Fiskehusetfaaborg Anmeldelser 15

3,1

3,1

Middel

Fiskebuffeten var skuffende og…

Fiskebuffeten var skuffende og oversolgt i forhold til det faktiske udbud. Flere af retterne virkede tydeligt ikke-hjemmelavede – det eneste, der levede op til en vis standard, var smørfisken og den varme laks. Resten bar præg af at være fra frost eller færdigproduceret. Med et bredere udvalg af specialiteter og flere hjemmelavede retter ville prisen være mere rimelig. Der er bestemt plads til forbedring.

7. august 2025

Mega tyk panering - næsten ingen fisk inden i

Hej
Besøgte jeres butik i går. Fik to fiskefiletter med rugbrød og remoulade til ikke mindre end 99 kr.
Fisken viste sig at være lyntilberedt i friture og så overpaneret at jeg måtte opgive at spise dem allerede på den første fisk.
Føj for en oplevelse!
Kommer ikke frivilligt her igen!
Vh Peder

5. september 2024

Det en OMMER !

Ville købe 3 torskedeller som de IKKE laver selv. Købte dem selfølgelig ikke. Det sgu en ommer. Godt der findes andre lækre fiskehandlere der forhåbentlig laver deres fiskedeller selv

29. august 2023

Desværre ingen god oplevelse

Desværre ingen god oplevelse. Når man slår sig op som et røgeri med fiskebuffet på Faaborg havn, så får jeg visse forventninger til maden.
Fisken på grillen begrænsede sig til fiskefrikadeller (der lignede færdige fra Frost), lidt laks og aftenens højdepunkt, der var et stykke røget kulmule.
Buffeten var med lidt forskellige sild, æg, rejer, krabbesalt, pilselv rejer, kartoffelsalat (som jeg ikke havde lyst til at smage). Det lune var fiskefileter (der lignede og smagte som færdigpanerede fra Frost), nogle melede indbagte rejer? Og blæksprutte ringe (fra Frost). Super skuffende og det eneste jeg spiste for mine 200 kr, var et lille stykke kulmule, rejer og krabbesalat.
Ville slutte af med et stykke flute og ost, men osten var tydeligvis smeltet i varmen i indpakningen, så turde ikke spise det.
Meget skuffende oplevelse, kan ikke anbefales.

21. juli 2022

Virkelig skuffende.

Virkelig skuffende.
Har været der hvert år når deres gårdhave åbner.
Buffet er skrumpet meget ind
Hvidt brød der er svampet.
Kartoffelsalat fra spand.
Meget ringe udvalg.

Der skal betales for mad og drikke, før du må sætte dig ved bordet med den udleverede tallerken og bestik.
Ingen service overhovedet.
Du rydder selv dit bord og skaber rester ud i en ulækker skraldespand - der står lige ved siden af en lille grill.

Vi kommer ikke mere.

5. juli 2022

Verdens klasse nytårsmenu

Verdens klasse nytårsmenu. Alt var (næsten)perfekt.
Lidt til næste gang. Hvis jeg skal give lidt kritik. Kunne være rart at vide hvad oste man får så man kan supplere hvis der er oste man ikke kan lide. Ellers var det en skøn aften og alle blev mætte og sikke en sammensætning . Vi vil klart anbefale jer til andre og ikke sidste gang man købe en nytårs menu hos jer.
GODT NYTÅR

2. januar 2022

Kræver Coronapas i deres udendørs gårdhave.

Jeg ringede ind for at bestille et bord til buffet i deres udendørs gårdhave. De kræver Coronapas, fordi man lige skal indenfor at hente maden. Føj!
Hende jeg snakkede med i telefonen sagde, at de kræver det, fordi de har haft snakket med nogen mennesker omkring det..
Vi har på ingen måde lyst til at støtte sådanne syge tiltag. Og er skuffet over at Fiskehuset støtter Coronapas, og endda med "egne regler".
Det der støttes op om er - Test af raske mennesker med kræftfremkaldende stoffer på vatpindende og som koster milliarder af kroner. Alternativ en vaccination med en experimentel vaccine, som ingen kender langtidsbivirkningerne af! Og desuden kontrol af mennesker og tjek af følsomme oplysninger.

25. juli 2021

Lang ventetid, kedelig og dyr mad, forkert ordre

Efter bestilling var der ventetid på maden på ca 35 minutter. Desuden var ordren forkert (jeg havde bestilt to forskellige fiskefrikadeller, og fik to ens), og jeg fik for 69 kr. to små fiskefrikadeller, to stk. rugbrød, en lille pakke smør og lidt remoulade. Maden virkede ikke frisk, og var slet ikke tilfredsstillende til prisen.

17. august 2020

I forhold hvad der bliver reklameret…

I forhold hvad der bliver reklameret med så var den bare en kæmpe skuffelse.
Hyggelig NEJ
Stor buffet NEJ

GODT råd
Besøg kun hvis du ikke har noget imod at du har folk rundt omkring dit bord når du spiser og kvalitet er ligegyldig.
Total stresset oplevelse

Kommer ALDRIG igen
Øv øv

22. juli 2020

Skuffende på mange måder

Fiskehuset har alle muligheder for at være et lækkert sted men alt ligner at det er banket op af rester fra et gammelt hus. Derudover skal man sikre sig at man bestiller bord i gårdhaven hvis man ikke ønsker at sidde i “baghaven” som er placeret nærmest på fortovet af en befærdet vej. Buffeten er svært tilgængelig og mangler udvalg. Derudover reklamere de selv med at aftenbuffeten byder på grill med alverdens skaldyr... det var så ikke tilfældet... laks og genvarmet fiskefrikadeller var på bud. Da vi så skulle til at gå var der så kommet smørfisk frem... lidt sent når man var mæt kunne man evt have hele udvalget tilgængeligt om man kom kl 18 - 19 eller 20. Grillen er ikke stor nok var svaret vi fik... super men så er prisen bare for høj... vi havde set frem til “alverdens skaldyr på grillen” det var det som fangede os men slet ikke det vi fik.
Vil sige at vi netop havde set frem til grillede skaldyr fra hele verden.

22. juli 2018

Ingen kvalitet for pengene!

Fiskehuset er ikke særlig hyggeligt og selvom man reserverer bord kan man ikke være sikker på, at man ikke skal dele bord med andre gæster. Man får udleveret paptallerkner til buffeten. Alt dette kunne vi måske godt se igennem fingre med, hvis kvaliteten af maden havde været en anden. De slår sig op på stor fiskebuffet, men der er ikke tale om friske råvarer. Krabbesalat tydeligvis væltet ud af en spand, rejer også fra en spand. Kartoffelsalat af den billige slags også fra en spand. Indbagte rejer og blæksprutteringe fra en pose, marinerede sild fra glas og endelig muslinger fra dåse og det var stort set den buffet. Ja, man kan ikke forvente gourmet for 129 kr, men det er en meget skuffende oplevelse, at en fiskehandler stort set kun serverer ting fra glas, pose, spand eller dåse. Alt i alt rigtig dårlig mad i lidt uhumske omgivelser især, hvis man får anvist bord ude bagved. Kommer aldrig der igen.

3. august 2016

Er dette din virksomhed?