolgens tijdens het in elkaar zetten van het powerrack was er een probleem met een kromme hoek. Klantenservice reageerde weer heel snel met een oplossing.
Verzending:
Producten waren sneller verzonden dan verwacht met deze corona drukte.

Besvarelse fra Fitness-seller.nl
Ik heb een medicinebal besteld. Netjes op tijd geleverd en het prodict voldoet aan de verwachting! Ik zou er met een gerust hart nogmaals bestellen!

Besvarelse fra Fitness-seller.nl
Gezien de grote drukte door de corona toch een grote bestelling op de kop kunnen tikken na hun automatisch melding systeem wanneer iets op voorraad is. Na mijn bestelling wou ik de dag erna nog iets groot na bestellen en dit is zonder problemen verlopen. De bestellingen werden samen gevoegd en het tweede bedrag van shippings kosten werden mij terug gestort binnen de week. De bestelling kwam aan binnen de 4 dagen en alles was goed ingepakt en zonder schade! Indien er terug voorraad is van meer spullen zal ik hier zeker nog veel aankopen doen voor de home gym!

Besvarelse fra Fitness-seller.nl
Ondanks de drukte in de webshop met aangegeven verwerkingstijden van 5-10 dagen, heb ik tóch een dumbellset van 11 stuks binnen 3 werkdagen ontvangen!
Ik heb in totaal 22 hexa dumbells besteld. Zeer goede kwaliteit!
Deze dumbells heb ik besteld na het zien van hun Instagram post waarin ze hun nieuwe voorraad aangaven.

Besvarelse fra Fitness-seller.nl
Super bedrijf ! Helaas door de Corona niet alles op voorraad maar welke aanbieder heeft dat wel? Ze hebben er goed op ingespeeld om je aan te kunnen melden voor een e-mail notificatie zodra iets op voorraad is. Daarnaast is de klantenservice erg professioneel en snel. Je stuurt een e-mail en voor je het weet heb je al een antwoord . Zeer maar dan ook zeer tevreden over fitness seller. Kwaliteit is uitstekend voor een zeer nette maar dan ook scherpe prijs . Top!

Besvarelse fra Fitness-seller.nl
De levering van mijn eerste bestelling bij fitness-seller zou iets langer duren wegens drukte en omdat de voorraad recent was aangevuld. De informatievoorziening hierover was wel heel goed. Ik kreeg zeer snel reactie en met geen valse verwachtingen. Ondertussen had ik een andere bestelling geplaatst, waarvoor ik dus ook leverkosten had betaald. Maar zonder zelf daar iets van te melden, zijn mijn bestellingen gecombineerd en kreeg de leverkosten van de tweede bestelling gewoon terug. Ik bestel regelmatig online en dit is echt een goed voorbeeld van hoe je je klanten hoort te behandelen. Top service en producten van goede kwaliteit!

Besvarelse fra Fitness-seller.nl
Snelle reactie en goed geholpen.
Enige verkoper in Nederland die knappe halters en gewichten verkoopt.
De beste voor fitnessmateriaal! Helaas veel uitverkocht door corona waardoor ik mijn home gym niet zo snel kan uitbreiden als ik zou willen maar ATX is het wachten waard. Ondanks de drukte werd mijn bestelling snel geleverd.
Wat een aanfluiting.
Ik en m’n broer wat besteld. Ik een afhaalbevestiging, hij niet. Medewerker Fitness seller bij het afspreken voor het ophalen van mijn spullen over de spullen van mijn broer. “Ik kan niet garanderen dat het klaar ligt maar we gaan ons best doen. Helemaal top.
Kom ik daar. 2 uur rijden. Ligt het niet klaar. Medewerker Fitness seller “nee ik kan het echt niet pakken”. Ik, maar mevrouw het is 1 barbell en een paar plates. “Nee kan echt niet”.
Kom ik thuis. Na weer twee uur rijden. Krijgt m’n broer z’n afhaalbevestiging....
Wat een service om van te huilen. En dan nog 40 euro verzendkosten rekenen.
Ik stond gewoon naast stellingen met barbells daar in het magazijn
Dit bedrijf heeft twee zeer vermogende klanten verloren.
=====================
In aanvulling op uw reactie.
Ik wil eerste even starten met het feit dat u direct op mijn broer zijn prive mail reageert op MIJN review. Hoogst onprofessioneel. Mijn broer heeft bij u diverse orders geplaatst en betaald en u dient de service die u bied uit te voeren.
Bovenstaande zorgt er nogmaals voor dat we bevestiging krijgen dat wij na onze geplaatste orders geen zaken meer met jullie doen.
Het verweer van de "bestelling zit in een traject" klinkt met name als een paarse olifant verhaal wat ik ten zeerste betreur.
Zoals ik al had aangegeven in mijn review gaat het mij er niet om dat u niet kunt leveren op het moment dat ik er ben. Dat wist ik van te voren.
Het gaat er mij om dat ik daar sta en dat ik voor dat ik thuis ben te horen krijg dat het wel klaar ligt.
Dat het in het systeem zit is dan natuurlijk een slecht argument. 2 minuten 1 barbell pakken en 3 setjes plates gaat u echt geen probleem opleveren maar wel 2 zeer tevreden klanten. U refereert verder aan het feit dat er meerder klanten stonden te wachten. Deze stonden niet in uw wachtruimte en ook niet bij het afhaalpunt. Ik ben dan ook benieuwd waar deze klanten wel stonden te wachten.
Mijn advies zou zijn om een review een volgende keer iets beter door te lezen en op de persoon te reageren die de review plaats. Niet iemand anders. Mocht u nog een reactie willen geven dan heeft u mijn emailadres.

Besvarelse fra Fitness-seller.nl
Pijlsnelle levering. Deze werd volgens mij met de SpaceX raket naar mij gebracht.
Erg tevreden over de barbell. Evenzo over de vloermatten en de collars.
TIP TOP!

Besvarelse fra Fitness-seller.nl
Erg goede website. Binnen 2 werkdagen altijd alles in huis gehad met coronatijden. Goede duidelijke klantenservice zowel telefonisch als via mail. Top. Ook de materialen zijn erg goed en nog eens goed geprijsd ook.

Lat pulley:
Levering supersnel. Ze helpen je telefonisch bij het monteren.
Goede kwaliteit spullen.
Er ontbrak een klein element die ze gelijk hebben nagestuurd.
Prima bedrijf!

Besvarelse fra Fitness-seller.nl
Very fast, very professional, I'll recommend Fitness Seller with pleasure to all my friends. Support customer service is very professional, they answer fast and the resolved all my problems. Thank you.
Best regards,
A happy customer

Besvarelse fra Fitness-seller.nl
Net als bij andere reviews was ik heel tevreden over de correctheid van de levering. Echter paste door misbegrip aan mijn kant de levering niet geheel zoals ik bedoeld had. Dit probleempje werd door Fitness-Seller zeer genereus opgelost. Uitstekende after sails.

Besvarelse fra Fitness-seller.nl
Heel goeie service, en bestelling super snel en goed ontvangen. Betrouwbaar en contact met vriendelijke medewerkster. Helaas door corona is er voorraad problemen, maar ik hou t in de gaten. Heb nog meer nodig :)

Besvarelse fra Fitness-seller.nl
Ik kocht de laatste maanden regelmatig nu en dan materialen bij hen ivm Krachttraining, ik doe dit langzaam daar ik nog aan het opbouwen ben ivm mijn programma’s. De producten die zij verkopen zijn echt wel top. Ik zal daar nog veel kopen, maar rustig aan. En zelfs als men daar niet onmiddellijk alles koopt, blijven ze daar correct en ook vriendelijk.