1. Plastikkirurgisk klinik
  3. Helse- og skønhedsbutik
  4. Sundhedskonsulent
  5. Lægehus
  6. Plastikkirurg

Firm Clinic; It started to serve in 2012 with its experienced and expert staff, patient satisfaction oriented and a service understanding that makes a difference in the health sector. Firma Clinic provides health services to its patients in 12 languages in 18 countries, mainly in Turkey, Europe, America and the Balkans. Plastic Surgery, Hair Transplantation, Eye Treatments, Dermatology, Obesity Surgery are some of the branches within Firma Clinic. Firm Clinic, with its multidisciplinary structure; It provides world-class health services to more than 1000 patients from Turkey and various parts of the world with its experienced physicians, nurses and health workers.

4,2

God

Добрый день!

Добрый день!
Очень приветливые руководители .
Персонал на позитиве ,особенно врач
Всё очень понравилось и очень внимательны к пациентам
Спасибо всем!

10. maj 2025

После тщательного выбора среди клиник в…

После тщательного выбора среди клиник в Украине, я остановила свой выбор на компании FIRMA CLINIK в Стамбуле. Обслуживание и уровень сервиса превзошли все мои ожидания. Операция была выполнена на высоком профессиональном уровне. Особую благодарность хочу выразить Тимуру за его внимательное отношение и профессионализм. Рекомендую эту клинику всем, кто ценит качество и заботу!!!

7. maj 2025

“Я осталась очень довольна…

“Я осталась очень довольна обслуживанием в компании ‘FIRMA CLINIK’. Особую благодарность хочу выразить Тимуру, который принимал участие в моей операции. Тимур не только профессионал своего дела, но и отличный переводчик, который помогал мне на каждом этапе, особенно учитывая, что компания турецкая, а я из Украины. Сервис был на высшем уровне, и я чувствовала себя в надежных руках. Рекомендую всем!”

10. april 2025

Lucrări proteice pe implanturi

Am venit la Firma Clinic la recomandarea unei prietene pentru efectuarea a doua proteze fixe pe implanturi Fast-Fixed Bredent.
Profesionalismul, implicarea totala,empatia ,atmosfera calda de care a dat dovada intreaga echipa si echipamentul ultra modern folosit ,au facut din vizita la clinica o experienta de cinci stele. Recomand, fara nici o retinere serviciile firmei Clinic si multumesc din suflet intregii echipei , pentru reusita lucrării mele.
Multumiri cu recunoștință infinita pentru implicarea totala a domnului Timur !❤️🙏

27. marts 2025

Recomand cu toată încrederea!

Am venit la Firma Clinic, în 2023 cu fiul meu pentru implant de păr iar în 2024 pentru mine, implanturi dentare.
Am descoperit o echipa de cea mai bună calitate, personal cu o experienta vastă și implicare maximă.
Tot respectul pentru aceasta echipă de profesioniști împreună cu Timur Sirghi.

22. oktober 2024