Fiskehuset Thisted Anmeldelser

4,3

Jeg forventede mig ikke det store, men fik den flotteste fileterede lakseside 2,1 kg, varmrøget kulmule og en blæksprutte. Det er så lækre og kurante stykker fisk. Laksen er færøsk og er den h... Se mere

Vi har handlet med Fiskehus i Thisted, via netbutikken, gennem en del år nu, og jeg vil hermed sende min allerstørste ros til Jer, I har serviceret os på bedste vis, både ved personlig henvendelse s... Se mere

Bestilte en forsendelse røgede fisk til fars dag. Super kvalitet fisk, meget bedre end supermarkedskvalitet. Bestilte fiskene sent på aftenen. Ordren blev sendt 13:42 dag derpå, og blev modtaget 07:... Se mere

Hurtig levering og fantastisk kvalitet! Vi bestilte en fiskekasse fra Thisted og blev imponeret over, hvor hurtigt den blev leveret - helt til Langeland og inden for den lovede korte leveringstid... Se mere

1. Fiskehandler

Fiskehuset Thisted er en stolt lokal virksomhed, hvor den personlige service og den gode kundeoplevelse altid er i centrum. Vi er kendt for vores unikke udvalg af frisk fisk, røget fisk fra vores eget røgeri, og ikke mindst vores THY-Sild og andre håndlavede specialiteter. Vores hjerte banker for kvalitet, og derfor producerer vi selv lækre salater og dressinger som vores cremede reje- og skaldyrssalat, smagfulde lakserillette og vores populære grove remoulade. Alt laves med omhu og en forkærlighed for de bedste råvarer. Vi tilbyder levering af fisk og specialiteter i hele Danmark (til brofaste adresser) fra tirsdag til fredag, så du nemt kan få friskhed og smag leveret direkte til din dør. Med daglig afhentning af fisk fra Hanstholm Fiskeauktion sikrer vi den højeste kvalitet – både til private og til virksomheder. Bæredygtighed er en hjørnesten i vores forretning, og vi stræber altid efter at skåne miljøet, både i vores produktion og i vores transport. Vi tror på ærlig kvalitet, og det er noget, du kan smage i hvert eneste produkt fra vores butik i Thisted. Men vi stopper ikke der! Vi driver også restauranten 'Sydvendt', som ligger med den smukkeste udsigt over lystbådehavnen og Limfjorden. Her serverer vi alt fra fiskeretter lavet med råvarer fra Fiskehuset til velsmagende kødretter som saftige burgere og grillmad. Vores store buffet, der byder på noget for hele familien, er altid populær – og vi kan næsten garantere, at du ikke går sulten derfra. Uanset om du handler online på fiskehuset.dk eller besøger os i butikken eller restauranten, er du sikker på at få en oplevelse, der kombinerer det bedste fra havet med lokal stolthed og håndværk i særklasse. Vi glæder os til at byde dig velkommen – både online og i Thisted!

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Hurtig levering og fantastisk kvalitet!

Hurtig levering og fantastisk kvalitet!
Vi bestilte en fiskekasse fra Thisted og blev imponeret over, hvor hurtigt den blev leveret - helt til Langeland og inden for den lovede korte leveringstid. Fisken var utrolig frisk og levede fuldt op til forventningerne.

Smagen var delikat, og kvaliteten kunne tydeligt mærkes i hver eneste bid. En virkelig god oplevelse, som vi varmt kan anbefale!

Vi glæder os allerede til næste bestilling.

1. november 2024

Bedste ferske og røgede fisk på nettet

Jeg har igen i dag haft en dejlig oplevelse med Fiskehuset. Jeg havde bestilt en portion torsk, røget
kulmule og deres specielle Thy-sild og det hele blev leveret lige efter planen. De er altid garant for
frisk fisk af særdeles god kvalitet – det bliver 5 store stjerner herfra

8. november 2024

lækker fisk fed service topfint 7…

lækker fisk fed service topfint 7 ******* :-)))
Kan kun anbefales!!!! uhmmmmm

PS: tristpilot....de er god nok morsomme...om jeg er udlænding :-((( vejledningen er på engelsk , så her er 7 narrehatte på sin plads :-)))

14. november 2024

Frisk fisk og fremragende service

Fantastisk fiskebutik med friske råvarer og fremragende service. Hver gang jeg handler her, bliver jeg imponeret over det store udvalg af fersk og røget fisk, som der præsenteres i fiskebilen. De nye ejere er utrolig venlige og imødekommende og deres fiskeekspert hjælper med gode råd til tilberedningen. Jeg har spist mange fiskefrikadeller fra forskellige røgerier, og Fiskehusets er bestemt blandt de allerbedste. Kan varmt anbefales!

14. oktober 2024

Virkelig dårlig mad skuffet ud over det…

Virkelig dårlig mad skuffet ud over det sædvanlige. For det første var drikkevare lunken. Fiske tallerken kedelig og en sur sild på den ene tallerken turde ik spise den fisken var var tør som gummi sål laksen. Tør. Fish and chips Ahh det eneste gor der var at sige om det var at pomfritterne var ok fisken igen tør og paneringen fugtig og ik sprød smagte kun af friture ingen tartar sovs til kun en kedelig dilddressing som smagte af ingen ting. Første besøg efter ejerskifte men helt sikkert os den sidste 🫣

3. august 2024

Ikke helt friskt..

Hurtig servering, store portioner men rejerne smagte af gammel ost. Levnede dem alle stort set. Min mor spiste sine rejer og bøvsede hele vejen hjem. De har ikke været helt friske...

5. juni 2024

Skuffende oplevelse

Skuffende oplevelse.
Fish and chips havde intet med rigtig Fish and chips at gøre. 3 små stykker tørstegt mørksej og en kæmpe portion pommes frites. Tatarsaucen var til gengæld god.
Rødspættefiletterne var på grænsen til brændt.
Vi havde forventet noget andet.
Personalet var imødekommende og meget venlige.

27. maj 2024

Kuraterede og friske fiskevarer

Det er så lækre og kurante stykker fisk. Laksen er færøsk og er den høje standard, som jeg forventer af laks derfra. Alle varene var superfriske.

Fiskehuset Thisted skrev før ordren blev leveret, at den var en dag forsinket, men jeg kunne følge leverancen undervejs.

Jeg kan kun anbefale stedet og vender tilbage som kunde.

11. januar 2024

Efter et par uheldige besøg

Efter et par uheldige besøg, og en god snak med indehaveren, var vi ude og prøve deres fiskebuffet. DET var virkeligt dejligt mad. Alt var perfekt tilberedt, frisk og god smag. Det kan varmt anbefales 🤗

11. september 2022

Vildt dårligt tilberedt fisk

Vi spiste 4 personer på Fiskehuset Thisted. Aldrig har vi fået så dårlig mad. De pandestegte rødspættefiletter var helt bløde og smattede. Fish and chips var det mest smagsløse nogensinde. Torskefiletten var i hvert fald ikke friskfanget. Pommes frites var helt uden smag og næsten uden salt. Tilbehør var ikke eksisterende. Til fiskefilet var der en lille bøtte remoulade og til fish and chips en lille bøtte med tatar sauce. Personalet rendte forvirrede rundt med maden, og kunne ikke finde frem til korrekt kunde, mens maden blev kold. Æv æv æv, for det var ikke billigt.

22. juli 2022
Fiskehuset Thisted-logo

Besvarelse fra Fiskehuset Thisted

Hej ! Vi beklager jeres dårlige oplevelse, der har været rigtigt travlt og mange medarbejdere på job, nogle mere erfarne end andre, så vi kan selvfølgelig ikke udelukke at det for nogen har været svært at finde frem til rette gæst med mange bestillinger, det beklager vi selvfølgelig. Ang. maden så ville det have været fint, hvis I havde gjort opmærksom på det, mens I var her hvis der var noget som skulle ændres eller som I var utilfredse med, det er lidt svært på bagkant at gøre noget ved, udover at vi selvfølgelig beklager. Tilbehøret fremgår af vores menukort, så I har jo vidst på forhånd hvad der fulgte med og ønskede I yderligere/andet tilbehør var dette selvfølgelig også en mulighed. Vi bruger heller ikke Torsk i vores Fish´n Chips, men Filet af enten Mørksej eller Kuller, det kan vi dog garantere for er friskfanget og skåret samme dag.

Bedste netleverandør af ferske og røgede fiskeprodukter fra Nordsøen

Har netop - igen - modtaget en lækker, frisk og fersk levering af bl.a. store og flotte torskefileter😋 Køber også Fiskehusets hjemmelavede hummerbisque og fiskefars😋 Store Læsørejer i lage og allerbedst: frisk røget økologisk ørredfilet - en delikatesse. Altid sød, venlig og imødekommende ekspedition med udvidet service😎

15. juni 2022

Ros til Fiskehuset i Thisted

Vi har i et par år været jævnlige kunder hos Fiskehuset i Thisted og må blankt erkende, at vi er særdeles tilfredse med både udvalg og kvalitet af den fisk, vi har modtaget. I går modtog vi - blandt andet - renset stenbiderrogn fra Fiskehuset. Stenbiderrognen var fantastisk, hvor vi selv blot skulle tilsætte salt, der som bekendt er en smags sag. Stenbiderrognen var dertil renset så perfekt, som vi aldrig har oplevet det andre steder. Vi kunne ikke have gjort det bedre selv !

5. marts 2022

Det går i fisk..

Mailen med tracking Nr. kom idag. Den var afsendt til tiden. Hvor den har været henne er ikke til at vide, men det skal i så ikke havde skyld for 4 stjerner i stedet for 2.

Det er ikke jeres produkt der er noget i vejen med.

Men jeres leverandør Xpressen Aps, som trækker det ned. Det går ud over jer.
Deres måde at leverer på, er simpelthen for dårlig. Vi tør simpelthen ikke købe flere produkter hos jer, fordi vi ender med ikke at få det vi bestiller "kun et billede".
Det er jeres firma som skal sørge for, at alt er som det skal være. Jeg har skrevet en anmeldelse trustpilot vedr. Xpressen Aps.

Da man ikke kan anvende links i trustpilot, står denne anmeldelse længere nede på siden..

Der er vist ikke meget Xpress i dette firma.
Det skulle da lige være i, ikke at udfører sin opgave.

I skulle sende en mail, med tracking Nr.
I skulle bruge dørtelefonen.
I skulle leverer til 4 sal.

Ingen af ovenstående blev udført. I stedet stiller i bare forsendelsen på trappen ved hovedøren midt i Aarhus, hvor alle der går forbi bare kan låne den. Efterfølgende tager i så bare et billede og sender til modtageren.
Jeg synes det er under al kritik, samtidig med, er i skyld i, at vi ikke længere tør bruge Fiskehusets Netbutik som leverandør, netop på grund af jeres dårlige leveringsmåder

28. december 2021