Vi har haft en god oplevelse og handlet med dem flere gange. De har også været gode til at forlænge opholdet hvis vi ikke har nået det inden udløbsdato.
Et godt og troværdigt firma, jeg har købt der af to gange og før jeg fik betalt regningen, lå oplevelserne på min mail til udskrift og klar til brug. (Begge gange). Flink sælger, der uddybede og g... Se mere
Otto Knudsen Otto Knudsen 28 anmeldelser DK 5 stjerner: Fremragende 31. aug. 2021 Forstår simpelthen ikke disse dårlige… Forstår simpelthen ikke disse dårlige anmeldelser. Har for anden gang kø... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Vi har haft en god oplevelse og handlet…
Bonderfangerfirma
Bonderfangerfirma, hold jer langt fra dem. En telefonsælger ringer med et "godt" tilbud og messer med indlært sætning at der er tale om et erhvervskøb, som ikke kan fortrydes og at samtalen optages, når man så udtrykkeligt siger at det accepterer man ikke, men at de gerne må sende tilbuddet på mail, og man høfligt siger "nej tak" bliver man bombarderet med mails og telefonopkald om at "det forstår de ikke". Klart kandidater til "Kontant"
Har handlet flere gange hos dem, altid god service og dejlige ophold som lever op til mine forventninger.
HOLD JER LANGT VÆK
HOLD JER LANGT VÆK - DET ER SVINDEL
Jeg kan se, at jeg ikke er den eneste, der er blevet snydt af Firmaoplevelse.dk. Har købt firmagavekort til Benniksgaard. Men der sælges flere gavekort, en der er plads til, så man kan ikke få dem brugt, simpelthen fordi det er umuligt at booke. Dette skyldes også til dels Covid-19, men det er den løgnagtige sælger og ejer fuldstændig ligeglad med. De score bare pengene lige ned i lommen og er bagefter fuldstændig kold overfor at kunderne ikke får sine ophold, som der er betalt for.
Jeg kan slet ikke forstå, at Benniksgaard vil være med til at støtte et sådant foretagende. Det er lige til Operations X eller Kontant. :-(
Jeg tænker mange vil give mig ret heri, så jeg vil stærkt overveje at melde firmaet til dette medie, så de ikke snyder flere !!!
Har været i kontakt med dem af 2 omgange. Begge gange er jeg mødt af en utrolig venlig medarbejder der begge gjorde deres ypperste for at yde en god service. Jeg er en meget tilfreds kunde ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kan ikke forlænge gavekort
Kan ikke forlænge gavekort, på trods af corona har spændt ben for at vi kunne nå at bruge vores gavekort til Benniksgaard. Ingen service eller fleksibilitet i forhold til at alle har være pressede de sidste år. Vil ALDRIG selv benytte mig af det firma eller anbefale det til andre.
De burde overhovedet ikke have nogle…
De burde overhovedet ikke have nogle stjerner overhovedet.
Det mest utroværdig firma jeg nogensinde har haft med at gøre. For gudsskyld ALDRIG handle med dem.
Vi er også en af dem der ikke kunne booke et ophold pga. corona og de weekender der kunne lad sig gøre, var der fuld booket på Benniksgaard. Vi kan ikke forlænge opholdet med mindre der bliver købt yderligere 12 nye gavekort. Det er squ da svindel ugen lige. Vi har betalt for gavekortet en gang.
Hold jer væk fra dem.
øv oplevelse med dette firma
havde et par overnatninger der ikke var brugt pga corona, og ville bruge den nu, men de var udløbet, der er ingen forståelse fra firmaoplevelse at der er noget der hedder corona, så nu er de spildt, håber der bliver en luksus julefrokost i firmaet i år, vil aldrig benytte dette firma igen
DK
5 stjerner: Fremragende
31. aug. 2021
Forstår simpelthen ikke disse dårlige…
Forstår simpelthen ikke disse dårlige anmeldelser. Har for anden gang købt 4 gavekort til Benniksgaard. 1. gang vi var dernede, en super oplevelse. Flot Hotel og god mad. Har købt 4 mere og glæder os til at komme derned igen i oktober. Alle stjerner værd.
Utrolig dårlig service
Utrolig dårlig service. Skrev en mail inden udløbs dato om det var muligt at forlænge. Fik svar tilbage at det var ikke muligt i deres system. Ringede derfor dagen efter. Stadig inden udløb og sagde jeg ikke troede på den ikke kunne forlænges. Han endte med at sige at det måtte han ikke. Han indrømmede også at de penge så røg i deres kasse. Har bedt dem om ALDRIG kontakte mig igen.

Besvarelse fra Firmaoplevelse
Positiv oplevelse
Jeg har flere gange handlet med firmaoplevelser.dk og der er aldrig noget at komme efter. Virkelig gode ophold og god mad. Den bedste anbefaling herfra.
Ingen forlængelse af gyldighedsperiode trods corona-nedlukning.
Fik gavekort i julegave af mine forældre og pga corona har det ikke været muligt at bruge det de seneste mange måneder, hvor hoteller m.m. har været lukket ned. Ringede derfor til firmaoplevelser.dk da jeg var sikker på, de naturligvis ville forlænge gyldighedsperioden, men nej det var der ikke mulighed for, når jeg ikke havde ringet inden udløb 11/4-2021.
Rigtig ærgerligt både for mig som modtager, men bestemt også for mine forældre som givere!
Kan af en anden anmeldelse her på siden se, at en anden bruger er blevet lovet en forlængelse af gyldighedsperioden netop pga coronanedlukningen - men der er åbenbart forskel på servicen alt efter hvilken person fra firmaoplevelse.dk, man taler med.

Besvarelse fra Firmaoplevelse
Kan helt klart anbefales.
Kan helt klart anbefales.
Altid gode tilbud på attraktive steder.
Presser ikke på, lytter til ønsker og kommer med stor info på stedet og omgivelserne.
Kan klart anbefales
Jeg kan helt sikkert anbefale firmaoplevelse.dk.
Vi har i firmaet købt mange gavekort til vores kunder, som er yderst tilfredse med ophold osv. Super god service!
Super godt tilbud, gør det gerne igen
Jeg blev ringet op og talte med en super sød sælger, jeg havde ikke tid til at tale, så uden mere forklaring, blev det en aftale😉. Det var et super fint tilbud jeg modtog fra en meget imødekommende sælger. Jeg er meget tilfreds og vil helt sikker anbefale dem til andre
Gode tilbud
Vi har benyttet tilbud fra firmaoplevelse 2 gange, og vi kommer nok til at gøre det igen.
Har købt flere oplevelser fra…
Har købt flere oplevelser fra Firmaoplevelse. De har hver gang levet op til det aftalte og beskrivelsen. Ærlig sælger der fortæller om binding og betaling og ikke kun taler oplevelsen op.
Kompetent og imødekommende service.
Jeg har handlet med dette firma flere gange, aldrig haft problemer.
Havde sågar en regning jeg ikke kunne betale til tiden grundet manglende indbetalinger fra mine kunder, hvilket helt roligt og afslappet blev accepteret, så de udsatte den pågældende betalingsdato. De har altid været kompetente, service engageret og venlige.
Til Firmaoplevelse.dk - så snart jeg har benyttet de gavekort jeg allerede har, hører i fra mig igen :-)
Rigtig god oplevelse af køb hos…
Rigtig god oplevelse af køb hos firmaoplevelser.dk. Grundig gennemgang af gavekortets indhold. Høflig, kompetent og ordentlig sælger!