Fisker El Anmeldelser 13

2,3

Under middel

Verdens dårligste firma.

Verdens dårligste firma.
Købte byggematerialer af firmaet i 2022. Oktober 2025 påstår de at regningen ikke er betalt. Da jeg retter henvendelse, beklager medarbejderen, og siger at han kan se at fakturaen er betalt og vil slette det i systemet. Igen i dag retter de nu henvendelse og påstår at regningen ikke er betalt. De har ikke styr på noget som helst!!! Hold jer væk fra det firma!!!!

9. december 2025

Fisker El fantastisk faglighed

Fisker El har for os været en helt igennem fantastisk oplevelse så 5 ⭐️ er ik nok 10+ er hvad vi vil give fisker El ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tilbuddet var super
Den søde dame i telefonen var ved flere samtaler super sød og venlig
Den Elektrikker som kom og udførte arbejdet var helt fantastisk hans arbejde blev udført med omhu og forsigtighed for vores nye badeværelse , hans faglighed og venlighed var helt i top så 20 ⭐️ for ham
Vi vil altid vende tilbage til fisker El hvis vi får brug for det

14. august 2025

Magen til dårlig behandling og…

Magen til dårlig behandling og respektløshed over for ens kunder skal man lede længe efter...
De er svære at lave aftaler med. Efter man endelig får en aftale i hus og de forsikrer en om at de har en nøgle til lejligheden, skriver de på dagen at de har lånt nøglen ud, så nu er man nødt til at være hjemme hvis de skal komme.
Kontoret er ubehjælpsomme når man ringer, og selvom de lover at ringe tilbage, er det ikke en praksis de følger.
Til gengæld skal man betale for at de kommer 2 gange for at skifte en forkert størrelse sikring. En sikring de selv har sat i...
Overall rating er dyrt og dårligt. Hold jer væk

31. marts 2025

Vi skulle have lavet en el installation…

Vi skulle have lavet en el installation (stikkontakt på badeværelset), montøren skulle komme klokken 12:00, men ringer på allerede 09:00 (uden varsel). Montøren udfører sit arbejde og går igen. Jeg er hjemme hele dagen og noterer hvornår han ankommer og han går igen. Jeg får tilsendt en faktura fra dem på mere end den tid han var der, hvilket jeg er meget uforstående overfor, da jeg var der under hele monteringen. Kontakter firmaet og spørger hvad der lige foregår, da jeg har præcise tider på hvornår han kom og gik. De spiser mig af med at deres "GPS" i hans bil viser at han har været der det længere som de nævner. Så jeg er potientielt blevet faktureret for at han har siddet på min p-plads, hos pizzamanden eller andet steds end hjemme hos mig og arbejde. Fusker og løgner firma uden lige. Jeg vil stærkt anbefale ikke at bruge dem, der findes mange bedre og ærlige el firmaer ude på markedet.

Mvh en meget skuffet og gal bruger af Fisker EL. (mail@fisker-el,dk)

11. marts 2025

★☆☆☆☆ - Dårlig oplevelse med uærlig håndtering

Jeg havde en meget dårlig oplevelse med denne elektriker. De solgte mig en dyr lampe under påskud af, at den oprindelige kunde ikke kunne bruge den. Det viste sig dog, at lampen var defekt fra starten, men de nægtede at tage ansvar og mente, at fejlen var min egen. Dette føles som en bevidst vildledning, og jeg kan desværre ikke anbefale dem baseret på denne oplevelse. Står nu med en defekt lampe til mange penge..

13. februar 2025

I forbindelse med salg af andel skulle…

I forbindelse med salg af andel skulle udføres el-tjek. Samme elektriker der har lavet tjek ved nylig overdragelse finder flere fejl i eget arbejde der altså åbenbart skal udbedres igen- igen.
Tjekket bliver foretaget d. 18/3 og jeg får lovning på at have rapporten i løbet af ugen. Vi skriver i dag d. 3/4 og jeg har stadig ikke modtaget elrapporten.
Jeg ringer i dag og rykker for modtagelse. Bliver lovet at jeg har den inden dagen er omme.
Jeg gar fortsat ikke modtaget den trods lovning herpå.
I morgen må jeg ringe og rykke en tredje gang hvilket er under al kritik både på udførsel og levering.

18. marts 2024

Fisker-el er hurtige til at svare på henvendelser. Det har været en super let kommunikation på både mail og tlf. og både kontor og elektriker har været venlige og kompetente. Den slags service hænger i mine øjne ikke på træerne i Københavnsområdet, så jeg vil klart anbefale dem, hvis du også kan lide venlighed og service.

23. oktober 2019

Fremragende arbejde udført af Fisker El…

Fremragende arbejde udført af Fisker El i forbindelse med etablering af strøm udtag & installation til El-bil.

Trods sommerferie periode så kunne Fisker El rykke ud med kort varsel og til tiden.

Den modtaget faktura beskriver meget klart hvad der er blevet udført samt hvilke materialer der er blevet brugt samt stk pris for alle dele - kan ikke gøres bedre.

6. august 2019

Kan ikke anbefales

Vi hyrede Fisker El til en større opgave, i forbindelse med etablering af nyt køkken.
Den første montør der havde gjort forarbejdet, var i mellemtiden blevet fyret inden arbejdsstart, og den næste lettere irritabel over hans arbejde, hvilket vi som kunder tydeligt kunne mærke, da han ikk havde bestilt varer hjem, og vi derfor måtte udsætte opgaven.
Ud over en del forsinkelser, måtte vi kæmpe med selskabet for at få dem til at komme og afslutte deres arbejde.
Dertil sjusket montering af ødelagte stikkontakter og montering af stikkontakt til emhætte, så resten af emhætten efterfølgende ikke kunne monteres.
Ikke en anbefaling herfra.

7. april 2018

Fisker El, Vanløse, er under al kritik

ADVARSEL mod Fisker El, Vanløse
Jeg har netop haft rekvireret Fisker El, Vanløse, fordi jeg skulle have tjekket et lampeudtag og strammet tre stikkontakter. I forbindelse med selskabets montør sammen med en lærling lavede de tre simple opgaver, valgte de af egen drift og uden aftale om det at teste mit relæ. Det resulterede i en sprængt sikring i mit gasfyr, som de ikke opdagede al den stund, at de ikke tændte for strømmen i huset, da de forlod opgaven. Det opdagede jeg først, da jeg kom fra arbejde sidst på dagen og kunne konstatere, at fryseren var tøet op og huset iskoldt, fordi gasfyret ikke kørte.
Da Fisker El dagen efter så skulle skifte sikringen, ødelagde selskabets montør printplader i mit gasfyr, da låget skulle af/på. Det har kostet mig reparationer for 12.500,-!
Fisker El og ejer Erik Fisker er fløjtende ligeglad og løber bare fra ansvaret. Tværtimod har de sendt en solid regning på såvel tjek af lampeudtag, strammede stikdåser, udskiftning af sikring i gasfyr etc.
Jeg skal derfor kraftigt advare mod at bruge selskabet. Det der foregår er ganske enkelt under al kritik.

11. april 2015

Er dette din virksomhed?