Spild af penge. Jeg snakkede med Firstvet i går aftes da min hund havde fået øjnbetændelse. Lidt i ti skrev jeg, og jeg kunne få en tid kl 22:30, men inden jeg fik tilmeldt min hund var je... Se mere
No need to rush off to the local vet – meet up with us online instead. You will get help and treatment and if you need it, a referral to the nearest veterinarian. Download the FirstVet app today to get started.
86-90 Paul Street, EC2A 4NE, London, Storbritannien
- +44 (0) 330 808 1281
- support@firstvet.co.uk
- firstvet.com
Svarer typisk inden for 24 timer
5+ stjerner
Har haft første konsultation ved Firstvet og på ingen måder sidste gang, hvis vi er i tvivl om hvor vidt vores kat bør ses af en dyrelæge. Camilla var bare super sød, kom med gode råd og fortalte hvad vi skal holde øje med. 5+ stjerner herfra.
Super kompetent og vidende rådgivning
Super kompetent og vidende rådgivning. Virkelig god service👍
Tak for hjælpen
Jeg snakkede med Camilla ang vores hund. Hun var bare perfekt. Tusind tak for snakken, rådene og hjælpen. Følte mig meget tryg efter samtalen
Så 10 stjerner til Camilla
Dejligt nemt
Dejligt nemt at kunne tale med en læge og vise via videoopkald hvad der var galt med min hund, han har det rigtig godt igen, spiser og leger så det var heldigvis ikke så slemt som jeg troede, tak for samtalen og en meget fin og detaljeret journal både på mail, hjemmeside og app som man kunne bruge til at vise en dyrelæge hvis det skulle blive nødvendigt
Ro i maven.
Vi skulle finde ny forsikring, da vi har 2 Yorkshire terrier og de skal have det bedste, vi faldt for et med online dyrelæge (Firstvet) for det ville give os en tryghed, hvis hundene blev syg eller vi bare er bekymret for hundene hvis de ændre adfærd.
Det var det rigtig valg, har brugt dem første gang i dag og så en weekend,(så også sparet en masse penge)fik den perfekte hjælp og en masse ro i maven, kun det bedste er godt nok til vores hunde og det har vi nu 😊😊😊
Mange hilsen familen kanne.
Tak ❤️
Jeg har en ældre (8 år) hyrdehunde pige som desværre var blevet meget lad, pruttede meget 🙈, var enormt energiforladt og havde mistet appetitten totalt og jeg blev gradvist mere og mere urolig. Igennem min forsikring hos TRYG har jeg FirstVet med gratis og jeg tænkte: Eftersom dyrlægen var lukket på tidspunktet - at det var værd at prøve firstvet for at få lidt ro i sindet og vide om jeg skulle aflyse aftenen og tage min hundepige med på dyrehospitalet. Så d. 2.9 kl. 20.30, kommer jeg igennem til en utrolig sød og professionel dyrlæge (jeg tror hun hed Maria) - hun så min hund på video og stillede en lang række spørgsmål og gav rigtig gode råd. Derudover fik jeg tilsendt en mail som slog mig at være så omsorgsfuld og så udførlig - at jeg faktisk ikke engang fra en fysisk dyrlæge har modtaget samme “støtte” og grundighed før. Det gjorde mig enormt glad og enormt tryg.
Jeg fulgte alle dyrlægens (Marias råd) og min elskede hund var på benene og tilbage til sit madglade selv, hurtigere end jeg turde have håbet ❤️
Tusind tak for god service, omsorg, grundighed og muligheden ❤️
100% anbefalelsesværdigt !
Kompetent rådgivning og fantastisk…
Kompetent rådgivning og fantastisk redskab at have ved hånden, når ens hund pludselig bliver dårlig.
Vil til hver en tid give en anbefaling :-)
Vi har nu haft mulighed for at snakke…
Vi har nu haft mulighed for at snakke henholdsvis Karen, Michelle og Charlotte som hver især har været utrolig hjælpsomme! Som hundeejer er vi meget glade for den service, som FirstVet yder!
Endelig et brud på dyrelægemonopolet
Første juledag og kun dyrelæger tilgængelig på et stinkende dyrt tillæg på et par tusinde kr.
Har firstvet igennem forsikringen og tænkte at give det et skud. 8 min senere havde jeg en dygtig flink dyrlæge igennem der svarede på alle spørgsmål og beroligede os det sagtens kunne vente til en hverdag.
Absolut ikke sidste gang vi bruger tjenesten 👍
Spild af penge
Spild af penge.
Jeg snakkede med Firstvet i går aftes da min hund havde fået øjnbetændelse.
Lidt i ti skrev jeg, og jeg kunne få en tid kl 22:30, men inden jeg fik tilmeldt min hund var jeg blevet rykket til kl 22:45.
Da jeg har ventet de 45 min og kommer igennem, snakke jeg med en dyrlæge 5-7 min. Og får lige så lidt ud af det, som før vi havde snakket. Hun kunne jo ligesom ikke sige hvad det var, eftersom hun ikke kunne kigge ordentligt i hans øjne, kun kunne sige hvad der muligvis kunne være galt, når en hunds øjne er røde og hævet. (Det var det sammen som jeg kunne læse mig til på deres hjemmeside,og mange andres hjemmeside)
Og så kunne hun sige, at jeg kunne jo vælge at kører til dyrlægen med han, eller jeg kunne lade være og håber det var bedre i morgen....
Okay, den havde jeg nok også regnet ud.
Så spurgte hun hvor jeg boede så hun kunne finde et nr til en dyrlæge hvis jeg valgte den løsning, det var så et af de nr jeg selv havde fundet i de 45 min jeg var i kø til video opkaldet.
Da samtalen var færdig stod jeg ligeså uvinden, forvirret og frustreret som før jeg snakkede med dem, bare 450 kr fattigere.
Kunne aldrig finde på at anbefale Firstvet til nogen.
Fantastisk opfindelse
Kan slet slet ikke anbefale jer nok.
Det er en fantastisk mulighed altid at have en dyrlæge ved hånden når man er bekymret for sine dyr. Kan lige give ro i sindet når man er bekymret ( og redde børnenes nattesøvn 😉 )
De sidste par gange har vi talt med Karen. Yderst sympatisk, sød og dygtig.
Vores varmeste anbefalinger
Fantastisk redskab lige ved hånden
Fantastisk redskab lige ved hånden. Ikke nok med en god og grundig konsultation, hvor man kan få et præg af hvorvidt det er akut til dyrelæge eller om man kan ordne det selv derhjemme.
De er gode til at give plads og ro til at alle parter er med på hvad der snakkes om og skynder sig ikke igennem konsultationen men derimod tager sig tid til at forklare.
Selv efter samtalen blev vi mødt med kæmpe service. Vi modtog en efterfølgende mail med mere uddybende svar og beskrivelse til fremadrettet hjælp.
Vil til hver en tid anbefale firstvet. Fortsæt med det fantastiske arbejde 💪🏼
Kontaktede i går Firstvet flere gange
Hej Janni
Jeg er rigtig glad for snakken og at det blev opklaret hvor fejlen lå .
Jeg vil selvfølgelig benytte jer en anden gang
Da jeg stadig syntes det er trygt hurtigt at kunne komme i kontakt med en dyrlæge når min lille Simba er syg .
Han er jo mit hjerte barn ,partner ,bedste ven i et .
Så at se ham så syg var slet ikke rart .
Heldigvis er han i bedring ,det er skræmmende hvad sådan en opkast virus kan gøre ved en hvalp på kort tid .
Tusinde tak for snakken endnu engang ,er igen tryg ved at have denne service .
Kom Tak i går Firstvet flere gange, også idag.
Bookede tid til min Hundehvalp der var syg, dette er en del af min forsikring.
Min hvalp var syg med opkast og slap havde feber og var rigtig skidt.
Da jeg ved min dyrlæge har travlt om tirsdagen, ville jeg benytte mig af Firstvet.
Ringede en del gange og brugte app til at få tid.
Nu 28 timer efter har jeg endnu intet hørt tilbage på trods af jeg har anmodet om dette.
Dette er simpelthen ikke godt nok.
Tak til min forsikring der, støttende op og hjalp en del, så han kom afsted hurtigt.
De bad mig igen kontakte Firstvet samme resultat INTET.
Det er penge ud af vinduet.

Besvarelse fra FirstVet
Rystet over de anbefaler
Rystet over de anbefaler, at man skal fodre sin hund med kylling og ris i opkastningsfasen. Når min hun har haft maveonde har den ikke engang kunne holde vand i sig. Og så anbefaler de at man skal fodre dem. Det er direkte rystende

Besvarelse fra FirstVet
Meget kompetente og grundige dyrlæger
Meget kompetente og grundige dyrlæger. Vi har haft virkelig meget glæde af jeres service gennem vores forsikring. Der har været et enkelt problem ift. betaling som i bund og grund var vores egen fejl men som i var virkelige behjælpelige med. Vi havde kontakt med Christine L. som har gjort et rigtig godt stykke arbejde i forsøget på at hjælpe os med det ene problem vi havde.
Tak for jer!
Super kompetent rådgivning
Super kompetent rådgivning. Video konsultation virkede rigtig fint
Hej, tak for god rådgivning
Hej, jeg talte med en af jeres søde medarbejdere (Nathalie), der havde god tid til at spørge og kom med fyldestgørende svar vedr. vores hund
......tusind tak til dig.
Hans Jørgen
Professionel hjælp
Det er dejligt beroligende at have en professionel dyrlæge “ved hånden” næsten 24/7, som kan give en diagnose og/eller henvise til egen dyrlæge.
God og fejlfri service