FIRST FLOOR Anmeldelser 32

4,1

Endnu en gang har jeg bestilt via firstfloorcph og oplevelsen har været lige så god her anden gang. Kompetent rådgivning hele vejen igennem, levering efter aftale og med søde montører. Jeg har anbef... Se mere

4,1

God

Svarer typisk inden for 1 uge

Rigtig god oplevelse

Da jeg var på udkig efter en glasvæg fandt jeg firstfloorcph, og jeg valgte dem grundet en god pris, flot udførelse og venlig vejledning. Jeg er super tilfreds efter glasvæggen er monteret, den er så flot. Jeg gik efterfølgende ind og bestilte en shampoohylde, som passer rigtig godt ind.

4. august 2025

Varm anbefaling

Kompetent rådgivning hele vejen igennem, levering efter aftale og med søde montører. Jeg har anbefalet jer til venner og familie flere gange og det vil jeg fortsætte med.

3. september 2025

Super god oplevelse og produkt.

Anden gang jeg køber løsninger fra ffcph. Som første gang var processen super god, en mail med ca. mål, en professionel opmåling af en sød medarbejder og nogle uger senere den flotteste løsningen mellem stue og køkken. Meget tilfreds, endnu engang :)

28. august 2025

uprofessionelt og manglende kundeservice

Skuffende oplevelse – uprofessionelt og manglende kundeservice

Vi valgte Firstfloor ud fra en forventning om kvalitet og professionalisme, men oplevede det stik modsatte i forbindelse med en speciallavet glasskydedør. Næsten alt gik galt:
1. Gentagne fejl i tegningerne, selvom jeg fremsendte nøjagtige mål flere gange. Svartiden var ofte 3–4 dage, og processen trak ud over flere måneder.
2. Døren og tilbehøret blev leveret med forkerte mål – trods godkendte specifikationer.
3. Leveringstiden var 8–9 uger (selvom den halve tid var livet) – og døren ankom med synlige skader. Jeg fik at vide, det var fragtfirmaets skyld, og den lovede erstatning kom aldrig.
4. I stedet for at løse skaden, fik jeg tilsendt sandpapir og spraymaling og bedt om selv at udbedre fejlen – på en helt ny dør! Da jeg udtrykte min frustration, fik jeg blot at vide, at jeg fik en rigtig “billig” costum made dør.
5. Tilbehøret var mangelfuld og galvaniserede stopklodser til en sort dør (løsningen fra deres side var en malestift)så jeg selv kunne male dem, og silikonearbejdet var så sjusket, at flere glas måtte renses timevis.
6. Døren passer ikke til skinnen: Døren er ca. 30 mm bred, mens gulvskinnen er 60 mm. Der er ingen børster eller filt, så døren hopper rundt og malingen slides. Problemet blev erkendt, men efter en måneds venten har vi hverken modtaget en løsning eller svar. Jeg har nu selv måtte bestille og betale for ny skinne, mens døren stadig står umonteret i stuen.

For en virksomhed, der markedsfører sig på specialdesign og kvalitet, har det været en amatøragtig oplevelse fra start til slut.

Kan på ingen måde anbefales. Der findes mange leverandører, som leverer både bedre, hurtigere – og billigere.

13. juni 2025

Hej Henrik

Vi har efter du har skrevet denne anmeldelse talt sammen og vendt forløbet.
Dog synes jeg stadig at jeg bør svare således andre læsere forstår hvordan det her hænger sammen.
Dog skal det med det samme erkendes fra undertegnets side at min kommunikation med dig ikke er gået stærkt nok under hele forløbet.

For at man forstår det bedst muligt skal man vide at du tilbage for cirka 5 år siden også købte nogen produkter af os på speciel mål. Dengang brugte vi noget profiler som vi idag ikke arbejder med.

1. Det du bestiller nu skulle passe til dit gamle - det er selvfølgelig klart. Men det vanskeliggør det at det er nogen profiler vi ikke har arbejdet med i 3-4 år.
Det kræver en del opmåling og optegning at få sprosser til at flugte samt dimensionering og design til at give mening. Oven i dette bliver jeg far kort tid efter processen er startet op. Det er for komplekst at give det videre når jeg allerede er inde i det så jeg kører det færdigt og vi to sparrer sammen på lidt skæve tidspunkter og Ja, der er længere svar tid fra mig end normalt da jeg er på barsel.

2. Døren er ikke blevet leveret på forkerte mål mig bekendt. Men dit bundstyr er blevet leveret for langt og ligeledes er din skydeskinne og det har du selv måtte skære til med en vinkelsliber. Og det på trods af vi er blevet enige om en længde - så det er korrekt.

3. Du skriver leveringstiden var 8-9 uger og den var lovet til at være halvdelen. Det passer ikke hvis du ser på min mail á 2025-02-25 17:16 sendt til dig så ser du at der står 6-7 uger. Det er selvfølgelig fra vi starter med at producere hvilket vi gør efter vi er enige om de sidste detaljer i midten af marts Monday, March 17, 2025 11:29:29 PM.
Af private årsager er de her ting simpelthen skredet for mig. Du er oplyst om hvorfor og du blev også oplyst om det under processen.

Ifht skaderne på bundskinnen så er der kommet nogen overflade ridser fra fragt firmaets håndtering. Heldigvis sender du billeder inden du håndterer det og jeg laver en telefonisk reklamation kort tid efter modtagelsen af dette. Jeg kender til forløbet og ved hvad vi får ud af det ifht kompensation. Vi får aldrig en ny dør og det er heller ikke nødvendigt da de ridser kan fjernes ved en let slibning og et spray med vores specielle spray maling med struktur i der matcher malingen. Dette er blevet sendt til dig og du er blevet lovet en kompensation fra Danske fragtmænd.

4. Ifht skaden så fik du kort tid efter tilsendt maling og sandpapir for at kunne udbedre skaden. Du blev lovet en kompensation. Vi skylder læseren at fortælle at vores firma ligger i københavn og du bor i Aalborg. Det er 4 timer hver vej i bil - derfor sender vi ikke nogen for at lave noget der tager en time.

5. De galvaniserede dele er som de nu engang er. Men der skal selvfølgelig ikke være silicone på ruderne det er klart. Det er ikke godt nok.

6. Døren passer egentlig til skinnen. Hvis du ser på tegningen så har du ikke en 60 mm skinne - medmindre der er pakket en forkert herfra hvilket jeg ikke kan se er tilfældet. Skinnen måler indvendigt ca ca 45 mm og udvendigt ca 50-51 mm.
Døren er 30 mm bred. Idag er alle vores bundstyr 45 mm indvendigt.

Det er meget vigtigt for mig at understrege at vores kvalitet på vores produkter ifht stål, samlinger, glas, maling osv ikke fejler noget som helst det er tværtimod en af markedets bedste hvis ikke det bedste overhovedet.

Men dårlig kommunikation, for lang levering, ridse i bundskinne på dør, manglende svar og silicone på ruderne er absolut ikke ok.

At taksere det til 1 stjerne er dog efter min mening alt for lidt. Jeg er med på vi ikke skal have 5 eller 4 men 1 stjerne det giver man når man er blevet behandlet forfærdeligt og produktet har været noget være skod. Det synes jeg ikke er tilfældet her.

mvh Daniel

Jeg er MEGA tilfreds!

Jeg er MEGA tilfreds med min nye skillevæg og dør til kontoret. Selve produktet står knivskarpt og Ulrik – der monterede den – gjorde et kanon stykke arbejde. Han var både grundig, dygtig og enormt rar at have besøg af. Det endelige resultat er blevet endnu bedre end jeg havde håbet og det er ikke sidste gang, jeg bruger First Floor Copenhagen!

3. april 2024

Ny Stål trappe

Fik nedtaget gammel trappe og lavet ny stål U-trappe, special tegnet så den passede perfekt.
Indledende samtaler, nedtagning og opførsel skete uden problemer, super effektive, søde og gode håndværkere der tydeligt ved hvad de laver fra tegning til udførsel.
Personlig kontakt med samme person gennem hele processen.
Meget effektive, slut resultatet er uden anmærkninger, og står knivskarpt. Meget fleksible og overholder aftaler. Kan kun varmt anbefale dem fra min side af.

24. august 2023

Virkelig god service og kommunikation

Virkelig god service! Jeg har købt et sofabord i stål fra First Floor CPH og det er så smukt! I første omgang var det blevet lavet for tyndt, men Mikkel fra First Floor kontaktede mig med det samme, inden produktet blev afsendt for at rette op på fejlen. Kort tid efter fik jeg sendt i den korrekte tykkelse. På trods af lidt ekstra ventetid giver jeg 5 stjerner grundet god service og kommunikation samt et fantastisk produkt!

14. juni 2023

Virkelig professionel og tryg…

Virkelig professionel og tryg oplevelse!
Vi skulle have 4 forskellige moduler af NewYorker-vægge hjemme hos os ifm. en større renovering, og servicen var i top fra både Mikkel og Dan, som hjalp os med råd og vejledning fra start til slut.
Kvaliteten er virkelig god, og det var tydeligt at se på deres værksted også, hvor vi fik lov til at kigge inden vi besluttede os. Inden da havde vi været forbi hos andre, men det kunne ikke sammenlignes med det som First Floor kunne levere.
Vi har allerede anbefalet dem til andre da vi er så glade for resultatet herhjemme.
Kvalitet tager tid, og det er bestemt ventetiden værd!

22. juni 2022

Lige i skabet hver gang!

Jeg har brugt First Floor i mine tre seneste boliger og hver gang har de leveret varen!
Der er rigtig god kommunikation fra start til slut, prisen og deadline har været som aftalt.
Alle tre gange har der været opfølgning efter dørene er blevet sat op.

Har anbefalet First Floor til flere af mine naboer og alle har været yderst tilfredse med resultaterne!

Kæmpe anbefaling herfra!

14. marts 2022

Trak pengene men ingen vare

Havde bestilt nogle bordben, de trak pengene og så hørte jeg ikke mere. Da jeg kontaktede firmaet, fik jeg at vide, af den åbenlyst uinteresserede medarbejdere, at det var noget som tog tid at lave, men de ikke vidste hvornår det ville ske. Det kunne de sådan godt have oplyst da jeg købte varen.

26. februar 2022

Besvarelse fra FIRST FLOOR

Tak for din anmeldelse. Kritik er selvfølgelig velkomment - det var en fejl pengene blev trukket når vi ikke havde varen på lager. Husk dog også at nævne at du fik pengene overført tilbage i samme øjeblik du ringede og straks mens du var i telefonen af den "åbenlyst uinteresserede" medarbejder - han lagde faktisk ud privat. Så helt uinteresseret var han nok ikke :-)

God dag.

First Floor Cph har både leveret en New…

First Floor Cph har både leveret en New Yorker væg og en udendørs trappe til os. Kvaliteten er uden tvivl den bedste vi har kunnet opstøve i branchen, dertil har de overholdt deres leveringsestimat på både trappe såvel som glasvæg. Monteringen var fantastisk, da vi blev mødt af professionelle ansatte, som satte ekstreme høje krav til udførslen af monteringen og det færdige udseende.

De største anbefalinger herfra.

14. februar 2022

New Yorker døre og brusevæg

Vi har fået lavet to smukke døre og en brusevæg og det hele spiller 100%

Tilbuddet indeholdte alt og montørene var dygtige og effektive!
Det eneste jeg er ked af er at jeg ikke brugte dem noget før :)

Fem store stjerner herfra!

4. juli 2021

Husk at ha' godt med tålmodighed

Hvis man har godt med tålmodighed, så kan man trygt vælge First Floor. Vi har fået lavet en New Yorker væg og væggen i sig selv er super flot. Men hele processen har stået på siden start februar og først blevet afsluttet for et par uger siden. Vi blev ellers lovet at det skulle stå færdigt omkring påske. Der har været meget ventetid mellem de forskellige håndværkerer og jeg er blevet brændt af flere gange, hvilket er super frustrerende når man bliver hjemme fra arbejde. De er ikke gode til at huske at give besked ved forsinkelser hvilket jeg har italesat, men blot fået en forklaring om, at maleren ikke er en af deres egne ansatte - noget af en ansvarsfraskrivelse, når man køber hele pakken (inklusiv malerarbejde) af First Floor.

2. juli 2021

Super flotte New Yorker Døre!!

Vi bestilte to dørpartier. Mikkel og Daniel var super gode i den indledende dialog og på trods af skæve-skrøbelige vægge kom de frem til en god, flot og holdbar løsning til begge rum.
De ene parti krævede lidt efterjustering, men dette krævede blot et opkald til Mikkel og så var det ordnet. Der er kun gode ting at sige om processen, montørerne og produktet og vil til en hver tid anbefale firstfloorcph.

22. juni 2021

Overholder ikke aftaler

Overholder ikke aftaler, trækker helt vild ud 😢

14. juni 2021

Hej Birgit

Jeg har prøvet og ringe en del gange siden din anmeldelse. Det er ikke lykkedes at komme igennem. Jeg synes i din korte anmeldelse her at du mangler at beskrive du bestiller uden at skrive din adresse + at du efter vi beder om at få den ifht afsendelse ikke skriver den. Så er det klart det trækker ud :-). Husk også at du fik lov at levere benene retur og fik pengene tilbage.. Dette på trods af at varen var som beskrevet og det var dig selv der havde misforstået hvilken behandling stålet havde fået.
God dag og dejligt vi fik løst det.