Fit Max Gym - Bydgoszcz Anmeldelser

1. Motionscenter

Fit Max Gym Bydgoszcz to miejsce, w którym zdrowie, aktywność fizyczna i dobre samopoczucie są priorytetem. Dzięki szerokiemu wyborowi sprzętu, profesjonalnemu wsparciu i przyjaznej atmosferze, każdy znajdzie tu motywację i inspirację do osiągnięcia swoich fitnessowych celów. Niezależnie od tego, czy jesteś początkującym sportowcem, czy doświadczonym zawodnikiem, Fit Max Gym Bydgoszcz z pewnością spełni Twoje oczekiwania i pozwoli Ci cieszyć się efektami regularnego treningu. Nasza siłownia to przede wszystkim miejsce do doskonałych sesji treningowych. Tworzymy miejsce z klimatem, dzięki któremu mamy bardzo duże grono stałych bywalców. Motywujemy naszych podopiecznych, a nie zmuszamy do treningów. Korzystaj z naszych usług kiedy i w jaki sposób masz ochotę. Do Twojej dyspozycji jest siłownia, strefa wolnych ciężarów, strefa cardio, sala fitness oraz sauna. To wszystko w cenie pojedynczego karnetu bez podpisywania jakichkolwiek umów lojalnościowych. Dla każdej chętnej zainteresowanej osoby, pierwszy trening na siłowni Fit Max Gym Bydgoszcz jest darmowy. Do zobaczenia na treningu!

God

4,2

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Warto wpadać

Świetna miejscówka, polecam :D Można wpaść, zrobić swoje w spokoju i wyjść. Chce się wracać!

14. august 2024

Besvarelse fra Fit Max Gym - Bydgoszcz

Dzięki Adam! Do zobaczonka na treningu!

Tylko FITMAX

Jesli szukasz miejsca i skupienia sie na treningu, a nie gadania to jest to najlepsze miejsce. Silownia nie jest przeludniona co jak dla mnie jest ogromnym plusem.Polecam!

1. november 2024

Besvarelse fra Fit Max Gym - Bydgoszcz

Dzięki Dave za Twoją rekomendację! Tak klimat treningowy naszego miejsca to nasza wizytówka. Do zobaczenia na treningu!

Kupiłem karnet w wakacje

Kupiłem karnet w wakacje. Akurat trafiłem na falę zmian, aczkolwiek wszystko na plus. Trzeba przyznać, że klimat tego miejsca sprzyja ćwiczącym osobom. Polecam szczególnie tym, którzy nie lubią przepychu ćwiczących.

7. august 2023

Klimat tego miejsca!

Co mnie urzekło to klimat tego miejsca. Bardzo duża sala ćwiczeń. Odnowiony sprzet i możliwość zakupu karnetów online. Bezproblemowa i komfortowa obsluga klienta

10. juli 2023

Ćwiczę tu od roku w którym powstało to…

Ćwiczę tu od roku w którym powstało to miejsce . Czuje się tu jak w domu dzięki klimatowi który stworzył tu gospodarz i wspoltrenujacy ludzie . Siłownia w pełni wyposażona z przestrzenią do treningów indywidualnych .
Polecam każdemu

8. juli 2023

Dziękujemy Kubuś!

Moja ulubiona siłownia w Bydgoszczy

Ćwiczę na tej siłowni w Bydgoszczy od ponad 13 lat. Klimat tego miejsca jest na pewno niepowtarzalny. Bardzo duża ilość stałych klientów, atmosfera typowo do treningu a nie pogaduszek. Ciężarów na pewno wystarczy dla wszystkich. Polecam z całego serca.

7. april 2023

Besvarelse fra Fit Max Gym - Bydgoszcz

Cała przyjemność po naszej stronie Arturze!