Jeg oplevede mit forløb hos egen læge ret besværligt og bøvlet. Egen læge krævede kontrolvejninger hver måned før de ville udskrive nye recepter. Hos Fit for Livet har der været opfølgning online, h... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
FIT for LIVET / LIVET is an online medical weight loss clinic founded by specialist physician Jesper Nygart. The clinic offers individualized treatment for obesity in Denmark, Sweden, Germany, and the Netherlands, using medications such as Wegovy, Ozempic, and Mounjaro. We combine medical treatment with dietary and exercise guidance, helping members achieve better health, quality of life, and well-being. - - - - - FIT fürs LEBEN ist eine Online-Klinik für medizinische Gewichtsreduktion, gegründet von Arzt Jesper Nygart. Wir bieten individuelle Behandlungen von Übergewicht mit Medikamenten wie Wegovy, Ozempic, Saxenda und Mounjaro an. Wir kombinieren medizinische Behandlung mit Ernährungs- und Bewegungsberatung, damit unsere Mitglieder bessere Gesundheit, Lebensqualität und Wohlbefinden erreichen. fitforlivet.dk, fitforlivet.se, fitfursleben.de & livet.nl
Landskronagade 11c, 2100, København Ø, Danmark
Det tager typisk over 1 måned at svare
Super service. Søde mennesker der vender tilbage med hurtigt svar på eventuelle spørgsmål.

Besvarelse fra fitforlivet.dk - fitforlivet.se - fitfursleben.de - livet.nl
Det har virkelig været en god oplevelse at bruge fitforlivet til min vægttabsrejse.
Hvis man skrev til dem, blev der altid svaret samme dag selvom det var weekend og helligdag. Kæmpe anbefaling herfra 🙏⭐️

Besvarelse fra fitforlivet.dk - fitforlivet.se - fitfursleben.de - livet.nl
Den dame jeg snakkede med var sød og rar og vidste hvad hun snakkede om

Besvarelse fra fitforlivet.dk - fitforlivet.se - fitfursleben.de - livet.nl
Indtil videre har mit forløb være fuldstændig problemfrit og lige til. Har man spørgsmål, er de super hurtige til at svare, samt meget behagelige og ligetil at snakke med.

Besvarelse fra fitforlivet.dk - fitforlivet.se - fitfursleben.de - livet.nl
Det bedste personal, altid klar til at vejlede og hjælpe. Rigtig god forløb.

Besvarelse fra fitforlivet.dk - fitforlivet.se - fitfursleben.de - livet.nl
Meget hurtigt svar, når man lægger en besked. Man føler sig i gode hænder.

Besvarelse fra fitforlivet.dk - fitforlivet.se - fitfursleben.de - livet.nl
Meget behagelig og faglig kompetent personale

Besvarelse fra fitforlivet.dk - fitforlivet.se - fitfursleben.de - livet.nl
Meldte mig ud derfra den 23 december 2025. Alligevel bliver de ved med at hæve penge…..

Besvarelse fra fitforlivet.dk - fitforlivet.se - fitfursleben.de - livet.nl
Personalet hos fitforlivet er super søde og hjælpsomme !!

Besvarelse fra fitforlivet.dk - fitforlivet.se - fitfursleben.de - livet.nl
Det er den bedste oplevelse jeg har haft
Og altid søde og hjælpsomme vis man har brug for hjælp ❤️

Besvarelse fra fitforlivet.dk - fitforlivet.se - fitfursleben.de - livet.nl
Ville ønske egen læge kunne fungere på samme måde, med hurtige svar, at man ikke nødvendigvis skal mødes fysisk og det er ingen ventetid. Alt går hurtigt og er service orienteret.

Besvarelse fra fitforlivet.dk - fitforlivet.se - fitfursleben.de - livet.nl
Virker godt for mig at tiltag er helt nede på jorden og at jeg kan tage udgangspunkt i mig selv.

Besvarelse fra fitforlivet.dk - fitforlivet.se - fitfursleben.de - livet.nl
Jeg er virkelig blevet mødt med forståelse og respekt. Jeg får svar hurtigt når jeg skriver med sygeplejerskerne. Jeg føler mig godt hjulpet.
Jeg kan varmt anbefale fitforlivet

Besvarelse fra fitforlivet.dk - fitforlivet.se - fitfursleben.de - livet.nl
Det har været og er en meget positiv oplevelse. De tilknyttede sygeplejersker har såvel empati, indsigt og er motiverende. Efter 3 1/2 måned er jeg tæt ved “end State”.

Besvarelse fra fitforlivet.dk - fitforlivet.se - fitfursleben.de - livet.nl
De sødeste mest professionelle og forstående læger og sygeplejersker jeg har talt med! Noget helt andet end ens egen læge praksis😩 Tak for hjælpen 🙏🏻og for jer fit for livet i har gjort en forskel for mig og mange andre mennesker er jeg sikker på 🙏🏻af ♥️ tak

Besvarelse fra fitforlivet.dk - fitforlivet.se - fitfursleben.de - livet.nl
Jeg er meget glad for mit forløb hos Fitforlivet. Jeg blev grundigt guidet igennem forløbet inden opstart, og følte mig tryg ved at gå i gang.
Jeg oplever at jeg altid kan få fat i nogle når jeg skriver. Får altid hurtigt et svar tilbage, om det er weekend eller aften.
Og er der brug for det, ringer de også gerne en op.
Så kan klart anbefale fitforlivet.