Vi på K3 villa göra något kul och hälsosamt över tid med vår personal. Vi kände direkt att Joel förstod vad vi var ute efter. Spökboll, dagsrave och innebandy va några av dom aktiviteter vi gjorde til... Se mere
Joels coachning genomsyras av en helhetssyn i form av långsiktighet och en sund inställning till livet i sig. Finns ingen påtvingad fejk vibe utan här finner man lugn, äkthet, ärlighet och rikt... Se mere
Konceptet är bra och enkelt. Få förbud, god mat och rolig träning. Om man undrade över något var det bara att fråga så fick man svar eller justeringar i mat och träning. Rekommenderas!
Jag har inget att klaga på när det gäller mitt samarbete med Joel och det märks att han verkligen brinner för det han gör! Exakt vad det är som gjorde att det funkade bra för mig och gav bra resultat... Se mere
PT ONLINE - VÅRA TJÄNSTER ÄR FÖR DIG SOM VILL GÅ NER I VIKT, BYGGA MUSKELMASSA, BLI STARKARE OCH FÖRBÄTTRA DIN HÄLSA & VÄLMÅENDE.
Restalundsvägen 2, 70216, örebro, Sverige
- info@fitbyjoel.se
- fitbyjoel.se
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Joel är en super kompetent och…
Joel är en super kompetent och närvarande PT. Han är inkännande och respektfull men ställer ändock krav där det behövs, precis som det ska vara! Han är dessutom generöst tillgänglig och svarar alltid snabbt på frågor och funderingar!
Jag är supernöjd med Joel som Pt och resultatet jag fick var mycket bättre än jag någonsin vågat hoppats på!
Fantastisk coach
Genom varierad, god och hälsosam mat har jag nu fått koll på kalorier in och ut. Jag har fått ett träningsschema där jag kunnat pusha mig till MAX vid varje tillfälle och äntligen hittat en livstil jag verkligen kan leva med