Pastis Fishmarket Anmeldelser 23

3,6

Jeg har haft fornøjelsen af at besøge Fishmarket flere gange, og hver gang bliver jeg mødt af en fantastisk oplevelse. Atmosfæren er intim og hyggelig. Det, der virkelig adskiller Fishmarket f... Se mere

Fishmarket lørdag den 1/9 2018: Maden var udmærket,incl. et stykke perfekt stegt stykke kød. Men garnituren var uhyre sparsom,f.eks 4 tynde små gulerødder til fisken og et par små løg og svampest... Se mere

3,6

Middel

Fantastisk service. Fantastisk mad!

Det, der virkelig adskiller Fishmarket fra andre steder, er den exceptionelle service, som leveres af nogle professionelle tjenere. De er ydmyg, og dygtige til deres håndværk. Man bliver mødt med et smil og en oprigtig interesse for at sikre, at din oplevelse bliver god. De kender menuen og er klar til at anbefale de retter og vine, der passer til din smag.

Maden er i topklasse. Hver ret er en smagsoplevelse. Køkkenet leverer altid med friske ingredienser og omhyggeligt tilberedte måltider gør hvert besøg til en gastronomisk fornøjelse. Kan varmt anbefale hummerbisque, Kulmule og pighvar fra deres menu!

Fishmarket er en af mine absolutte yndlingsrestauranter. Det er stedet, jeg altid vender tilbage til, når jeg ønsker en særlig aften med god mad og fremragende service fra de unge gutter. Jeg kan varmt anbefale det til alle, der søger en af de bedste mad oplevelser og service.

6. oktober 2024

Dyrt og dårligt

Dyrt og dårligt
Var engang en fantastisk restaurant men i dag er det uinspirerende brasserie mad til en alt for høj pris
Kold og kedelig mad og uinspireret personale

7. oktober 2023

Uden tvivl den bedste fiskerestaurant i…

Uden tvivl den bedste fiskerestaurant i byen. Altid super mad og god stemning. Man bliver mødt med en varm velkomst og under hele besøget var personalet gode til at guide en igennem menuen.

En stor anbefaling herfra!

15. september 2023

Vi var 2 veninder på Fishmarket i går…

Vi var 2 veninder på Fishmarket i går og bestilte Bouillabaisse -dyreste ret på hovedmenukortet. Der var alt for lidt mad. Burde være en forret og det meget lille stykke hvide fisk, lille stykke laks og den ene kammusling blev opløst at alt for meget bitter soyasmagende sauce som blev hældt over. Den ene dessert sorbet/marengs var uspiselig. Den fik køkkenet retur, og selvom vi kommentere at den var meget kunstig i smagen og ikke kunne spises, betalte vi fuld pris for middagen. Det var dyrt. Vi er kommet flere gange tidligere, men dette var en skør og dyr oplevelse. Personale var søde!

11. marts 2023

Dårlig oplevelse

Dette var en forfærdelig oplevelse. Aldrig har jeg oplevet så dårlig en service. Tjenerne var ikke imødekommende og virkede generelt meget uinteresseret i deres arbejde. Jeg har besøgt Fishmarket mange gange og plejer at være super tilfreds, men efter denne oplevelse kommer jeg ALDRIG tilbage igen!

Jeg bestilte en Bouillabaisse, som står under “store retter” og er kortets dyreste ret til 375 kr. Tallerken indeholdte et meget lille stykke hvidfisk, en jomfruhummer og en halv fiskebolle. Denne suppe burde stå under “forretter” og til en meget billigere pris end næsten 400 kr., da jeg hverken blev helt eller halvt mæt. Tog fat i tjeneren for at informere dem om min utilfredshed hvor jeg dertil får et meget kort svar “Det er den måde vi laver den på!”. Bordet ved siden af mig klagede også over maden og betjeningen så jeg er ikke den eneste, der har haft en super dårlig oplevelse.

Desuden 145 kr. for det tørreste brød jeg i mit liv har spist og et glas postevand.

27. januar 2023

Min søster og jeg bestilte begge…dyrt og dårligt

Min søster og jeg bestilte begge Bouillabaisse til 359 kr. tallerken indeholdt een kammusling, en fiske bolle og et meget lille stykke fisk. Dertil kom den næsten sorte suppe, hældt fra en kande. Suppen smagte Brandt og lidt bitter. En af de dårligste bouillabaisse jeg har spist. Sød betjening.

27. december 2022

Madforgiftning og arrogant behandling

Vi var der i Marts og fik mad forgiftning. Da vi kontaktede restauranten var de super arrogante omkring det.

Har tidligere skrevet en anmeldelse her men den har de fået slettet.
Der ud over, er det også super overpriced

10. august 2022

Dette VAR udentvivl byens bedste…

Dette VAR udentvivl byens bedste fiskerestaurant og vores go to. Men priserne er steget gevaldigt, menuen var ikke ligeså spændende som det plejer at være og maden var skuffende.

Vi valgte f.eks. En fiskepate som snack som man før i tiden fik som standard til brødet. Idag får man ikke engang brød uden man skal bestille det.
Servicen var so n’ so- og vi blev nærmest angrebet da vi stillede spørgsmålstegn ved nogle af de ting vi ikke synes var ok.
Skalddyrsfadet var småt, for koldt og vandet.
Små ting som kammuslinger og østers ikke var sluppet fra skallen, hvilket jeg synes er en almindelig standard - de var røget ud af masterchef !

En kedelig og skuffende aften.

13. februar 2022

Lækker friske fiske og skaldyrsretter!

Lækker friske fiske- og skaldyrsretter!

Jeg har været på dette spisested efterhånden mange gange, og kan varmt anbefale det. De har lækre fiskeretter på menuen, også til enhver smag, og restauranten har en fantastisk atmosfære. Selv man sidder tæt, er det ok.

Til et par af tjenerne; pas på I ikke bliver for familiære - det er en balance gang.

Vi ses helt sikkert igen.

24. november 2019

Prikken over i'et manglede.

Var der sammen med et vennepar og det var nærmest en fremragende oplevelse.
Den bedste halve hummer vi har fået i lang tid.
Østers, perfekt. Pigvar perfekt, men det var meget små stykker.
Men stemningen var lidt stresset blandt personalet, der havde meget travlt og det er jo en udfordring at ha´ meget travlt og alligevel være nærværende.
Så derfor ikke fem stjerne

4. november 2019

Så afgjordt 5 stjerner!!

Så afgjordt 5 stjerner! Nytårs menuen - skaldyrs fadet! Vi håber ved Gud de/I fortsætter den “trend” specielt til sommer.. hele sommeren..-:) super friske råvarer, hvert skaldyr sin smag, dressing perfekt afmåldt ift. Til hvert skaldyrs sårt og smag. Ingen tvivl - 5 ud af 5 herfra..

18. januar 2019

glimrende mad,men sparsom garniture

Fishmarket lørdag den 1/9 2018:
Maden var udmærket,incl. et stykke perfekt stegt stykke kød.
Men garnituren var uhyre sparsom,f.eks 4 tynde små gulerødder til fisken og et par små løg og svampestykker til kødet. Sovsen var rigelig og velsmagende. Hvis man selv bad om det,kunne man få rigeligt med kartofler.
Vi startede med en udmærket champagne,men det tilhørende brød var meget sejt!.
Det er ikke noget sted til en romantisk aften,da støjniveauet er ret højt.

1. september 2018

for dyrt og for småt

Nedenstående tilbagemelding sendte jeg søndag d.15.04.18 til Fishmarket. Min veninde og jeg havde spist på restauranten om lørdag d.14.04.18. Jeg har aldrig modtaget en opfølgning på min henvendelse, hvorfor min oplevelse af besøget nu deles på Trustpilot.

Min veninde og jeg spiste på FishMarket lørdag d.14.04.
Vi bestilte hhv. aftenens menu til 345.- og pigvar til 285.- (og samme dessert som menu'en).
Kvaliteten af råvarer er generelt helt tilfredsstillende. Til gengæld er pris og størrelsen på hhv. aftenens menu og pigvar slet, slet ikke tilsvarende tilfredsstillende.
Jeg blev nogenlunde bespist af de tre retter i menu'en. Min veninde var meget sulten ovenpå pigvaren.
Og det bringer mig til min kritik: retterne er simpelthen for små, og uden forventelig tilbehør. Når pris, størrelse på retten og mæthedsfornemmelse lægges samnen, er der et alt for stort misforhold mellem pris og størrelse på den enkelte ret.
Tilbehøret til hovedrettens fisk var tre forårsløg, mens tilbehøret til pigvaren var et langtidsbagt løg, og det er altså ikke godt nok til de priser!
Til sammenligning fås en 5-retters menu på Liana til 400.-, og den mætter både kvinder og mænd.
En hovedret på nu lukkede Le Sommerlier kostede omkring 220, og man behøvede i princippet, hverken forret eller dessert for at blive mæt.
På Restaurant Sletten er to retter til omkring 120.- pr.ret også nok til at stille sulten - tre retter, hvis du er meget sulten eller mand.
Dette blot til jeres information.

19. juni 2018

Virkelig lækker mad og vin til lidt …

Virkelig lækker mad og vin til lidt høje men fair priser. Efter maden var der virkelig lækker kaffe og et godt udvalg af lækker spiritus, igen til fair priser. Trækker en halv stjerne fra pga de ikke så imødekommede og ikke-smilende tjenere, som dog sørgede for, at vi fik det vi skulle.

1. juni 2017
Vis anmeldelser på alle sprog. (23 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto