Zeer tevreden over Fitness Seller en vooral over de klantenservice! Vanaf het eerste contact ben ik uitstekend geholpen. De communicatie is snel, vriendelijk en persoonlijk, en er wordt echt meege... Se mere
Virksomheden har svaret
Wederom zeer tevreden over Fitness-seller. De bestelling werd sneller geleverd dan verwacht, maar daar werd uitstekend over gecommuniceerd. Alles wat ik tot dusver heb besteld is van uitzonderlijke kw... Se mere
5 sterren voor de service, levering en kwaliteit van de producten. Bij de levering bleek één rubbermat beschadigd te zijn. Ik had dit zelf eigenlijk te laat gemeld, maar een medewerker van Fitnes... Se mere
Virksomheden har svaret
Wilde graag de lokale economie ondersteunen dus in de buurt het product gekocht zodat ik het ook niet thuis hoefde laten bezorgen, maar kon ophalen. Prijs was ook zeker in orde: Ongeveer de helft van... Se mere
Virksomheden har svaret
Fitness Seller is specialist in krachtsport. Ontdek het grootste assortiment trainingsmaterialen voor krachtsport en functional fitness, van professionele krachttoestellen tot halterstangen, halterschijven, dumbbells, sportvloeren en talloze accessoires. Met onze exclusieve merken zoals ATX en Fortex bieden wij de nieuwste innovatieve producten aan. Onze webwinkel is er voor alle liefhebbers van krachtsport, van thuisgebruikers tot ervaren atleten, personal trainers, fysiotherapeuten, sportscholen en andere bedrijven en verenigingen.
Dr. Nolenslaan 113, 6136GM, Sittard, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Snelle en betrouwbare levering. Tot nu toe bijna 10.000€ in aankopen gedaan bij Fitness-seller.nl en altijd van een goeie service kunnen genieten.

Besvarelse fra Fitness-seller.nl
M'n bestelling was een pre order van de compacte smith machine, alles heel huids thuis aangekomen en tegen de tijd dat zij zeiden dat die zou afkomen

Besvarelse fra Fitness-seller.nl
Gewoon prima ( snel en product zoals afgesproken 👍)

Besvarelse fra Fitness-seller.nl
Gemakkelijk kiezen op de site. Bestelling snel en correct geleverd!! Top!

Besvarelse fra Fitness-seller.nl
Correct over de gehele lijn.
Overzichtelijke website met kwaltitatief uitstekende materialen aan een zeer correcte prijs.
Verder een snelle en foutloze afhandeling van bestelling tot het afleveren aan de deur.

Besvarelse fra Fitness-seller.nl
Snelle levering, duidelijke communicatie, snelle en goede klantenservice. Kwalitatieve materialen.

Besvarelse fra Fitness-seller.nl
Fitness Seller is mijn vaste leverancier voor mijn homegym equipment omdat ze kwalitatief hele goede produkten verkopen en daarnaast een hele duidelijke website.
Ik ben ook zeer te spreken over de geleverde service. De klantenservice medewerkers zijn vakkundig en heel behulpzaam en reageren vrijwel direct op vragen per mail.
De produkten worden na bestelling snel en goed verpakt geleverd en mocht er onverhoopt iets mis zijn dan wordt dat netjes opgelost.
Ik ben overall dus super tevreden over Fitness Seller en de geleverde produkten.

Besvarelse fra Fitness-seller.nl
I highly recommend fitness-sellers.nl! They shipped fast! My very large order was delivered in less than a week. The packaging was solid, and even wrapped in plastic to protect the items. You will get a quality product, without damage and at a great price.

Besvarelse fra Fitness-seller.nl
Wat een hork van een chauffeur. Ondanks de verzendkosten wilde de chauffeur niet meedenken om de gekochte spullen in het pand af te leveren. De stoeprand was blijkbaar te hoog en ook hulp van mijn collega's was niet voldoende. Met als gevolg dat de spullen langs de kant van de weg werden gezet en mijn collega's uiteindelijk nog zelf alle spullen binnen gezet hebben.

Besvarelse fra Fitness-seller.nl
Mooie materialen (ATX) en super service voor de thuis gym. Diverse materialen besteld bij Fitness-Seller. oa de Cable pull station ATX-WFT-1000, ATX Folding Wall Rack FBR-750, ATX SPOTTER ARMS 700, ATX CERAKOTE WOMEN'S BAR - PRISON PINK, ATX COLOR SPLASH BUMPER PLATES en de rubberteggels 50x50x3.
Al met al vind ik de materialen prijs/kwaliteit erg mooi. Pull station werkt super en ook het rack is stevig en degelijk. De rubbertegels zijn ietswat zacht. Wellicht met echt zware lifts >100kg? zou je dat kunnen merken denk ik maar ik heb hier nog geen problemen mee ondervonden (70KG). in combinatie met de bumperplates is er geen storend geluid te horen als ik bezig ben. Nu laat ik de barbell ook niet vallen van schouder/heup hoogte.
Momenteel de materialen ongeveer 2-4 weken in gebruik.
Ook heb ik contact gehad met de klantenservice en deze reageren snel en beloftes die ze maken komen ze na. Eigenlijk gewoon zoals het hoort maar ik vind het toch wel iets om te benoemen.

Besvarelse fra Fitness-seller.nl
Product was exact zoals getoond op website.
Snelle levering.
Klantenservice behulpzaam.

Besvarelse fra Fitness-seller.nl
Was een beetje bezorgd omdat ik deze firma niet kende maar prima afgeleverd in goede staat.
Zal er vaker gaan bestellen.

Besvarelse fra Fitness-seller.nl
Kreeg snel een reactie op mijn e-mail. De bestelling werd volgens afspraak geleverd en was compleet.
Ik had een verkeerde bestelling geplaatst maar er werd een goede oplossing aangeboden. Zeer tevreden.

Besvarelse fra Fitness-seller.nl
Dit was niet mijn eerste (en zware) bestelling bij Fitness Seller, en ook deze keer stelde ze niet teleur. Zeer snelle afhandeling, correcte communicatie en de artikelen waren zoals omschreven. Ze staan inmiddels opgesteld in de home dojo. Daarom vijf sterren voor Fitness Seller.
De bezorging door Transmission viel echter wat tegen. De chauffeur stond onaangekondigd voor de deur (er zou eerst gebeld worden) en had duidelijk geen zin in die zware zooi. Hij ging erg hardhandig met het pakket om en was beledigd toen ik foto's maakte van de inmiddels zwaar beschadigde doos en de inhoud eerst op beschadigingen wou controleren. Die bleken er uiteindelijk niet te zijn, maar vrienden zijn we niet geworden. Twee sterren...

Besvarelse fra Fitness-seller.nl
Artikel is zoals verwacht, goed geprijsd en vlot verzonden

Besvarelse fra Fitness-seller.nl
Altijd snelle levering en producten zijn altijd in orde

Besvarelse fra Fitness-seller.nl
Ik miste 2 onderdelen van een aangekocht fitness toestel en zij hebben geregeld dat ik de onderdelen snel weer heb ontvangen. Goede service dus!

Besvarelse fra Fitness-seller.nl
Snelle levering. Product is precies zoals omschreven