1. Kursus

Førstehjælpskurser til private og virksomheder.

4,5

Kan varmt anbefales

En rigtig god oplevelse med underviser Thomas der både kan bryste sig med livslang erfaring, passion for faget og et pædagogisk greb der formår at nå ud i hele rummet.

Alt i alt en god og lærerig oplevelse der kan varmt anbefales og uden tvivl fortjener 5 stjerner.

8. februar 2026

Besvarelse fra Firsthelp

1000 tak Emil. Rigtig glad for at du har brugt tid på at sende dine anbefalinger videre til andre.

Erfarring I Top!

Jeg blev anbefalet FirstHelp af min køreskole, Sydkysten Køreskole, og det har helt klart levet op til, og endda overgået, mine forventninger!

Jeg havde frygtet en lang og kedelig dag, men i stedet blev jeg mødt af en glad og venlig underviser, som viste sig at have flere års erfaring indenfor livredning. Læreren var utrolig kompetent og ivrig efter at dele sine erfaringer med os, både gennem personlige historier og videoer, som blev kombineret med praktiske opgaver i mindre grupper.

Som en ekstra bonus fik vi hjælp til at installere en app, hvor man kan finde sin nærmeste hjertestarter – det er simpelthen topklasse!

Alt i alt en super god oplevelse, der har givet mig et meget bedre syn på sikkerheden i trafikken. Jeg kan varmt anbefale FirstHelp!

22. september 2024

Kære Sebastian.
1000 tak for, at du har taget dig tid til at skrive en flot anmeldelse. Nu glæder jeg mig endnu mere til endnu et kursus i weekenden, og en flok nye dygtige kursister.

Spændende og lærerigt

Min oplevelse hos Firsthelp var hele vejen igennem virkelig god! Det var spændende og lærerig undervisning. Jeg gik derfra med et smil på læben og glad for følelsen om at kunne redde liv!
Kan helt klart anbefales.

Besvarelse fra Firsthelp

Kære Silke. 1000 tak for dine positive ord. Det varmer i en KOLD tid. Og fedt at du føler dig endnu bedre rustet, hvis du skulle stå i en situation, hvor førstehjælpen skal bruges.

interessant og lærerigt

Vores instruktør var super god til at få gjort det interessant og samtidig lærerigt for os.

Kære Filippa.
Mange tak for, at du brugte et øjeblik på at anmelde din oplevelse med www.firsthelp.dk
Thomas

Super godt og informativt førstehjælpskursus

Rigtig godt program med god fordeling af praktisk og teoretisk. Førstehjælp, som kan være meget tungt, blev super spændende og interesant.

Besvarelse fra Firsthelp

Herligt Oscar. Dejligt at du var tilfreds med dagen hos os. Og mange tak, for at du valgte www.Firsthelp.dk til at undervise dig i førstehjælp.

FirstHelp.

Thomas er en dygtig førstehjælpsinstruktør. Det var en spændende & læringsfuld undervisning, kan klart anbefale at tage førstehjælp hos Thomas. 👌🏼

Besvarelse fra Firsthelp

1000 tak Asha for dine søde ord. Det betyder meget. Glad for, at du føler at du nu kan kaste dig ud i at yde førstehjælp til andre.

Super godt

Super godt kursus

5. oktober 2021

Besvarelse fra Firsthelp

Mange tak Fabian. Og tak for at du valgte FirstHelp til at undervise dig i førstehjælp.
V.h.
Thomas Jørgensen

Rigtig god og sjov indlæring💪🏼

Rigtig god og sjov indlæring💪🏼

Der var godt flow på hele dagen, og man føler slet ikke man er der i de 8 timer 🤪 rigtig gode scenarier mm.

3. oktober 2021

Hej Malthe.
Tak for overarm og smiley!
Og dejligt med en tilbagemelding fra dig, som er så positiv.
Tak fordi du valgte FirstHelp.dk til din udbyder af førstehjælpskursus.

Virkeligt godt sted

Den sødeste instruktør og hun forstår virkeligt at gøre emnet spændende og lærerigt. Jeg vil 100% anbefale hende til andre.

3. oktober 2021

Hej Oscar.
1000 tak for de positive ord. Dem er vi rigtig glade for. Vi ønsker hos Firsthelp.dk at have de dygtigste kursister, og det bedste instruktører, så ordene fra dig varmer.
Tillykke med din nye førstehjælps kompetence!

Kan varmt anbefales

8 timer kan føles som lang tid på en søndag, men Thomas fik det til at være spændende hele vejen igennem. SUPER kompetent underviser og meget lærerigt kursus.

29. april 2021

Kære Viktoria.
1000 tak for dine positive ord.
Og tak for at du tog dit førstehjælpskursus hos FirstHelp.dk
Thomas

God underviser. Og et meget lærerigt forløb

29. april 2021

Kære Andreas.
1000 tak for de positive ord.
Vi er glade for at kunne give dig et godt kursus, og er sikker på, at du vil kunne bruge dine nye færdigheder, hvis du pludselig står i en situation, hvor førstehjælp er nødvendig.