1. Teleudbyder

Om Firewallshop

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Firewallshop Firewallshop.nl is dé specialist op het gebied van netwerkbeveiliging en is onderdeel van KommaGo.

4,3

Altijd snel, bekwaam en denken graag mee.

Ik was op zoek naar een firewall en kwam per ongeluk uit op de website van de firewall shop. Na met hen gebeld te hebben kreeg ik gelijk een goed gevoel over het bedrijf. Zeer klantvriendelijk en gedreven personeel. Zij wisten mij goed te adviseren en sinds dien zijn zij bij ons bedrijf de preferred supplier.

17. august 2015

Uitstekende service, duidelijk advies & hindernissen worden voor de klant genomen/ontzorgt

Nadat de melding werd gedaan dat uw firma geen intensief contact meer onderhield met de gewenste leverancier (Endian) is onze vraag/bestelling
toch van A-Z behandeld door uw medewerker Dhr. Verboom.
Duidelijk advies "how to go" zonder enkele pretenties of onduidelijkheden.
Er werd duidelijk geen middel geschuwd om ons in onze vraag te assisteren en zelfs compleet over te nemen zodanig dat wij hier (bijna) geen omkijken aan hebben ervaren.

Chapeau!

31. maj 2015

Goede hulp, snel geleverd

Ik had geen idee wat ik nodig had voor firewall maar ik ben erg goed geholpen in de chat voor mijn productkeuze en ben ook blij met de aankoop. Ondanks dat het product niet op voorraad was, is deze toch nog snel geleverd. Al met al, erg tevreden :)

23. maj 2015

Dikke ellende voor een simpele SmartNet licentie

Ik bestelde een smartnet licentie voor mijn ASA5505 zodat ik o.a. ACS software kon downloaden voor mn CCNA SECURITY examen. Helaas weken moeten wachten en zelf moeten mailen voor enig nieuws over de voortgang: "Sorry ik had training" enz..
Wat heb ik daar mee te maken, is er geen algemene mailbox of ligt alles stil als er eentje training heeft? Lang verhaal kort: Ik ben blij dat ik dit mailtje voor beoordeling krijg want dit zat me danig dwars kan ik zeggen..
Als ik nog eens een licentie of (als ik toch bezig ben) Cisco apparaat nodig heb probeer ik t wel ergens anders te fixen.

Onderstaande reactie van Firewallshop.nl is leuk, maar geheel zoals ook de afhandeling van licentie aanvraag, nu weken later, nog niks gehoord.. behalve dan n view van mn profiel op LinkedIn daar heb ik lekker veel aan allemaal.

26. september 2014
Firewallshop-logo

Besvarelse fra Firewallshop

Beste heer Roersma,

Dank voor uw review. Allereerst excuses voor deze gang van zaken. Wij nemen contact met u op om dit op te lossen.

Met vriendelijke groet,
Firewallshop.nl

Professioneel, snel en klantvriendelijk!

In mijn geval wist ik wat ik wilde hebben; dus direct besteld via de webshop. Keurig binnen 24 uur geleverd. 2 weken na levering zeer vriendelijk telefonisch benaderd door post-sales team met de vraag of alles naar wens is. Top!

29. august 2014

Kundig verkopers met inhoudelijk kennis!

Heb een aantal bedrijven gebeld voor een offere voor 2 vrij dure Sonicwall firewalls. Mede het feit dat Firewallshop snel was in het geven van accurate antwoorden gaf de doorslag. Dus daar maakt Firewallshop zijn belofte waar dat het geen dozenschuivers zijn maar ook daadwerkelijk extra inhoudelijk kennis hebben.

1. august 2014

Goed verzorgd.

Bestelling makkelijk kunnen doen, bevestiging per mail meteen daarna.
Op de hoogte gehouden van de aflevering, dus eigenlijk prima.
Jammer dat er geen elektronische factuur werd gestuurd, die volgde nu een aantal dagen later. Volgens mij makkelijker voor de klant om de factuur elektronisch te krijgen ,dan kan hij dat samen met het I-deal betalingsbewijs opnemen in de administratie.

11. juli 2014

On-nederlands correcte service!

Omdat de levertijd van een Zyxel router te lang zou duren, hebben we het advies van Bart opgevolgd. Het was aan de telefoon direct duidelijk dat ze wisten waar ze het over hadden. En inderdaad het alternatief dat we de dag erna kregen bleek een uitstekende keus. We werden zelfs nog nagebeld en ontvingen een desgevraagde Application Note. Nou ja - dat is een positieve beoordeling waard vind ik.

6. juni 2014

Snel besteld, snel geleverd

Hey
Zojuist een bestelling geplaatst op firewallshop.nl. Na goed advies een goede afgewogen keuze gemaakt. Bestelling op de site verliep vlot. Er werd via mail goed gecommuniceerd over de status van de bestelling. levering was goed en snel.

Top services !

29. november 2013