Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop bij First Star Parts. We zochten een voorbumper in de kleurcode 831 voor onze E klasse van bouwjaar 2021. Deze was op voorraad en goed te bekijke... Se mere
Se, hvad kunderne siger
onderdelen van een W206 geleverd gekregen van First star parts. Top Bedrijf, van klantvriendelijkheid tot aan de service, tot aan de levering een Dikke 10 !! super nette bedrijf … eindelijk eens ie... Se mere
Verkeerde onderdeel besteld, gelukkig snel kunnen oplossen en inruilen op locatie. Je bent hier echt op het juiste adres als je opzoek bent naar originele mercedes onderdelen, ook als ze iets niet heb... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Welkom bij FIRST STAR PARTS ®️ DE ONLINE SPECIALIST VOOR GEBRUIKTE MERCEDES ONDERDELEN. First Star Parts werkt uitsluitend samen met officiele Mercedes Benz Gebrauchte Teile Centers en is tevens officieel Parts Pro afnemer bij gerenomeerde Mercedes Dealer bedrijven. U kunt op onze website meer dan 35.000 originele onderdelen vinden voor gangbare en exclusieve Mercedes modellen. RUIME VOORRAAD EXCLUSIVE AMG ONDERDELEN - NIEUWSTE AMG PAKETTEN - COMPLETE AMG BUMPERS - CARROSERIE DELEN - AMG INTERIEURS - AMG DASHBOARDS - AIRBAGS - EXCLUSIEVE AMG UPGRADES - AMG VELGEN - KOPLAMPEN - AMG REMMEN - COMPLETE AMG VOORKOPPEN IN KLEUR Wij leveren 7 dagen per week direct uit onze ruime voorraad van gebruikte Mercedes onderdelen aan bedrijven en particulieren in Nederland, België, Duitsland en elders. BEZOEK OOK ONZE WEBSHOP ! LET OP: ONDERDELEN ZIJN UITSLUITEND ONLINE BESCHIKBAAR . WIJ ZIJN NIET AANWEZIG VOOR HET AFHALEN VAN ONDERDELEN Svp bestellen via de webshop en kiezen voor “VERZENDEN” levertijd gemiddeld 2 - 5 werkdagen binnen NL/BE ZOLANG DE VOORRAAD STREKT Mvg FIRST PARTS ®️ https://www.firststarparts.shop/nl https://youtube.com/shorts/qK2fKdUdu1M?si=I7U8ywxfzYa4fzSn https://www.instagram.com/first_star_parts?igsh=MWZpdGtvYjVhZDB1cg== ------------------------------------------------------------
Kontaktoplysninger
Postbus 515, 3100AM, Schiedam, Holland
- (085) 902 68 66
- info@firststarparts.nl
- firststarparts.shop
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop
Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop bij First Star Parts.
Deze was op voorraad en goed te bekijken dankzij de duidelijke foto’s bij de advertentie.
Contact verliep soepel en na een paar vragen heen en weer was de deal al snel rond!
Kortom, zoek je originele Mercedes onderdelen? Bij First Star Parts moet je zijn!
Helaas slechte ervaring
Helaas een minder goede ervaring gehad. Als specialist in Mercedes-onderdelen verwacht je dat het juiste onderdeel geleverd wordt, maar dat was helaas niet het geval, terwijl ik vooraf alle benodigde informatie heb doorgegeven. Ik probeer inmiddels al enige tijd contact te krijgen via mail, WhatsApp en Instagram, maar ontvang geen reactie. Omdat het probleem niet opgelost kon worden, wil ik graag mijn artikel retourneren en de bestelling netjes afronden.
Bestelnummer: 2616916
Topservice van deze onderdelenzaak
Topservice van deze onderdelenzaak! Ik was mijn onderdeel zelf gaan ophalen, maar bij aankomst bleek het helaas niet te passen in mijn auto. Zonder enige discussie of gedoe hebben ze het direct opgelost en het onderdeel zelfs bij mij thuis in Den Haag bezorgd. Echt klantgericht, snel en professioneel gehandeld. Zo zie je tegenwoordig niet vaak meer. Zeker een aanrader voor iedereen die betrouwbare service en goede onderdelen zoekt!
Top bedrijf goede hulp en mooie…
Top bedrijf goede hulp en mooie onderdelen kortom een aanrader gr rene
Goeie service leuk bedrijf
Goeie service leuk bedrijf. Mooie mercedes onderdelen en erg klantvriendelijk. Zeker een aanrader
Mercedes onderdelen
Zeer groot assortiment aan o.a. Mercedes onderdelen. Vriendelijk en correct bedrijf. Zeker aan te raden
Top service en zeer vriendelijk…
Top service en zeer vriendelijk personeel. Goede prijzen en kwaliteit. Zeker een aanrader
Ben blij met snelle en correcte service
Ben blij met snelle en correcte service
IMPOSSIBLE CONTACT
1 WEEK WRITING EMAILS.. CALLING AND NO ONE REPLY AND PICK THE PHONE...IS IMPOSSIBLE TALK WHITH SOMEONE!
Atenção este site e burla.
Atenção este site e burla.. mostra imagens no face e no insta a carregar a mercadoria com a dhl varias pessoas a gostarem da pagina... e tudo treta tomem atencao que nao ah morada.. criticas do Facebook nao eles e que gerem.. e no Google nao da para fazer critica..antes de comprar algo vejam vem..paguei 3mil e pucos euros por um para choques que nunca chegou tomem atencao
Goede ervaring gehad met first Star…
Goede ervaring gehad met first Star parts, onderdelen waren origineel, goed verpakt, en heb ook nog wen leuke prijs gekregen.
Goed contact
Ze hebben goed contact gehouden met mij nadat ze een verkeerde kleur bumper gestuurd hadden. Het is opgelost en ben tevreden.
Top service hele nette onderdelen
Top service hele nette onderdelen
Mooie bumper thanx en mooie…
Mooie bumper thanx en mooie dienstverlening
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.